Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


            Σας καλούμε να έρθετε στις 26 Νοεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00΄π.μ στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας  στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να  συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1οΑνατροπή αναλήψεων υποχρέωσης δαπάνης.

ΘΕΜΑ 2οΨήφιση πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον Προϋπολογισμό οικ. έτους 2015.

ΘΕΜΑ 3οΤροποποίηση της υπ.αριθ.253/2012 απόφασης Δ.Σ. που αφορά την «Αναπροσαρμογή τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού»-Εισήγηση στο Δ.Σ. Δήμου Αλμωπίας.

ΘΕΜΑ 4ο Καθορισμός συντελεστή τέλους ακίνητης περιουσίας (ΤΑΠ) έτους 2016. 

ΘΕΜΑ 5ο Καθορισμός τιμής ζώνης για τον προσδιορισμό της αξίας των ακινήτων σε περιοχές που δεν ισχύει το σύστημα αντικειμενικού προσδιορισμού(εκτός σχεδίου) για την επιβολή του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας  (Τ.Α.Π.) για το 2016.

ΘΕΜΑ 6οΈγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για εξόφληση της με αριθ. 74/2015 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμπωπίας.

ΘΕΜΑ 7οΠαράταση σύμβασης του έργου «Κατασκευή λωρίδων από γρανιτικό κυβόλιθο στο οδόστρωμα στην Τ.Κ. Λουτρακίου» .

ΘΕΜΑ 8οΠαράταση σύμβασης του έργου « Ασφαλτοστρώσεις στη Δ.Ε. Αριδαίας».

ΘΕΜΑ 9ο«Έγκριση εκτέλεσης εργασιών χρωματισμού εξωτερικών επιφανειών του κτιρίου του Δημαρχείου Αλμωπίας και αποδοχή της δωρεάς του κ. Βάτση Χρήστου για την εκτέλεση αυτών».

ΘΕΜΑ 10ο   Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας υλοποίησης του έργου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑΣ, ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ».

ΘΕΜΑ  11ο Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας υλοποίησης του έργου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ, ΜΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ».

ΘΕΜΑ 12ο Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας υλοποίησης του έργου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ (ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ, ΞΙΦΙΑΝΗ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ».

ΘΕΜΑ 13ο Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας υλοποίησης του έργου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ (ΠΡΟΜΑΧΟΙ, ΠΙΠΕΡΙΑ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ».

ΘΕΜΑ 14ο   Έγκριση παράτασης προθεσμίας υλοποίησης του έργου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ».

ΘΕΜΑ 15ο  Έγκριση παράτασης προθεσμίας υλοποίησης του έργου με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ(ΠΛΑΤΕΙΩΝ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΚΛΠ)ΔΕ ΑΡΙΔΑΙΑΣ».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΗΡΩΙΔΑ                                    ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΓΑΠΗΣ
Οι κουμπαράδες αγάπης «ξαναχτυπούν» με σκοπό να βοηθήσουμε όλοι μαζί την μικρή μας ηρωίδα δυόμιση ετών από την Υδραία, που μας δίνει μαθήματα ζωής καθημερινά. Η καρδιά μας χτυπά πιο δυνατά όταν βλέπουμε ένα μικρό κοριτσάκι να δίνει μάχη για να κατακτήσει ικανότητες που όλοι μας τις έχουμε δεδομένες. Μαζί της μάχεται και η οικογένεια της, πιστός φρουρός στις ανάγκες τις ηρωίδας τους. Οι οικονομικές όμως απαιτήσεις για τις ανάγκες τις μικρής είναι δυσβάσταχτες και η οικογένεια δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει.
 Θα θέλαμε με την βοήθεια σας να προσπαθήσουμε να την απαλλάξουμε έστω και λίγο από το βάρος αυτό.
 Πρόκειται για μια πολυετή θεραπεία του λόγου της μικρής Χρυσοβαλάντου από την Υδραία, η οποία έχει κάποιο κόστος μηνιαίο και όσο περισσότερα χρήματα μαζευτούν τόσο πιο πολλούς μήνες θα καλυφθεί αυτή ή ανάγκη της. Πρόκειται για ένα παιδί που με τις θεραπείες αυτές προσπαθεί να αποδεσμευτεί από την μηχανική υποστήριξη που έως σήμερα έχει και στη συνέχεια να κατακτήσει και λόγο. 
Σίγουρα οι καιροί είναι δύσκολοι, οι περισσότερες οικογένειες ταλαιπωρούνται από τη φτώχεια, γι’ αυτό και ότι μαζευτεί θα είναι πολύ σημαντικό διότι θα έχει δοθεί με αγάπη από το υστέρημα των ανθρώπων της περιοχής μας. 
Τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καταμετρηθεί από το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Α θα ανακοινωθεί και θα αποδοθεί στην οικογένεια της Χρυσοβαλάντου με όλες τις νόμιμες διαδικασίες. 

                               Τους κουμπαράδες αγάπης θα τους βρείτε:
σε όλα τα δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια του Δήμου Αλμωπίας
στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας
στον Δήμο Αλμωπίας
στα ΕΛΤΑ
στο ΙΚΑ Αριδαίας
και στα εξής καταστήματα:
Καφέ «ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ»
Καφέ «COFFEA»
«IRISH PUB»
Καφέ «DARIPO»
Καφέ «VENTURE»
Καφέ «COUP ESPRESSO & WINE BAR»
Καφέ «MEMORY»
Καφέ «ΑΕΡΙΚΟ»
Καφέ «ΝΕΜΕSIS»
Καφέ «COMPANY»
Καφέ- Μπουγάτσα «QUALITY»
Ψητοπωλείο «ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ»
Ψητοπωλείο «ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ»
Κατάστημα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ»
Καθαριστήριο ΙΑΚΩΒΟΣ 
Βιβλιοπωλείο «Τοξίδου Ελένη»
Βιβλιοπωλείο «Συμβολή»
Κατάστημα STRASS 
Κομμωτήριο  Γεώργιος Μποζίνης
Ξυλόφουρνος SENIOR
Κατάστημα CRAZY
Αρτοζαχαροπλαστείο Εκλαίρ
Αρτοζαχαροπλαστείο Βαδάς 
Καφετέρια Libero στον Εξαπλάτανο
Και σε άλλα καταστήματα του Δήμου μας


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
στα τηλέφωνα της ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2384024772,
στα τηλέφωνα του Β.Σ.Σ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2384022170.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση

Με εκτίμηση και σεβασμό 


Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΣΟΦΙΑ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ ΣΥΜΠΥΡΗΝΟΥ ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ


                                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                                                      
     Ο Α.Φ.Ο.Σ. Αλμωπίας «Η ΕΝΩΣΗ» και η Ομάδα Παραγωγών ενημερώνει τους παραγωγούς , ότι ξεκίνησε η διαδικασία εγγραφής για τη δωρεάν παραλαβή δενδρύλλιων συμπύρηνου ροδάκινου με νέες ποικιλίες.
     Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από τα γραφεία του Συνεταιρισμού (1ο χλμ. Αριδαίας – Τσακώνων) και στο τηλ. 23840.21380.
Υπεύθυνη Κα Κωτσίου Βάϊα.                                                                                                                            Για τον
                                                                                               Α.Φ.Ο.Σ Αλμωπίας
                                                                                                    «Η ΕΝΩΣΗ»

                                                                                                            Ο
                                                                                                       Πρόεδρος

                                                                                             Μπερμπέρης Παντελής

ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ. ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣΠαρελθόν σε μισή ώρα με υπέρηχους , ανώδυνα και αναίμακτα γίνονται πλέον οι αιμορροΐδες χάρη στην εξέλιξη της ιατρικής και της τεχνολογίας !
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν  πριν από λίγες ημέρες στο ετήσιο συνέδριο τωνΑμερικανών Χειρουργών στο Σικάγο, η μέθοδος επιλογής  κορυφαίων χειρουργών στον κόσμο ,για την αντιμετώπιση των αιμορροΐδων, είναι η  "ΤHD" ,με τη χρήση υπερήχων.
Η εκρίζωση των αιμορροΐδων, που ταλαιπωρούν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, γίνεται πλέον  πολύ γρήγορα, αναίμακτα, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια.
« Η μέθοδος που χρησιμοποιούν  τα τελευταία χρόνια διάσημοι χειρουργοί σε ολόκληρο τον κόσμο για την  εκρίζωση των  αιμορροϊδων είναι η "ΤHD" με τη  χρήση των υπερήχων, καθώς τα αποτελέσματα της  υπερέχουν όλων των άλλων μεθόδων»αναφέρει ο  Διευθυντής γενικός χειρουργός στο METROPOLITAN   HOSPITALκ Διαμαντής Θωμάς,  που την εφαρμόζει  ήδη και στη χώρα μας με μεγάλη επιτυχία .

 
               ΕΚΡΙΖΩΣΗ   ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΩΝ
 
Η εκρίζωση των αιμορροΐδων γίνεται ανώδυνα, αναίμακτα  και χωρίς εκτομές ιστού καθώς δεν χρησιμοποιείται πλέον χειρουργικό νυστέρι, αφού την δουλειά του κάνουν οι υπέρηχοι.
Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται πάνω από την οδοντωτή γραμμή του πρωκτού, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν νεύρα στη περιοχή άρα δεν υπάρχει και πόνος. Η διάρκεια του χειρουργείου είναι περίπου  από τριάντα λεπτά μέχρι και  με μία ώρα, σε προπίπτουσες αιμορροΐδες 3ου ή 4ου βαθμού. Οι ασθενείς στην πλειοψηφία τους επιστρέφουν σπίτι του μετά από μερικές ώρες, η μπορεί να παραμείνουν  στο νοσοκομείο για νοσηλεία μιας ημέρας.
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ  ΤΗΣ  ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΩΝ  ΥΠΕΡΗΧΩΝ
 
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μεγάλων επιστημονικών μελετών η εφαρμογή των υπερήχων για την εκρίζωση των αιμορροΐδων θεραπεύει οριστικά και  τα τρία   βασικά συμπτώματα  πόνος, κνησμός , αιμορραγία.
Παράλληλα έχει:
ØΕλάχιστο μετεγχειρητικό πόνο
ØΜικρότερο ποσοστό επιπλοκών
ØΓρήγορη (μια-δύο ημέρες) επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.
  Με τη χρήση χειρουργικού νυστεριού ο μετεγχειρητικός πόνος είναι έντονος, με μεγάλη διάρκεια, πάνω από μία εβδομάδα και απαιτείται χρήση ισχυρών παυσίπονων.
Η δε επιστροφή στις φυσιολογικές δραστηριότητες καθυστερεί περίπου δύο εβδομάδες και το ποσοστό των επιπλοκών είναι αυξημένο, όπως αιμορραγία, μολύνσεις, κακώσεις του σφιγκτήρα, ρήξη του ορθού κ.ά.,
«Σε αντίθεση η μέθοδος «THD» και η εμπειρία του εξειδικευμένου χειρουργού προσφέρει άριστα και μόνιμα θεραπευτικά αποτελέσματα»προσθέτει ο κ Θωμάς.
 
                  ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ - ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ
 
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία  οι αιμορροΐδες, ταλαιπωρούντο 50-70% του ενήλικου πληθυσμού   και  επηρεάζουνσημαντικά την ποιότητα της καθημερινής ζωής  των ανθρώπων.
Επειδή η νόσος δυστυχώς ακόμη και σήμερα  θεωρείταιταμπού ,η πλειοψηφία των πασχόντωνφτάνειστογιατρό αργά, με προχωρημένα ενοχλήματα. Τα συμπτώματα των αιμορροΐδωνείναι:
ØΠόνος στην περιοχή του πρωκτού 
ØΑιμορραγία
ØΤοπικός ερεθισμός
ØΚνησμός
ØΑσυμπτωματική ή επώδυνη διόγκωση
ØΑίσθημα ατελούς αφόδευσης
      
Επιστημονικές μελέτες αναφέρουν ότιπολλές είναι οι αιτίες που ενοχοποιούνται για την εμφάνιση των αιμορροΐδων. Συγκεκριμένα:
ØΗ δυσκοιλιότητα
ØΗ εγκυμοσύνη,
ØΗ μεγάλη ηλικία,
ØΟ έντονος βήχας
ØΗ συχνή άρση βαρέων αντικειμένων σε κάποια επαγγέλματα,
ØΗ κληρονομική προδιάθεση.
Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης οι επιστήμονες κατατάσσουν τις αιμορροΐδες ως εξής:
Ø1ο.   Οι αιμορροΐδες  δεν είναι εμφανείς, φαίνονται μόνο με το πρωκτοσκόπιο
Ø2ο.Προπίπτουν μέσα στον πρωκτό,
Ø3ο.Εξέρχονται έξω από τον πρωκτό και ανατάσσονται από τον ίδιο τον ασθενή 
Ø4ο.Εξέρχονται και δεν ανατάσσονται χωρίς επέμβαση.
 
 
           www.dthomas.gr, www.laparoboticsurgery.gr.  

             Τηλ  6977597085  ,  6947808206

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΤΗΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ


Ο Δήμος Έδεσσας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας στηρίζουν τις Ημέρες Καριέρας που διοργανώνονται σε συνεργασία με μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Χαλκιδικής.  

Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωϊ έως τις 8 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας εκπρόσωποι από τις πολυβραβευμένες εταιρίες Sani ResortIkos Resorts θέλουν να γνωρίσουν τους μελλοντικούς τους συνεργάτες. Το Sani Resort, είναι ένα συγκρότημα τεσσάρων πολυτελών ξενοδοχείων 5* και μιας ιδιωτικής μαρίνας στη Χαλκιδική. Η Ikos Resorts είναι, μια καινούργια εταιρεία στον κλάδο του τουρισμού, με παρουσία 2 ξενοδοχείων 5* στη Χαλκιδική (Μουδανιά & Γερακινή)

Η πρόσκληση στην ημέρα καριέρας είναι ανοικτή σε όλους όσους επιθυμούν να εργαστούν στο ξενοδοχειακό, επισιτιστικό χώρο και το τομέα της αναψυχής.  Απαραίτητη είναι η προσκόμιση ενός βιογραφικού σημειώματος μαζί με μια φωτογραφία, η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.  Οργανωθείτε λοιπόν και ελάτε να γνωρίσετε από κοντά ευκαιρίες εργασίας σε παγκόσμια αναγνωρισμένες εταιρίες στο χώρο του τουρισμού και της αναψυχής.

Περισσότερες πληροφορίες :
Sani Resort
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Γαβριέλλα Αβραμίδου
Τ: 23740 99437, F: 23740 99441
Απαραίτητη η προσκόμιση βιογραφικού σημειώματος.
Απαιτείται καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Ikos Resorts
ΕπικοινωνΙα
Κυριακή Ρήγα, HR Generalist, Ikos 5* Resorts
T 23730 95177 | kriga@ikosresorts.com

Απαραίτητα: Βιογραφικό σημείωμα & φωτογραφία

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣΥπεγράφη το μεσημέρι της Τρίτης 24/11/2015 η σύμβαση για το έργο «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Αριδαίας» από τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο και από τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Γιάννη Κετικίδη, καθώς επίσης και από τον ανάδοχο της εταιρείας ΤΕΔΡΑ Α.Τ.Ε.

Η δαπάνη των εργασιών είναι 5.463.590 ευρώ (μαζί με τον Φ.Π.Α.). Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 730 μέρες.

«Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο που καλείται να υλοποιήσει ο Δήμος Αλμωπίας μέχρι σήμερα και αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τη σημερινή Δημοτική Αρχή. Καταβάλαμε μεγάλες προσπάθειες για να φτάσουμε στη σημερινή υπογραφή της σύμβασης, ξεπερνώντας τα γραφειοκρατικά προβλήματα», δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Μπίνος.
 «Το συγκεκριμένο έργο είναι έργο ουσίας και θα δώσει νέα πνοή στην πόλη μας», πρόσθεσε ο Αντιδήμαρχος κ. Κετικίδης.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...