Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ





Σε κάποιο στρατόπεδο της Ελλάδας αναλαμβάνει τα καθήκοντα του ο νέος διοικητής. Όπως είναι φυσικό, ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες της Μονάδας. Σε κάποια στιγμή ενημερώνεται από τον υπεύθυνο Αξιωματικό για τις σκοπιές του στρατοπέδου:
- Έχουμε σκοπιά στη πύλη, και στο παγκάκι!!!
- Στο παγκάκι;

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ DEFAULT ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ FACEBOOK.


Διαλέξτε μια από τις φωτογραφίεςΑλλάξτε την default

ΤΑ 11 ΠΙΟ ΚΛΙΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ.


Βίierosagon1127 200x109 ΔΕΙΤΕ: Τα 11... πιο περίεργα βίντεο, που κλικάρατε περισσότερο το 2011!ντεο που έκοψαν την ανάσα και προκάλεσαν, άλλες φορές γέλια και άλλες έκπληξη. Καλή σας διασκέδαση!

10 ΦΟΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


ierosagon1143 200x140 ΔΕΙΤΕ: 10 φονικά φαγητά που υπάρχουν στον κόσμοΜια μπουκιά μπορεί να σκοτώσει αν δεν έχει ετοιμαστεί σωστά…

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΑΕΤΟΥ

This coin is worth $7.6 million 

Το πιο πολύτιμο νόμισμα στον κόσμο βρίσκεται στο λόμπι της Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης, μέσα σε προθήκη από αλεξίσφαιρο γυαλί παγιδευμένη με συναγερμό, που φυλάσσεται επιπλέον από ένοπλη φρουρά. 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.


Εμφύλιοι, νάρκες, ασθένειες και ατυχήματα δεν μπόρεσαν να τους σταματήσουν! Ακρωτηριασμένοι Αφρικανοί προσφέρουν μαθήματα ζωής «πολεμώντας» μέσα από το γήπεδο!

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ "ΡΑΜΠΟ" ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ.


iraq_dog
Ένα σοκαριστικό βίντεο ήρθε πριν λίγες μέρες στην δημοσιότητα στο οποίο αμερικανοί στρατιώτες ανατινάζουν ένα αδέσποτο σκυλάκι για ...πλάκα. Το συμβάν έγινε στο Ιράκ. Δεν είναι γνωστό πότε.

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ 15ΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΤΕΙ.


afghan_girl1
Η 15χρονη Αφγανή η οποία βασανίστηκε βάρβαρα, ξυλοκοπήθηκε και κλειδώθηκε σε μια τουαλέτα από την οικογένεια του συζύγου της διότι αρνήθηκε να εκπορνευτεί συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρατικό νοσοκομείο στην Καμπούλ, όπου γιατροί είπαν χθες ότι η αποθεραπεία της θα χρειαστεί αρκετές εβδομάδες, ενώ ίσως χρειαστεί να μεταφερθεί στην Ινδία.

Η ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.


Ηλιακή καταιγίδα Επηρεάζεται όλος ο πλανήτης

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


 Κόβει την ανάσα και προκαλεί δέος ένα συγκλονιστικό βίντεο του National Geographic, με πρωταγωνίστρια μια νεαρή λεοπάρδαλη.

LOVE AT FIRST SIGHT.


brief encounter 


Το καλύτερο για να ανοίξει η χρονιά βρίσκω πως είναι ένα θαυμάσιο ποίημα από την ηλεκτρονική έκδοση του TLS, που δημοσιεύτηκε πριν δυο βδομάδες στη στήλη Poem of the Week. Το Times Literary Supplement, η διάσημη εβδομαδιαία λογοτεχνική επιθεώρηση των Τάιμς εκδίδεται στο Λονδίνο από το 1902 –αρχικά ως ένθετο και από το 1914 ως αυτόνομη έκδοση. Κάθε φορά το ποίημα συνοδεύεται και από ένα σύντομο σχολιασμό. Κάτι αντίστοιχο προσφέρει και ο Guardian στους αναγνώστες του site του εδώ και καιρό.

ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥ ΛΥΚΟΥ.

Στα ίχνη του ερωτευμένου λύκου
Το όνομά του θυμίζει ήρωα κατασκοπικού μυθιστορήματος. Ακόμη όμως και αν ο OR7 δεν ανήκει στον κόσμο των μυστικών πρακτόρων, διαθέτει κάτι ηρωικό: από τον περασμένο Φεβρουάριο – τότε εφοδιάστηκε με ένα GPS στον λαιμό – έχει διανύσει 1.224 χιλιόμετρα, αναζητώντας δική του γη για να ζήσει και μια σύντροφο. Αυτό το μοναχικό ταξίδι με τον ευγενικό σκοπό έχει ενθουσιάσει σε τέτοιο βαθμό ειδικούς και μη, ώστε ο OR7 κέρδισε επαξίως την προσωνυμία «ερωτευμένος λύκος».

ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΑΛΑΙΝΟΘΗΡΩΝ


 
Eξοπλισμένα με μη επανδρωμένα κατασκοπευτικά αεροσκάφη μεγάλου βεληνεκούς είναι πλέον δύο από τα πλοία του Ποιμένα των Θαλασσών -δωρεά αμερικανικής εταιρίας ανακύκλωσης- τα οποία ελπίζει να την βοηθήσουν να «χτενίζει» ανά πάσα στιγμή τεράστιες θαλάσσιες εκτάσεις αλιεύοντας πολύτιμες πληροφορίες για τα φαλαινοθηρικά και τις προθέσεις τους.

ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΟΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΒΑΙ


 
Καταστροφικές χαρακτηρίζονται από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το WWF, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και το Μουσείο Γουλανδρή οι σχεδιαζόμενες δασοτεχνικές επεμβάσεις στο φοινικόδασος του Βάι.

ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ.


Το βίντεο δείχνει πειράματα των Ρώσων,με τα οποία προσπαθούσαν να φτιάξουν ένα “όπλο πλάσματος” με το οποίο θα μπορούσαν να εξοντώσουν οποιοδήποτε στόχο σε απόσταση 50 χιλιομέτρων!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...