Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 0 - 0Δυνατό παιχνίδι από δύο ισάξιους αντιπάλους, παίχτηκε στο κοινοτικό γήπεδο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ» των Προμάχων όπου ο τοπικός ΑΣ αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Όλυμπο Αψάλου.
      Πρίν από το εναρκτήριο λάκτισμα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιώργου Τάτου, ο οποίος αγαπούσε τον αθλητισμό και την τοπική ομάδα.
    Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν μια μέτρια εμφάνιση και αντιμετώπισαν υπεροπτικά τον αντίπαλο, «μεθυσμένοι» από τις πρόσφατες πετυχημένες τους εμφανίσεις και λίγο έλειψε να το πληρώσουν ακριβά. Υπήρχε μια αδυναμία συνεννόησης μεταξύ των γραμμών της ομάδας, ενώ οι κάποιες ευκαιρίες που δημιούργησαν, πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Η δε αποβολή του Άτζου στο 68’ που άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες, την ανάγκασε να κλειστεί στην άμυνα, κάνοντας διαχείριση του χρόνου επαναπαυόμενη στην ισοπαλία.
  Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν ένα σφριγηλό και καλογυμνασμένο σύνολο παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις και δημιούργησαν αρκετές καλές ευκαιρίες για γκολ. Υπήρχαν δε στιγμές του αγώνα, που είχαν τον απόλυτο έλεγχό του και αν οι επιθετικοί τους ήταν προσεκτικότεροι θα μπορούσαν να φύγουν ακόμα και με την νίκη. Ειδικά στο τελευταίο περίπου ημίωρο του αγώνα που αγωνίζονταν με αριθμητικό αβαντάζ, έφτασαν πολύ κοντά στη πηγή αλλά τελικά δεν ήπιαν νερό, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες. Η εντύπωση που αποκόμισαν οι φίλαθλοι, είναι οτι η χαμηλή βαθμολογική θέση της ομάδας, είναι πλασματική και οτι αξίζει μιας καλύτερης.

Από τον ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ διακρίθηκαν οι: Δέλλιος, Σαμσούρης, Ιλ. Μούγιος και Παπαδόπουλος.
Από τον ΟΛΥΜΠΟ ΑΨΑΛΟΥ ξεχώρισαν οι: Δ. Φανιάδης, Σπανίδης, και οι αδερφοί Σ. και Γ. Κόγιος.

Η διαιτησία του κυρίου Καρατζά ήταν σχετικά καλή παρά τα λάθη στα οποία υπέπεσε, ενώ οι βοηθοί του Ζιώγλης και Αλμαλιώτης γενικά ήταν καλοί.

Συνθέσεις:

ΑΣ Πρόμαχοι
Ξυλουργίδης, Ιλ. Μούγιος, Σαμσούρης, Δέλλιος, Άτζος, Γ. Σέλκος (Ι. Σέλκος), Γ.Νάνος, Προίκος (Ρατσίτσκας), Ν. Νάνος, Παπαδόπουλος, Ιωάννου (Τρίψης)
Προπονητής: Β. Σαμαράς Όλυμπος Αψάλου
Τσαβδαρίδης, Καραπατάκης, Παπαδόπουλος, Γρηγοριάδης, Σταυρουλάκης (Παπαδάκης), 
Γ. Κόγιος, Σ. Κόγιος, Τοσουνίδης, Δ. Φανιάδης, Φαφούτης (Μπογόιτσης), Μανελίδης (Σπανίδης)
Προπονητής: Ν. Τσολερίδης

Ρεπορτάζ: Πουσίνης Ανδρέας


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...