Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

«Πρόμαχοι, το χωριό μου». Παρουσίαση του Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων του Δημοτικού Σχολείου Προμάχων.



Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων: «Πρόμαχοι, το χωριό μου» που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου, την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, στις 20:30 η ώρα.
Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από τις Ε’ και Στ’ τάξεις κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2017-18, με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Γέρου Μισαήλ.
Ο Διευθυντής του σχολείου
Χρ. Γρηγοριάδης

«Του Κάμπου τα Καμώματα» στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία


ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ
Στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία
Επιτυχημένη κρίνεται η 5η διοργάνωση του πολιτιστικού φεστιβάλ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και Σύλλογος διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρύας Βρύσης. 

«Του Κάμπου τα Καμώματα», με κεντρικό σύνθημα «Ο Πολιτισμός Ενώνει! Μη μένεις αμέτοχος!»,  κατέβασαν  την αυλαία για 5η  συνεχή χρονιά. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν για άλλη μια χρονιά συγκινητική και πολυπληθής. Οι θεατές που βρέθηκαν στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρύας Βρύσης και παρακολούθησαν την τριήμερη εκδήλωση (8 – 10 Ιουνίου), απόλαυσαν μοναδικές συμμετοχές από πολιτιστικούς φορείς και σχήματα. 
Αυτό δίνει μεγαλύτερη δύναμη στους διοργανωτές (Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και Σύλλογο διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρύας Βρύσης) για να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά με περισσότερο ενθουσιασμό. 
Οι διοργανωτές αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους συμμετείχαν, όσους παραβρέθηκαν και όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ και ανανεώνουν το ραντεβού για το 2019. 

Παρακάτω αναφέρονται όλα τα σχήματα που συμμετείχαν στο φετινό φεστιβάλ
 «Agua Doce» ομάδα Αφροβραζιλιάνικων Κρουστών από την Έδεσσα
Αθλητικός Σύλλογος «Άλμπατρος» Κρύας Βρύσης
Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Μεγάλου Αλεξάνδρου
Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατάδων «Ο Φίλιππος»
Πολιτιστικός Σύλλογος Γηγενών Κρύας Βρύσης «Οι Μακεδόνες»
Θεατρική Ομάδα 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρύας Βρύσης 
Μ.Χ.Π.Σ. «Ο Αμύντας Καλυβίων»
Πολιτιστικός Σύλλογος Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο Πύρρος»
 «Α.Σ. Βιορυθμός» Κρύας Βρύσης
Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ «Ταξιάρχης» Κρύας Βρύσης
Μουσικό Εργαστήρι Γιαννιτσών
Τραγουδιστές Σάκης Κώστας και Βασίλης Στεργίου
Πολιτιστικός Σύλλογος Κρύας Βρύσης «Σωκράτης»
Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρολίμνης
Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης 
Σύλλογος Χρυσιωτών «Το Κάστρο»
Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυώτισσας «Οι Ακρίτες»
Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Κρύας Βρύσης «Αλέξανδρος Υψηλάντης»
Σκακιστικός Όμιλος Γιαννιτσών
Ομάδα επίδειξης Stunt Xtreme Show
ΚΔΑΠ Κρύας Βρύσης








Δύο σημαντικά έργα αναπλάσεων στην Πέλλα υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας



ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δύο σημαντικά έργα αναπλάσεων στην Πέλλα υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας.

Ξεκίνησε η υλοποίηση του έργου της ανάπλασης πέριξ της επαρχιακής οδού Σκύδρας – Σεβαστιανών, εντός ορίου απαλλοτρίωσης, από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Το έργο, με προϋπολογισμό 90.000 €, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας.
Σε σύντομη δήλωση της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά ανέφερε σχετικά με το έργο: «Η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών είναι προτεραιότητά μας και, για το λόγο αυτό, δημιουργούμε τις συνθήκες για ασφαλέστερη και ευκολότερη διέλευση των πεζών από τα σημεία παρέμβασης, αναβαθμίζοντας παράλληλα την αισθητική της περιοχής. Προετοιμάζουμε το επόμενο χρονικό διάστημα και άλλες παρεμβάσεις με τη συνεργασία των αρμοδίων υπηρεσιών μας».
Οι εργασίες για το έργο της ανάπλασης πέριξ της επαρχιακής οδού Σκύδρας-Σεβαστιανών αφορούν στην πλακόστρωση των υφισταμένων κρασπέδων με παράλληλο καθαρισμό τους από αυτοφυή βλάστηση και φυτικές γαίες. Επίσης, προβλέπονται εργασίες αποξήλωσης - καθαίρεσης τμημάτων κατεστραμμένου σκυροδέματος που έχουν υποστεί φθορές ή έχουν διαβρωθεί εξαιτίας της πολυχρησίας και των καιρικών συνθηκών σε μήκος περίπου 30 μέτρων εκατέρωθεν της Επαρχιακής Οδού, καθώς και επανακατασκευή των εν λόγω τμημάτων σκυροδέματος έδρασης των πλακών. Επισημαίνεται ότι οι εν λόγω εργασίες συμβάλλουν στη βελτίωση των στοιχείων της οδού και δεν οδηγούν σε μεταβολή των οριζοντιογραφικών χαρακτηριστικών της υφιστάμενης οδού.

Επιπρόσθετα, με την υπ’ αριθ. 112/2018 απόφαση, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε την εισήγηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας/Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, στον Δήμο Πέλλας και στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών για την υλοποίηση του έργου της ανάπλασης – αποκατάστασης Ιεράς Μητρόπολης Γιαννιτσών. Το έργο, με προϋπολογισμό 50.000 €, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.
 «Συνεχίζουμε να ξεπερνάμε τις διαδικασίες που απαιτούνται από την κείμενη νομοθεσία με συνεργασία και συνέπεια. Είναι σημαντικό να δημιουργούμε —με μικρές και μεγαλύτερες παρεμβάσεις— καλύτερη προοπτική αντιμετώπισης των προβλημάτων ταυτόχρονα με την  αναβάθμιση της περιοχής παρέμβασης, ιδιαίτερα σε έναν ιερό χώρο. Θέλω να ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε, τον Πρωτοπρεσβύτερο Πατέρα Ελευθέριο Χαραλαμπίδη, τον Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο, όπως και όλα τα στελέχη των εμπλεκόμενων υπηρεσιών. Χωρίς συνεργασία και σύμπνοια δεν μπορούμε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.
Όσον αφορά στις εργασίες, θα αποξηλωθούν οι παλιές πλακοστρώσεις νότια του Ιερού Ναού της Μητρόπολης Γιαννιτσών και θα γίνει νέα πλακόστρωση, θα διαμορφωθεί η αυλή για το νηπιαγωγείο στη βόρεια πλευρά του, θα κατασκευαστεί τείχος περίφραξης για να  κλείσει η αυλή του ορφανοτροφείου στη δυτική πλευρά και θα κατεδαφιστεί η περίφραξη που εφάπτεται στο πίσω μέρος του Ιερού Ναού, ώστε να αλλάξει η όψη και η αισθητική της περιοχής παρέμβασης και να καταστεί ο περιβάλλον χώρος του Ιερού Ναού πιο λειτουργικός για να διευκολύνει το σημαντικό έργο που προσφέρει ο Ιερός Ναός της Μητρόπολης Γιαννιτσών και το ορφανοτροφείο.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ισχύει από σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 ως και την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 17/2018) που ισχύει από σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 ως και την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018:
Ειδικότερα, για σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους, κατά τόπους στα δυτικά και βόρεια, ενώ τις επόμενες ημέρες σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
1. Σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018:
Τις απογευματινές κυρίως ώρες η Ήπειρος, η Μακεδονία και πιθανόν τα βορειότερα νησιά του Ιονίου και η Θεσσαλία.

2. Αύριο Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018:  
Α. Κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά και η Δυτική Πελοπόννησος (κυρίως τα βόρεια τμήματα).
Β. Από τις μεσημβρινές ώρες, η Μακεδονία, η Θεσσαλία και η Κεντρική Στερεά.
Γ. Από τις απογευματινές ώρες σταδιακά η Ανατολική Πελοπόννησος, η Ανατολική Στερεά, οι Σποράδες και η Εύβοια.

3. Το Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018:
Α. Κατά διαστήματα η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Κεντρική και Ανατολική Στερεά, η Εύβοια και πιθανόν τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου.
Β. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η υπόλοιπη Στερεά, η υπόλοιπη Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Θράκη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου και η Κρήτη.

4. Την Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018:
Κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όλα τα ηπειρωτικά, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, η Κρήτη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου (τα νοτιότερα).

5. Τη Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 και την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018:
Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όλα τα ηπειρωτικά, τα νησιά του Αιγαίου και η Κρήτη.

Περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr)

Παρακαλούνται οι πολίτες να λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Παράλληλα, η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Ειδικότερα καλούνται οι πολίτες:  
·         Να βεβαιωθούν ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από το σπίτι τους δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
·         Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.
·         Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ, καθώς και να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
·         Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
·         Να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων.
·         Να αποφεύγουν να διασχίζουν πεζοί ή με αυτοκίνητο τις διασταυρώσεις δρόμων με χειμάρρους (Ιρλανδικές διαβάσεις).

Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά για το έργο ανάπλασης – αποκατάστασης της Ιεράς Μητρόπολης Γιαννιτσών



Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά για το έργο ανάπλασης – αποκατάστασης της Ιεράς Μητρόπολης Γιαννιτσών προϋπολογισμού 50.000,00 €


Με την υπ’ αριθ. 112/2018 απόφαση, το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας/Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, στον Δήμο Πέλλας και στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών για την υλοποίηση του έργου της ανάπλασης – αποκατάστασης Ιεράς Μητρόπολης Γιαννιτσών. Το έργο έχει προϋπολογισμό 50.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

«Συνεχίζουμε να ξεπερνάμε τις διαδικασίες που απαιτούνται από την κείμενη νομοθεσία με συνεργασία και συνέπεια. Είναι σημαντικό να δημιουργούμε - με μικρές και μεγαλύτερες παρεμβάσεις - καλύτερη προοπτική αντιμετώπισης των προβλημάτων ταυτόχρονα με την  αναβάθμιση της περιοχής παρέμβασης, ιδιαίτερα σε έναν ιερό χώρο. Θέλω να ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε, τον Πρωτοπρεσβύτερο Πάτερ Ελευθέριο Χαραλαμπίδη, τον Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο όπως και όλα τα στελέχη των εμπλεκόμενων υπηρεσιών. Χωρίς συνεργασία και σύμπνοια δεν μπορούμε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα» δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Όσον αφορά τις εργασίες, θα αποξηλωθούν οι παλιές πλακοστρώσεις νότια του Ιερού Ναού και θα γίνει νέα πλακόστρωση, θα διαμορφωθεί η αυλή για το νηπιαγωγείο στη βόρεια πλευρά του, θα κατασκευαστεί τείχος περίφραξης για να  κλείσει η αυλή του ορφανοτροφείου στη δυτική πλευρά και θα κατεδαφιστεί η περίφραξη που εφάπτεται στο πίσω μέρος του Ιερού Ναού, ώστε να αλλάξει η όψη και η αισθητική της περιοχής παρέμβασης και να καταστεί ο περιβάλλον χώρος του Ι.Ν. πιο λειτουργικός για να διευκολύνει το σημαντικό έργο που προσφέρει ο Ιερός Ναός και το ορφανοτροφείο.

Οι αριστεύσαντες μαθητές της Γ' Τάξης του Γυμνασίου Προμάχων



ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΟΜΑΧΟΙ

ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 58400

Τηλέφωνο: 2384075270

Fax: 2384075270 Email: mail@gym-promach.pel.sch.gr















Κατάσταση Μ.Ο. μαθητών




Τμήμα:


Γ







Τάξη Εγγραφής:


Γ







Παράσταση Υπολογισμού Μέσου
Γ.Μ.Ο.








Όρου:










Τιμές Κριτηρίων Μέσου Όρου:
Από 18,5 έως 20,0







Α/Α
Επώνυμο μαθητή
Όνομα μαθητή
Όνομα πατέρα
Μέσος
Μέσος Όρος
Χαρακτηρισμός








Όρος
Ολογράφως
μέσου όρου















1
ΝΑΣΚΟΥ
ΜΑΡΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
19
12/14
ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και
Άριστα




ΔΩΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡ









ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΝΝΕΑ




2
ΣΕΛΚΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΡΑΪΑΝΟΣ
19
9/14
Άριστα










ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ




3
ΤΣΑΜΠΟΥΡΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ
19
7/14
ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΠΤΑ
Άριστα



ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

























4
ΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑ-
ΙΩΑΝΝΗΣ
19
1/14
ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΝΑ
Άριστα



ΕΛΕΟΝΩΡΑ
ΔΕΚΑΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ























5
ΚΕΧΑΓΙΑ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
19

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ
Άριστα














6
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΠΕΤΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
18
11/14
ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΝΤΕΚΑ
Άριστα










ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ




7
ΜΗΤΣΑΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
18
8/14
ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΟΚΤΩ
Άριστα



ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ


























ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...