Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.


 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΠΑΠΑ ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΡΑΚΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝ ΘΑΝΟΣ ΣΟΡΤΣΗΣ. 


ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.


Ο ιερέας Μποζίνος Γερακάρης ή παπα - Μανώλης σπούδασε στην περίφημη τότε Αθωνιάδα Σχολή και κράτησε αλώβητο το χωριό από κάθε προπαγάνδα. Φρόντισε κι αγόρασε τα θρησκευτικά βιβλία της εκκλησίας από τα τυπογραφεία της Βενετίας. Με κίνδυνο της ζωής του υπέθαλπε τα ανταρτικά σώματα. Για την εθνική του δράση δηλητηριάστηκε ύπουλα από τους Βουλγάρους και πέθανε με φρικτούς πόνους το Μάρτιο του 1906. Ένα από τα βιβλία που αγόρασε είναι η Παρακλητική με έτος έκδοσης το 1871. Στην τελευταία σελίδα της υπάρχει η εξής σημείωση του: «Η παρούσα Παρακλητική της εκκλησίας της Αναλήψεως του χωρίου Τούντορτσι ηγοράσθη δια γροσιών 35 υπό του παπα - Μποζίνου από του (δυσανάγνωστη λέξη) Γεωργίου εν έτει 1872 Δεκεμβρίου 2».


Ο καπετάν Θάνος, αγωνιστικό ψευδώνυμο του Θάνου Σόρτση, γεννήθηκε το 1873 και πέθανε το 1953. Υπήρξε γενναίος και ηρωικός μαχητής και πήρε μέρος σε πολλές επιχειρήσεις εναντίον Βουλγάρων και Τούρκων σε συνεργασία με τον οπλαρχηγό Νίκο Παπαδάκη. Πήρε μέρος στους Βαλκανικούς Πολέμους με τους οπλαρχηγούς Νίκανδρο Παπαϊωάννου και Αργύρη Κιτάνο σε επιχειρήσεις στις περιοχές Μεγάλα Λιβάδια, Κρώμνη, Παπάσκιοϊ και Λάκκα, καθώς και στην απελευθέρωση της ΑριδαίαςΠΗΓΗ...https://www.facebook.com/theodoraki.almopias

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μ.Σ.ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ ‘’ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΕΦΗΣ’’


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μ.Σ.ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ ‘’ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΕΦΗΣ’’

Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ  ‘’ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΕΦΗΣ’’ 
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ 5η  ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΩ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ  : 
10:30 ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ  ΚΩΣΤΑ ΓΑΡΕΦΗ 

11:00 ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ

11:30 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ 
 
11:45 ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ 

11:50 ΤΡΑΓΟΥΔΙ- ΜΟΙΡΟΛΟ’Ι’ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΑΡΕΦΗ  ‘’ΒΑΡΙΑ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ’’

12:00 ΚΑΦΕΣ

13:00 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ  ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΑ ΠΙΠΕΡΙΑ  

16:30 ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΝΤΟΠΙΟ ΠΡΟ’Ι’ΟΝ  ΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΊΌΝΤΟΣ 
ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 
ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΙΠΕΡΙΟΥ

15:00 ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ :ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ –ΘΡΑΚΗΣ –ΠΟΝΤΟΥ- Μ. ΑΣΙΑΣ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ 

17:00ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ –ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΠΟΥΦΕ  ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΦΑΓΗΤΑ (ΔΩΡΕΑΝ)

Υ.Γ. ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ  ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΊΌΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.
Μ.Σ ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΕΦΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Π.Υ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ


«Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της Δημοτικής μας Αρχής είναι η παραμονή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Αριδαία».


Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Διοικητή κ. Απόστολο Κώνστα, τονίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι Πυροσβέστες στην περιοχή μας και την αναγκαιότητα ενίσχυσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία έχει ένα σημαντικό έργο να επιτελέσει.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣΚοινωνικό Φροντιστήριο
Τα τελευταία χρόνια η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει πολλούς συμπολίτες μας στην ανεργία και στην ανέχεια . Η στήριξη όλων αυτών των συμπολιτών μας από την κεντρική εξουσία είναι ανεπαρκής. Ένα τμήμα του πληθυσμού που πιέζεται κατεξοχήν, είναι τα παιδιά.
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις οικογενειών οι οποίες δεν μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους  όχι μόνο όσα χρειάζονται για την εκπαίδευση τους, αλλά ούτε και αυτά που απαιτούνται για τη σωστή   διατροφή τους.
Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω σε συνδυασμό με το οικονομικό κόστος που καταβάλλεται κάθε χρόνο από τους γονείς για την φροντιστηριακή βοήθεια των παιδιών τους, θεωρούμε επιτακτική  την ανάγκη λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου  στο Δήμο μας, το οποίο  έχει στόχο την δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής αρωγής σε μαθητές – μαθήτριες  Πρωτοβάθμιας-Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης λόγω των δύσκολων  οικονομικών συνθηκών.
Σκοπός της όλης προσπάθειας είναι η παροχή ίσων ευκαιριών σε μαθητές Δημοτικού Γυμνασίου και Λυκείου που λόγω της οικονομικής κρίσης δε δύνανται να τις έχουν.  (προτεραιότητα για την ένταξη στο πρόγραμμα θα δοθεί σε μαθητές με γονείς άνεργους, τρίτεκνους, πολύτεκνους, σε μονογονεϊκές οικογένειες κ.τ.λ.).
Η δράση αποσκοπεί στη δημιουργία ενός πλέγματος Κοινωνικής Προστασίας μέσου του οποίου θα καλύπτονται ενισχυτικά οι εκπαιδευτικές ανάγκες μαθητών και  μαθητριών της πόλης μας.
Στα πλαίσια λειτουργίας του κοινωνικού φροντιστηρίου  θα παρέχονται δωρεάν μαθήματα με στόχο να καλυφθεί όλο το φάσμα των μαθημάτων, γιατί πιστεύουμε στην  εθελοντική προσφορά των εκπαιδευτικών της πόλης μας .Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι μαθητές -  μαθήτριες των Σχολείων της πόλης μας. Κριτήριο ένταξης των ενδιαφερομένων θα είναι η οικογενειακή τους κατάσταση και κοινωνικά κριτήρια. Οι αιτήσεις θα βρίσκονται στο Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας ,Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού τόσο για τους εκπαιδευτικούς όσο και για τους μαθητές. Η προθεσμία υποβολής της αίτηση και των επιπλέον  δικαιολογητικών ορίζεται η  5  Νοεμβρίου 2014.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑ

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ του Δήμου Αλμωπίας, ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια συνεργασίας με το Λαογραφικό Σύλλογο Θηριόπετρας « Ο Μέγας Βασίλειος», θα υλοποιήσει δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ αλλά και ΤΟΠΙΚΗΣ εμβέλειας, στη Θηριόπετρα. Η λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αλμωπίας, συνεχίζεται επιτυχώς για δεύτερη συνεχή χρονιά, από το Δήμο Αλμωπίας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης). Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους. Τα προγράμματα που μπορούν να πραγματοποιηθούν στη Θηριόπετρα, είναι τα ακόλουθα:

Εθνικής Εμβέλειας
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΒΑΣΙΚΑ ΓΑΛΛΙΚΑ Α1
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΑΣΤΙΚΟΙ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΙ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ (ΥΓΙΕΙΝΗΣ) ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΓΧΟΥΣ/ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΖΩΗΣ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ
ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΦΟΡΜΩΝ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Β. Τοπικής Εμβέλειας
Βασικά Τουρκικά Επιπέδου Α1 50 ώρες
Εναλλακτικές μορφές τουρισμού: Γενικό πλαίσιο 10
Άθληση στην Τρίτη Ηλικία 25
Διδασκαλία Ποντιακής Διαλέκτου 150
Τοπικοί παραδοσιακοί χοροί 50

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται:
- στη Θηριόπετρα: στον πρόεδρο του Λαογραφικού Συλλόγου κο Γαλανόπουλο Νεκτάριο (τηλ.  6946950788)
- στο Δήμο Αλμωπίας στην Αριδαία (πλατεία Αγγελή Γάτσου), Τμήμα Κοινωνικής   
 προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, αθλητισμού και Νέας γενιάς (ισόγειο). Υπεύθυνη  
 του Δήμου κα Χατζηαβραμίδου Ευδοκία τηλ. 2384350207, ώρες 12-2.30 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες:
ΚΔΒΜ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Υπόγειο Δήμου Αλμωπίας), τηλ. –φαξ: 2384350265 (Τρίτη και Παρασκευή10.00 π.μ.-13.00 μ.μ.) 
E-mail: kdvm10@ gmail.com
https :// www.facebook.com/kdvmalmopias

Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας:
Δίτσου Μαρία, τηλ. what's up 6932071906 (κάθε μέρα 12-2 μ.μ. και 6-7 μ.μ.), e-mail: fanimaria@hotmail.com


Υπεύθυνος Οργάνωσης: Σολακίδης Δημήτριος τηλ. 6973060793

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Μ.Σ. ΠΡΟΜΑΧΩΝΟ Μ.Χ.Σ.Π. «Οι Πρόμαχοι» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προσπαθεί να αναβιώσει το «Πανηγύρι» του χωριού, που γινόταν προς τιμήν του πολιούχου του χωριού τον Αγ. Δημήτριο. 

Προσκαλεί όλο τον κόσμο, την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 16:00 στην κεντρική πλατεία του χωριού να έρθει να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση αυτή.

 Θα εμφανιστούν τμήματα του συλλόγου και θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι υπό τους ήχους της ορχήστρας Bukovo.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...