Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Ανακοίνωση Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας και Πρασίνου Δήμου Αλμωπίας


Ανακοίνωση Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας και Πρασίνου

Τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Αριδαίας, παρατηρήθηκε το φαινόμενο καταστροφής αρκετών κάδων (περίπου 15) από πυρκαγιά. Ενημερώνουμε τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το πέταμα της τέφρας από ξυλολέβητες και τζάκια στους κάδους απορριμμάτων. 
Εάν υποπέσει στην αντίληψη κάποιου, ενέργεια που θα μπορούσε να προκαλέσει το κάψιμο κάδου, παρακαλείται να ενημερώσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας στο τηλέφωνο 199. Οποιαδήποτε καταστροφή κάδου απορριμμάτων θεωρείται φθορά δημόσιας περιουσίας και οι παραβάτες εμπίπτουν σε όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες. 

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας  και Πρασίνου

Θεοδωρίδης Αναστάσιος 

Υπογραφή Σύμβασης με Ανάδοχο Αποχιονισμού από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας



Σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας η ικανότητα αποχιονισμού του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της ΠΕ Πέλλας

Υπογραφή Σύμβασης με Ανάδοχο Αποχιονισμού από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή

Σύμβαση για τον αποχιονισμό του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου για χρονικό διάστημα τριών χρόνων, υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, με τον εκπρόσωπο της Αναδόχου εταιρίας.

Η υπογραφή της συγκεκριμένης Σύμβασης υπογράφηκε έγκαιρα και με χρονικό ορίζοντα τριετίας, ώστε να εξασφαλίζεται η βατότητα και ασφάλεια των οδών, αρμοδιότητας της ΠΕ Πέλλας, με τους καλύτερους δυνατούς όρους σε περιπτώσεις χιονόπτωσης, αλλά και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λόγω πάγου κατά την χειμερινή περίοδο.

Η επίβλεψη του έργου του αποχιονισμού γίνεται από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων ΠΕ Πέλλας, σύμφωνα με το Σχέδιο Αποχιονισμού που συνέταξε η εν λόγω υπηρεσία, ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο 2019. Σε ειδικές περιπτώσεις και για τον καλύτερο συντονισμό του έργου του αποχιονισμού υπάρχει, επίσης, συνεργασία με το οικείο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, όπως και με όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς του τοπικού, περιφερειακού και εθνικού μηχανισμού παρέμβασης για περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης.

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Με την υπογραφή της συγκεκριμένης Σύμβασης, εξασφαλίζουμε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας για τον αποχιονισμό των οδών και την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκύπτουν από ακραία καιρικά φαινόμενα, κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στα στελέχη που συμμετέχουν στο έργο, την επίβλεψη και τον συντονισμό του αποχιονισμού».

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...