Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

«Πρόμαχοι, το χωριό μου». Παρουσίαση του Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων του Δημοτικού Σχολείου Προμάχων.Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων: «Πρόμαχοι, το χωριό μου» που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου, την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, στις 20:30 η ώρα.
Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από τις Ε’ και Στ’ τάξεις κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2017-18, με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Γέρου Μισαήλ.
Ο Διευθυντής του σχολείου
Χρ. Γρηγοριάδης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...