Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΙΣ 4/9 ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ



Σύμφωνα με ανακοίνωση που είναι θυροκολλημένη στην είσοδο του Αγροτικού Ιατρείου Προμάχων, ο ιατρός θα βρίσκεται στο χωριό και την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 από τις 8.30π.μ. μέχρι τη 1.00 μ.μ. για εξετάσεις και συνταγογραφήσεις των ασφαλισμένων.

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΛΑΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ Σ. ΤΖΙΒΟΠΟΥΛΟ



Βράβευση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή καταδύσεων, με καταγωγή από την Πέλλα, Στέφανου Τζιβόπουλου από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης: «Νιώθουμε υπερηφάνεια για τις νίκες αλλά και για όλα όσα εκπροσωπείς και πρεσβεύεις για τις νέες γενιές»


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, τίμησε σήμερα (31/8), με την απονομή τιμητικής πλακέτας, τον Παγκόσμιο πρωταθλητή υγρού στίβου Στέφανο Ευάγγελο Τζιβόπουλο ο οποίος κατάγεται από τους Προμάχους του Δήμου Αλμωπίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Κατά τη διάρκεια μίας σεμνής τελετής, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τίμησε και συνομίλησε με τον καταξιωμένο αθλητή για τις εμπειρίες του, τα σχέδιά του και την επιθυμία του η Ελληνική νεολαία να βάλει στόχους και να τους επιτύχει, έχοντας υγιή πρότυπα και πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης τόνισε πόσο σημαντικό είναι να βλέπουμε τους Έλληνες αθλητές να κατακτούν την επιτυχία σε παγκόσμια πρωταθλήματα, σε μία δύσκολη κοινωνική και πολιτική συγκυρία που η χώρα μας και οι πολίτες αναζητούν την ελπίδα και την αισιοδοξία. Μέσα από τη συζήτηση που είχε ο κ. Θεοδωρίδης με τον «χρυσό» πρωταθλητή, αναδείχθηκε η ανάγκη για την παρουσίαση προτύπων που εμπνέουν τη νέα γενιά σε δρόμους ωφέλιμους για την κοινωνία καθώς και η σημασία της ενότητας και αλληλεγγύης προκειμένου η Ελλάδα να ξεπεράσει γρήγορα την κρίση και να βρεθεί πάλι σε δρόμους προοπτικής και ανάπτυξης.

Ο πρωταθλητής από την Αλμωπία μοιράστηκε αρκετές από τις εμπειρίες του που μπορούν να εμπνεύσουν, να παρακινήσουν αλλά και να δώσουν την απαραίτητη δύναμη για να συνεχίσει την τίμια προσπάθεια ένας νέος αθλητής. Στα πρώτα του βήματα στον αθλητισμό εμπνεύστηκε από τον «θρύλο των καταδύσεων», επίσης ελληνικής καταγωγής, Greg Louganis, ενώ η πίστη του στον Θεό αποτέλεσε πάντοτε το βάλσαμο και την μεγάλη παρακαταθήκη δύναμης για όλες τις δύσκολες στιγμές που αναπόφευκτα υπάρχουν στην πορεία για πρωταθλητισμό.

Υπήρξε επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδας και ο 1ος Έλληνας που κέρδισε 3 χρυσά Ευρωπαϊκά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου 25+ το 2013. Ήταν ο 1ος ευρωπαίος αθλητής υγρού στίβου που επιλέχθηκε από Ολυμπιακή Επιτροπή ξένης χώρας, την Ιαπωνία, για να εκπροσωπήσει την Ολυμπιακή αποστολή για τη διεκδίκηση των Ολυμπιακών Αγώνων 2020 στο Τόκιο, μέσω της επίσημης διεθνούς καμπάνιας (promo) που οργάνωσε η χώρα.

Ο Στέφανος Ευάγγελος Τζιβόπουλος κατέκτησε 3 παγκόσμια χρυσά μετάλλια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου 25+. Ένα χρυσό μετάλλιο έλαβε στο Μόντρεαλ (2014) ενώ τα άλλα δύο κατά την πρόσφατη συμμετοχή του στο Καζάν της Ρωσίας. Η μία από τις δύο ύψιστες διακρίσεις στο Καζάν ήταν στις συγχρονισμένες καταδύσεις με τον συναθλητή του Σακκαλή Ηρακλή με τον οποίο συνδέεται με βαθειά φιλία.

Μεταξύ άλλων διακρίσεων, ο παγκόσμιος πρωταθλητής από την Πέλλα, αναδείχθηκε 11 φορές πρωταθλητής ΗΠΑ στο πρωτάθλημα καταδύσεων 21+ και 4 φορές πρωταθλητής της Αμερικανικής Ηπείρου (2013) στους Παναμερικανικούς αγώνες στη Φλόριντα. Ακόμη, επιλέχθηκε ως αθλητής της χρονιάς (2014-15) στη Νέα Υόρκη για τον υγρό στίβο από τον Οργανισμό Team New York Aquatics. Μία τιμητική διάκριση η οποία αφορά όχι μόνο τις αθλητικές επιδόσεις, αλλά κυρίως τη δράση για την προώθηση του αθλητισμού και το ήθος.  


Ο Στέφανος Τζιβόπουλος αφιέρωσε το ένα χρυσό μετάλλιο που έλαβε στο Καζάν στην Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου την οποία θεωρεί εκτός από αγαπημένη φίλη, πρότυπο αθλήτριας και πηγή έμπνευσης για το πώς αξίζει να ζούμε. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αφιερώνω το χρυσό μετάλλιο στη Βούλα Πατουλίδου, έναν άνθρωπο γεμάτο πίστη, ελπίδα, προσπάθεια, υπομονή και επιμονή που μας εμπνέει με τις πράξεις και το ήθος της και, παράλληλα, αποτελεί πρότυπο για κάθε Έλληνα. Είναι η αθλήτρια που έχει αγωνιστεί κάτω από δυσχερείς συνθήκες, σκιές και δυσκολίες για να κατακτήσει την κορυφή, τιμώντας το Ολυμπιακό πνεύμα και το ‘ευ αγωνίζεσθε’».    


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



Συντοπίτες και συντοπίτισσες
          Λιγότερο από τρεις εβδομάδες από τις εκλογές που προκηρύχθηκαν απλά και μόνον για να ξεκαθαριστούν οι εσωκομματικές διαφορές του ΣΥΡΙΖΑ με την μόλις 7μηνη κυβερνητική θητεία, η χώρα μας αλλά και ο Νομός μας, βρίσκονται σε πολύ δυσμενέστερη θέση από το 2014. 
          Το επτάμηνο πείραμα της «αριστερής» διακυβέρνησης όχι απλώς απέτυχε παταγωδώς, αλλά καταρρέει, όπως νομοτελειακά ήταν αναμενόμενο, καθώς το κόμμα των συνιστωσών αναρριχήθηκε στην εξουσία καλλιεργώντας σε έναν ολόκληρο λαό φρούδες ελπίδες και υποσχόμενο πράγματα που γνώριζε πολύ καλά ότι σε καμιά περίπτωση δεν επρόκειτο, δεν μπορούσε να υλοποιήσει. Γι’ αυτό και μέσα σε ένα 7μηνο διαλύεται στα εξ ων συνετέθη
        Είναι αλήθεια ότι ο λαός μας ήλπισε ότι η νέα κυβέρνηση που προέκυψε από τις εκλογές του Ιανουαρίου, θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιες προοπτικές καλύτερες για τον Τόπο. Και εγώ ο ίδιος, σεβόμενος τη λαϊκή ετυμηγορία, παραδίδοντας το Υπουργείο στον διάδοχό μου, θέλησα να συμβάλλω στην εθνική προσπάθεια να προχωρήσει η χώρα μπροστά, τονίζοντας  την ανάγκη να εγκαινιάσουμε  επιτέλους μια νέα εποχή εθνικής συνεννόησης και συνεργασίας για το καλό της χώρας.
Αντ’ αυτών ζήσαμε επί 7 μήνες καταστάσεις τραγελαφικές και πρωτοφανείς: Διαπραγματεύσεις με λεονταρισμούς και ¨ψευτοπαληκαριές¨, υπουργών και επιτροπών που μας έφερναν μέρα με τη μέρα πιο κοντά στο περιβόητο grexit και την καταστροφική ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, με δηλώσεις και συνεντεύξεις που μας αποστερούσαν και τους τελευταίους ευρωπαίους συμμάχους, ένα δημοψήφισμα που με το οποίο εκαλείτο ο λαός να πεί «όχι» σε μια κακή συμφωνία, για να μας φέρουν την επομένη ακριβώς μια συμφωνία απείρως χειρότερη, με τράπεζες κλειστές, με γέροντες συνταξιούχους που λιποθυμούν στα γκισέ και στα ΑΤΜ για κάποιες δόσεις – ψίχουλα από τα λεφτά τους, στα αμίμητα των… «στηρίζω αλλά δεν ψηφίζω»!!!  Φανταστείτε αν αυτό το τελευταίο το κάναμε και μεις – αν δηλαδή δεν βάζαμε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό, που θα βρισκόταν τώρα η χώρα. 


Σε περίπου 20 μέρες, θα έχει έρθει η ώρα να κλείσει αυτή η θλιβερή παρένθεση και η χώρα να μπει ξανά στον δρόμο της οικονομικής σταθερότητας, της ανάκαμψης και της ανάπτυξης. Αυτοί που πρόδωσαν μέσα σε ελάχιστους μήνες τις δικές τους υποσχέσεις  και τις ελπίδες ενός ολόκληρου λαού – ακόμη και πολλών από εκείνους που δεν τους ψήφισαν - δεν μπορούν να είναι εγγυητές της νέας πορείας. Μια νέας πορείας που θα σέβεται και θα στηρίζει την γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού για τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας μας στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
        Στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου δεν μπορούν πλέον να τεθούν πλαστά διλλήματα, ούτε τεχνητές διαχωριστικές γραμμές. Η χώρα έχει ανάγκη από μια νέα, στιβαρή και αποφασιστική διακυβέρνηση, χωρίς παλινωδίες, παλιμπαιδισμούς και λόγια κενά περιεχομένου. Και αυτή τη διακυβέρνηση μόνο το κόμμα – η Νέα Δημοκρατία - που ενέταξε τη χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και 35 χρόνια τώρα παραμένει πιστό στα ευρωπαϊκά ιδεώδη, μπορεί να διασφαλίσει.
        Σε ότι με αφορά προσωπικά, η πολιτική μου διαδρομή και συνέπεια, είναι γνωστή σε όλες και σε όλους. Και αυτήν θα ακολουθήσω και πάλι. Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ο εκπρόσωπος όλων των πολιτών της Πέλλας, ανεξάρτητα από πολιτικές και κομματικές προτιμήσεις. Θα συνεχίσω με κάθε τρόπο να υπερασπίζομαι στο Κοινοβούλιο, αλλά και σε όποια άλλη θέση βρεθώ, τον καθημερινό μόχθο, τις αγωνίες, τις αναζητήσεις και τους αγώνες των συμπολιτών μου για ένα καλύτερο μέλλον της Πέλλας και της πατρίδας μας.
        Τώρα που έφθασε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, να ανασκουμπωθούμε και να δουλέψουμε πάλι – όπως εμείς ξέρουμε και μπορούμε - με όλες μας τις δυνάμεις για να συνεχίσουμε την προσπάθεια να επιστρέψει η χώρα μας στην ομαλότητα, την οικονομική σταθερότητα και στο δρόμο της ανάκαμψης και της ανάπτυξης, χωρίς κλυδωνισμούς, πισωγυρίσματα και ανούσια και, κυρίως, επικίνδυνα πειράματα. 
Σας καλώ όλους να συμμετάσχετε ενεργά στις εκλογές και να δώσετε τη δύναμη στη Νέα Δημοκρατία να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της πατρίδας

                                         Γιώργος Καρασμάνης

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙKOΝΟΜΙΑ Η ΟΣΦΥΑΛΓΙΑ



Δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια, από εκατομμύρια χαμένες εργατοώρες και νοσήλια,  κοστίζει κάθε χρόνο στην παγκόσμια οικονομία η Οσφυαλγία!
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία η  Οσφυαλγία (ο πόνος στην μέση δηλαδή) είναι:
ØH2η σε συχνότητα αιτία επίσκεψης σε ιατρείο
ØH3η πιο συχνή αιτία χειρουργικής επέμβασης
ØH5η πιο συχνή αιτία νοσηλείας
 Επίσης το 60-80% του πληθυσμού θα παρουσιάσει οσφυαλγία κάποια στιγμή στην ζωή του , ενώ το 15-20% του πληθυσμού αντιμετωπίζει πρόβλημα κάθε χρόνο. Ακόμη είναι η πιο συχνή αιτία ανικανότητας στις ηλικίες κάτω των 45 χρόνων και συγκεκριμένα αιτία «ανικανότητας και αναπηρίας  για το 5% του πληθυσμού»!
«Πράγματι τα στοιχεία δείχνουν ότι η Οσφυαλγία είναι πληγή για την παγκόσμια οικονομία και αποτελεί καθημερινό εφιάλτη για δεκάδες  εκατομμύρια ανθρώπους»τονίζει  ο νευροχειρουργός-χειρουργός σπονδυλικής στήλης, κ Ιωάννης Πολυθοδωράκης.

 
                                ΕΙΔΗ  ΟΣΦΥΑΛΓΙΑΣ
Η Οσφυαλγία δεν είναι νόσος αλλά «αστερισμός» συμπτωμάτων (σύμφωνα με την WHO- WorldHealthOrganization2013) .
Η Οσφυαλγία στην διάρκεια της ζωής ενός ενήλικα είναι συχνά επαναλαμβανόμενη, διαλείπουσα και εμφανίζεται με  επεισόδια οξέων κρίσεων. Τα επεισόδια επανεμφάνισης έχουν υψηλή συχνότητα,- η συχνότητα επανεμφάνισης εντός ενός χρόνου είναι 20-44% και το 80% των ασθενών θα εμφανίσουν ένα νέο επεισόδιο μέσα στα 10 χρόνια από την εμφάνιση του πρώτου επεισοδίου.
Ανάλογα με το χρόνο διάρκειας αλλά και επανεμφάνισης των συμπτωμάτων η οσφυαλγία κατατάσσεται  σε:
ØΟξεία οσφυαλγία διάρκεια μικρότερη από 6 εβδομάδες (  85% )
ØΥποξεία οσφυαλγία διάρκεια από 6 μέχρι 12 εβδομάδες( 10% )
ØΧρόνια οσφυαλγία διάρκεια μεγαλύτερη από 12 εβδομάδες ( 5% )
        ΑΙΤΙΕΣ   ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ   ΟΣΦΥΑΛΓΙΑΣ
ØΜυϊκή ή Συνδεσμική Κάκωση– 70%
ØΕκφυλιστικές αλλοιώσεις– 10%
ØΚήλη Μεσοσπονδυλίου Δίσκου– 4%
ØΣυμπιεστικά Οστεοπορωτικά Κατάγματα– 4%
ØΣπονδυλική Στένωση– 3%
ØΣπονδυλολίσθηση– 2%
ØΆλλες Αιτίες <5%
Για να πιστοποιηθεί η μορφή της οσφυαλγίας εκτός από την κλινική εξέταση, ίσως ο ασθενής θα πρέπει να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων όπως:
ØΑπλές ακτινογραφίες
ØΔυναμικές ακτινογραφίες
ØΗλεκτρομυογράφημα
ØΣπινθηρογράφημα Οστών
ØΑξονική Τομογραφία
ØΜαγνητική Τομογραφία
 
         ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ     ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
«Στην περίπτωση της Κήλης Μεσοσπονδυλίου Δίσκου η πιο σύγχρονη μέθοδος είναι η Διαδερμική Μικρό-Ενδοσκοπική Δισκεκτομή» αναφέρεικ Ιωάννης Πολυθοδωράκης και εξηγεί.
«Η Μικροενδοσκοπική Δισκεκτομή είναι μια ελάχιστα παρεμβατική δισκεκτομή η οποία χρησιμοποιείται για να αφαιρεθεί μία κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου η οποία πιέζει ένα νεύρο ή τον νωτιαίο μυελό».
Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία (μπορεί να γίνει σε εξαιρετικές περιπτώσεις και με τοπική αναισθησία) και μέσα από τομή μόλις 1,5 – 2 cm! Δεν κόβονται οι μυς, κάτι που συμβαίνει στις ανοιχτές χειρουργικές επεμβάσεις.
Ο γιατρός  με την βοήθεια ειδικής μικροκάμερας, η οποία παρέχει  στερεοσκοπική (3D) εικόνα και  την χρήση ειδικών εργαλείων αφαιρεί  το τμήμα του δίσκου (όχι όλο τον δίσκο) που πιέζει το νεύρο ή τον νωτιαίο μυελό.
Μετά το τέλος της επέμβασης με ένα – δύο ράμματα κλείνει η τομή και ο ασθενής οδηγείται στον θάλαμο, απ’ όπου μετά από λίγες ώρες φεύγει από το νοσοκομείο.
 
         ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ  ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ
Πολλά  και σημαντικά  είναι τα πλεονεκτήματα της  Διαδερμικής Μικρό-Ενδοσκοπικής Δισκεκτομήςέναντι της κλασσικής «ανοικτής» χειρουργικής, η οποία  απαιτεί μεγαλύτερες τομές, μυϊκές αποκολλήσεις, μεγαλύτερη παραμονή στο νοσοκομείο και μεγαλύτερη περίοδο ανάρρωσης  .

Τα πλεονεκτήματα της ΔιαδερμικήςΜικρό-ΕνδοσκοπικήςΔισκεκτομής είναι:

ØΤομή 1,5-2cm
ØΜικρότερη παραμονή στο νοσοκομείο (μία ημέρα)
ØΜειωμένος μετεγχειρητικός πόνος
ØΜειωμένος χρόνος ανάρρωσης (μία -δύο εβδομάδες αντί μερικών μηνών) και ταχύτερη επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες συμπεριλαμβανόμενης και της εργασίας
ØΜικρότερη απώλεια αίματος κατά την διάρκεια του χειρουργείου
ØΜειωμένος κίνδυνος μετεγχειρητικής φλεγμονής
 

www.brain-spine.gr210 6826030,210 6826090

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ



Tην απόκτηση του έμπειρου επιθετικού ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ανακοινώνει το ΔΣ του ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ενισχύοντας και άλλο την επιθετική του γραμμή . 


Οι συστάσεις που συνοδεύουν τον παίκτη τα λένε όλα, αγωνίστηκε στη ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ , ΠΑΦΟ,ΚΟΖΑΝΗ ,ΕΟΡΔΑΙΚΟ και τη  τελευταία διετία  ήταν εκ των κορυφαίων παικτών και σκόρερ της ΘΥΕΛΛΑΣ ΦΙΛΩΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στη Γ΄ΕΘΝΙΚΗ. 
Η διοίκηση κινήθηκε αστραπιαία κι έκλεψε τον παίκτη μέσα από τα χέρια ομάδων Γ΄ Εθνικής που επιθυμούσαν διακαώς  την απόκτηση του από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος πριν 5 μέρες από την ομάδα της ΦΛΩΡΙΝΑΣ.  

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...