Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ισχύει από σήμερα Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 έως και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 21/2018) που ισχύει από σήμερα Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 έως και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018:

Οι βροχές και οι καταιγίδες που εκδηλώνονται από την αρχή της εβδομάδας σε αρκετές περιοχές της χώρας θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και θα είναι κατά τόπους ισχυρές ενώ δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
1. Σήμερα Τετάρτη 25  Ιουλίου 2018:
Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς πρόσκαιρα όλα τα ηπειρωτικά.

2. Αύριο Πέμπτη 26  Ιουλίου 2018:  
Α. Κατά διαστήματα μέχρι και τις βραδινές ώρες η Κεντρική Μακεδονίας (κυρίως η Χαλκιδική), η Θεσσαλία, οι Σποράδες και η Εύβοια
Β. Κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τα υπόλοιπα ηπειρωτικά (περιλαμβανομένης και της Αττικής).

3. Την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018:
Κατά διαστήματα κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τα ηπειρωτικά (περιλαμβανομένης πιθανώς και της Αττικής) και πιθανώς οι Σποράδες και το Βόρειο Αιγαίο.



Περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr)

Παρακαλούνται οι πολίτες να λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Παράλληλα, η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα καλούνται οι πολίτες:  
ΓΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ- ΒΡΟΧΕΣ
·         Να βεβαιωθούν ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από το σπίτι τους δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
·         Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.
·         Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.
·         Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
·         Να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων.
  • Αν πρόκειται να μετακινηθούν, να ενημερωθούν για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες "ΛΑΜΨΗ" ευχαριστεί το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ



ΠΡΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
κ. ΓΙΟΡΤΣΟ ΓΕΩΡΓΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 23/07/2018
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 267
                Οι γονείς και τα παιδιά της «Λάμψης» θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν από καρδιάς για τη δωρεά που καταθέσατε στο σύλλογό μας μέσα από την παρουσίαση της Θεατρικής Παράστασης «Το Διαμάντι και το Κήτος» που διεξήχθη από το Τμήμα Υποκριτικής του Δ.ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.
                Βασικός στόχος της ΛΑΜΨΗΣ είναι τόσο η καλύτερη δυνατή ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των πασχόντων παιδιών, όσο και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, σε θέματα που αφορούν τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου.
                Έτσι λοιπόν κάθε πρωτοβουλία ιδιωτών ή φορέων, όπως η δική σας, μας δυναμώνουν στην προσπάθειά μας. Αυτή η ευαισθησία και η εκδήλωση της αγάπης σα, μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε τη δύσκολη πορεία μας.
                Ελπίζουμε να σας έχουμε αρωγούς στις προσπάθειές μας και στο μέλλον, ένα μέλλον που προσδοκούμε να ’ναι αισιόδοξο κι ελπιδοφόρο για όλα τα παιδιά που τόσο σκληρά δοκιμάζονται.
                Οι πιο ζεστές ευχές μας ας σας συντροφεύουν στη ζωή σας.

Για το Δ.Σ.
Ο ΤΑΜΙΑΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. ξεκινούν συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των πυρόπληκτων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. ξεκινούν συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των πυρόπληκτων συμπολιτών μας στην Αττική, που περνούν μια μεγάλη δοκιμασία. Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α. (Κεντρική Πλατεία Αριδαίας) καθημερινά 8:00 - 14:00. Πληροφορίες στο τηλ. 2384024772.
Ακολουθεί λίστα ειδών πρώτης ανάγκης: 
Εμφιαλωμένα νερά, Χυμούς, Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση να είναι άμεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κ.λπ.) Γάλατα μακράς διάρκειας, τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου, π.χ. εβαπορέ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΤΙΝΟΣ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...