Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΑΣ Πρόμαχοι - Δόξα Μαυροβουνίου 1 - 3


Δυνατό και ποιοτικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο «Χρήστος Τζιβάνης» των Προμάχων, όπου ο τοπικός ΑΣ Πρόμαχοι υποχρεώθηκε σε ήττα από την ομάδα της Δόξας Μαυροβουνίου με σκορ 1-3.

Οι γηπεδούχοι, παρά τις ελλείψεις στη σύνθεσή τους, χτύπησαν στα ίσια τον αγώνα, επιδιώκοντας το τρίποντο της νίκης και εκμεταλλευόμενοι την άριστη φυσική τους κατάσταση δημιούργησαν αρκετές καλές προϋποθέσεις για γκολ, αλλά ήταν άτυχοι στην τελική τους προσπάθεια. Είναι πλέον καταφανέστατη  η ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας από δυο έμπειρους παίκτες, που θα μπορέσουν να την πάρουν στους ώμους τους και να την οδηγήσουν στην συλλογή πολύτιμων, για την παραμονή στην κατηγορία, βαθμών.
Οι φιλοξενούμενοι, παρουσίασαν ένα αξιόμαχο σύνολο, με προικισμένους ποδοσφαιριστές, που ήξεραν τι ζητάνε στο γήπεδο, και με σαφείς προσανατολισμούς, ως αναφορά τον στόχο τους. Έπαιξαν ανά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησαν ευκαιρίες και στις τρεις εξ αυτών, ευτύχησαν να σκοράρουν. Προβληματισμό προξένησε η απότομη πτώση στην απόδοσή τους, όταν προηγούνταν στο σκορ, γεγονός που μας δίνει το δικαίωμα να συμπεράνουμε, ότι έκαναν διαχείριση του χρόνου και εξοικονόμηση δυνάμεων.

Τα γκολ:
To 0-1 σημείωσε στο 9’ ο Νάτσης, όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος του αμυντικού των Προμάχων Μπογδάνη και από κοντά πλάσαρε τον τερματοφύλακα Παντελίδη.
Το 1-1 έγραψε στο 49’ ο Μάθιου με υπέροχο πλασέ από την περιοχή, όταν τροφοδοτήθηκε με όμορφη μπαλιά από το Μίτσκα από αριστερά.
1-2 στο 61’ όταν ο νεοεισελθείς στον αγώνα Elezi, γίνεται κάτοχος της μπάλας μετά από μια αλληγορία των αμυντικών της γηπεδούχου και από κοντά σκοράρει.
Το τελικό 1-3 σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Νάτση, μετά από μια φάση διαρκείας στην περιοχή των Προμάχων που ανάγκασε τον τερματοφύλακα Παντελίδη να πραγματοποιήσει δυο αρχικές αποκρούσεις, αποτυγχάνοντας όμως στην τρίτη.

Από τον ΑΣ Πρόμαχοι διακρίθηκαν οι Ι. Σέλκος(κορυφαίος), Μίτσκας, Μάθιου και Άτζος.
Από το Μαυροβούνι ξεχώρισαν οι Νάτσης, Κατιρτζόγλου, Φανιάδης  και Μουρουζίδης.
Η διαιτησία του κυρίου Καρατζά(Κουπαράνη, Μίσκος), ήταν καλή  και ελέγχεται μόνο στην υπερβολή ως προς το μοίρασμα καρτών.

Συνθέσεις:
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ: Παντελίδης, Ιλ. Μούγιος, Προίκος (Δεμερτζόγλου), Καλογιάννης, Άτζος, Ι. Σέλκος, Σαμσούρης (Ν. Νάνος), Μπογδάνης, Μεσκίνης, Μάθιου. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μαυρίδης.

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ: Καμπαλής, Κατιρτζόγλου, Νάτσης, Φανιάδης, Αντωνιάδης (Μουρατίδης), Χαραλαμπίδης, Σιδέρης, Τουρατζίδης, Ζαχαριάδης, Μουρουζίδης, Παπανικολάου (Elezi). ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Προδρομίδης.















































ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...