Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Η "ΕΞΩΓΗΙΝΗ " ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ

Μια «εξωγήινη» τρύπα – Το εγκαταλελειμμένο ορυχείο διαμαντιών που «ρουφάει» τα ελικόπτερα [εικόνες]
Με διάμετρο 1200 μέτρα και βάθος 525 το ορυχείο Mir βρίσκεται στην περιοχή Mirny, στην Ανατολική Σιβηρία, στη Ρωσία.
Το εγκαταλελειμμένο σήμερα ορυχείο διαμαντιών, το «Mir Mine» ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1957 και στην άνθιση του έβγαζε 10 εκατομμύρια καράτια το χρόνο, των οποίων το 20% ήταν άριστης ποιότητας.
Πρόκειται για την δεύτερη μεγαλύτερη εκσκαφή στον κόσμο μετά το ορυχείο Bingham Canyon Mine.
Η τρύπα του ορυχείου είναι τόσο τεράστια ώστε έχουν απαγορευτεί οι πτήσεις ελικοπτέρων πάνω από τον εναέριο χώρο της καθώς υπήρξαν ατυχήματα λόγω της κατακόρυφης ροής του αέρα προς τα κάτω!

ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΜΠΡΑΤΣΑ - Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΚΟΙΛΙΤΣΑ

Ξεχάστε το six pack: Η νέα μόδα θέλει τον άνδρα με κοιλιά [εικόνες]
Ξεχάστε τους κοιλιακούς φέτες, τις μεγάλες πλάτες και τα φουσκωμένα μπράτσα που βλέπατε μέχρι στιγμής στο Instagram. Η νέα μόδα επιβάλλει κανονικά σώματα και αποθεώνει την κοιλίτσα.
Θραύση κάνει στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ο λογαριασμός College Dad Bods, ο οποίος παρουσιάζει φυσιολογικούς άνδρες να ποζάρουν με αυτοπεποίθηση στον φακό.
Δεν είναι ούτε οι φουσκωμένοι ούτε αυτοί που έχουν κάνει κοιλιά από τις πολλές μπύρες. Είναι άνδρες της διπλανής πόρτας που θέλουν να δείξουν πως στα social media δεν έχουν μόνο θέση τα ηλιοκαμένα, δεμένα από την πολύωρη γυμναστική σώματα.
Πολλές είναι, εξάλλου, οι γυναίκες που λατρεύουν αυτό τον τύπο άνδρα, τονίζοντας πως δεν τους αρέσει να αγκαλιάζουν μια πέτρα!
«Είμαστε αρκετά ανασφαλείς με το σώμα μας», αναφέρει η 19χρονη Mackenzie και συνεχίζει: «Δεν χρειαζόμαστε τον τέλεια γραμμωμένο τύπο να κάθεται δίπλα και να μας κάνει να νιώθουμε χειρότερα».
Αν και πολλές φωτογραφίες συνοδεύονται από λεζάντες, που αστειεύονται με τους άνδρες της φωτογραφίας, τα περισσότερα σχόλια είναι άκρως κολακευτικά.
Τα περισσότερα posts είναι από νεαρά άτομα που βρίσκονται είτε στην παραλία είτε σε πάρτι και συνήθως είναι χωρίς τις μπλούζες τους.


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/

ΜΙΑ ΩΔΗ ΣΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΘΕΩΡΗΜΑ

Μια ωδή στο Πυθαγόρειο Θεώρημα: 1000+1 λόγοι να το... αγαπήσεις [εικόνα]
Ισως το πιο γνωστό θεώρημα στον απέραντο κόσμο των μαθηματικών. Μια απλή σχέση τετραγωνικών αριθμών, που κρύβει μέσα της συνοψισμένη όλη την αίγλη της μαθηματικής επιστήμης.
Το Πυθαγόρειο Θεώρημα είναι δικαιολογημένα το πιο δημοφιλές και ταυτόχρονα μεγαλειώδες θεώρημα της μαθηματικής επιστήμης. Οχι επειδή μέσω της λιτής μορφής του διαφαίνονται... σκοτεινοί και απρόσιτοι κανόνες των αριθμών και των σχημάτων, αλλά διότι έχει την μοναδική ικανότητα να «μαγεύει» ακόμα και τους πλήρως μαθηματικά απαίδευτους.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι διδάσκεται μόλις στην Β' Γυμνασίου. Ο παιδαγωγικός ρόλος αυτού του εκπληκτικού επινοήματος του Πυθαγόρα δεν έχει αρχή και τέλος. Τα μόνα προαπαιτούμενα που χρειάζεται η κατανόηση του είναι η έννοια της ορθής γωνίας, του τετραγωνικού αριθμού και... της εξίσωσης. Αυτά τα τρία βασικά «συστατικά» συνθέτουν έναν απόλυτο μαθηματικό οργασμό, μια έκρηξη πληροφοριών δημιουργημένη δια μαγείας, σχεδόν εκ του μηδενός.
«Το τετράγωνο της υποτείνουσας (της πλευράς που βρίσκεται απέναντι από την ορθή γωνία) ενός ορθογώνιου τριγώνου ισούται με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο κάθετων πλευρών» λέει η σύγχρονη έκφραση του Πυθαγορείου, ελαφρώς παραλλαγμένη από αυτήν που συνέλαβε πριν 2.500  χρόνια ο τετραπέρατος νους του αρχαίου μαθηματικού.
Χωρίς να έχει οριστεί η έννοια της «δύναμης» με την σημερινή της μορφή, ο Πυθαγόρας δεν θα μπορούσε να γράψει την σχέση α222. Χρησιμοποίησε λοιπόν το παρακάτω σχήμα, εξηγώντας πως το εμβαδόν των δύο μικρότερων τετραγώνων ισούται ακριβώς με το εμβαδόν του μεγαλύτερου.
Μια τεράστια μαθηματική ανακάλυψη για τα δεδομένα της εποχής, είχε αποτυπωθεί σε αυτό το απλό σχήμα. Καθένα από τα δύο μεγάλα τετράγωνα της εικόνας περιέχει τέσσερα ίσα τρίγωνα, γεγονός που σημαίνει πως η λευκή περιοχή των δύο τετραγώνων πρέπει να έχει ίσο εμβαδόν.
Το μαθηματικό... ντόμινο που ακολούθησε - Πώς το Πυθαγόρειο Θεώρημα διέγειρε την φαντασία όλων των επιστημόνων
Από την στιγμή που αποδείχθηκε το Πυθαγόρειο Θεώρημα, ξεκίνησε μια καινούργια εποχή για τα μαθηματικά. Τα μυστικά που αποκάλυπτε αυτή η «σατανική» σχέση δεν είχαν τελειωμό, ενώ έπρεπε να περάσουν χιλιάδες χρόνια ώστε να ολοκληρωθεί το... μαθηματικό ντόμινο που επέφερε.
Η αρχή έγινε με την μελέτη του πιο απλού ορθογωνίου τριγώνου, με δύο πλευρές ίσες με 1. Η τρίτη πλευρά του τριγώνου, που ισούται με την τετραγωνική ρίζα του 2, είχε άγνωστες, μυστήριες ιδιότητες για τους μαθηματικούς της εποχής. Ενας άρρητος, μη μετρήσιμος αριθμός ερχόταν για πρώτη φορά τόσο «κοντά» με τους επιστήμονες, ενώ πλέον μπορούσε να γραφτεί και να υπολογιστεί κανονικά, με κανόνα και διαβήτη.
Η σκέψη πως υπάρχουν και άλλοι αριθμοί, πέραν των φυσικών και των ρητών, είχε ενσκήψει στα μυαλά των μαθηματικών, κάνοντας τους να διερωτώνται, να εξετάζουν και να φιλοσοφούν την ύπαρξη αυτών των... περίεργων αρρήτων αριθμών.
Το επόμενο κομμάτι του ντόμινο έπεσε όταν οι μαθηματικοί άρχισαν να περιεργάζονται τις «πυθαγόρειες τριάδες», που αντιστοιχούσαν στα μήκη των πλευρών ενός ορθογωνίου τριγώνου. Τι κοινό έχει η τριάδα (3,4,5) με την (8,15,17); Και οι δύο ικανοποιούν την γνωστή εξίσωση α222, δημιουργώντας ορθογώνια τρίγωνα. Παράλληλα όμως, αποτελούνται από αριθμούς που είναι πρώτοι μεταξύ τους. Η Θεωρία Αριθμών, οι μεταγενέστερες «Διοφαντικές Εξισώσεις» και γενικά η μελέτη των πρώτων αριθμών είχαν βρει το τέλειο σκαλοπάτι ώστε να πατήσουν και να ανεγερθούν.
Οι... 1000+1 λόγοι να αγαπήσει κανείς το θεώρημα που άλλαξε την μαθηματική ιστορία
Θα ήταν αδύνατο να προσπαθήσει κανείς να περιγράψει αναλυτικά τις επιδράσεις που είχε η μεγαλοφυής ιδέα του Πυθαγόρα στην μετέπειτα ιστορία των μαθηματικών. Οι περισσότερες από 370 διαφορετικές αποδείξεις του θεωρήματος, δείχνουν με τον πιο εμφανή τρόπο το τεράστιο επιστημονικό φάσμα που εμπεριέχεται σε ένα απλό ορθογώνιο τρίγωνο. Γεωμετρία, τριγωνομετρία,  άλγεβρα, διαφορικές εξισώσεις αλλά ακόμα και οι... φανταστικοί μιγαδικοί αριθμοί, θεμελιώθηκαν χρησιμοποιώντας το Πυθαγόρειο Θεώρημα.
Οι 370 και πλέον αποδείξεις όμως, μαρτυρούν και ένα ακόμα στοιχείο, ίσως σημαντικότερο από σύσσωμο το... επιστημονικό ντόμινο. Αποδεικνύουν την τεράστια επίδραση που έχει το Πυθαγόρειο Θεώρημα πάνω στους μαθητές που το γνωρίζουν. Πάνω στους επιστήμονες που το μελετούν εκτενέστερα. Πάνω στους ερευνητές που προσπαθούν να το «ξεζουμίσουν» λίγο ακόμα.
Το πρώτο και, ίσως, το μοναδικό μεγαλειώδες θεώρημα που μαθαίνουμε στο σχολείο, έχει την ικανότητα να διεγείρει την μαθηματική φαντασία του καθενός. Μια κατανοητή και «προσιτή» σχέση, δείχνει πως ο κόσμος των μαθηματικών δεν είναι αναγκαία... τρομακτικός. Σίγουρα όμως είναι ονειρικός.


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ


Δήλωση του  βουλευτή Γιάννη Σηφάκη μετά την επίλυση του θέματος των εργαζομένων στους Καταρράκτες :
«Η επίλυση του προβλήματος των εργαζομένων στους Καταρράκτες από την κυβέρνηση ( με τροπολογία που υπέγραψαν 50 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) ήταν αποτέλεσμα του αγώνα των εργαζομένων για να μην χάσουν τη δουλειά τους, της προσπάθειας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησαν αναβολή της λύσης και εκκαθάρισης για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και της προσπάθειας του Δημάρχου Έδεσσας και της ΚΕΔΕ που πρότεινε τροπολογία για την λύση του θέματος. Η τροπολογία που πρότεινε η ΚΕΔΕ προήλθε μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις μου ( μαζί με βουλευτές άλλων περιοχών που είχαν αντίστοιχα προβλήματα) με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Βούτση και τους υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες του Υπουργείου καθώς και με τον Δήμαρχο Έδεσσας και το ΔΣ της ΚΕΔΕ.
Με βάση της τελική εξέλιξη προκαλεί απορία η απόφαση του Δημάρχου Έδεσσας να προβεί σε διώξεις 21 εργαζομένων για την ειρηνική αλλά αποφασιστική ενέργεια τους να μην επιτρέψουν την σύγκλιση γενικής συνέλευσης της Τουριστικής ΑΕ για την λύση και εκκαθάριση πριν 2 μήνες περίπου. Απαιτείται η αδικαιολόγητη αυτή ενέργεια να αποσυρθεί αμέσως.
Παρά την θετική για τους εργαζόμενους εξέλιξη η λύση και εκκαθάριση της επιχείρησης δεν πρέπει να ικανοποιεί κανέναν πολίτη. Κινδυνεύει η εγκατάσταση στο πιο τουριστικό σημείο της πόλης με πανελλήνια και διεθνή αναφορά, στους Καταρράκτες της Έδεσσας, να γίνει άλλο ένα κουφάρι, εξέλιξη που πρέπει σε όποια περίπτωση να αποτραπεί.
Θα μπορούσε να εκπονηθεί ένα σχέδιο βιωσιμότητας της επιχείρησης με ρύθμιση των χρεών και εξορθολογισμό των δαπανών που θα διατηρούσε δημοτικό τον χαρακτήρα της επιχείρησης.
Σε όποια περίπτωση οι ενδεχόμενες ευθύνες που θα προκύψουν από την δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, που είναι σε εξέλιξη, δεν θα συγκαλυφθούν. Το απαιτούν οι δημότες στις πλάτες των οποίων μεταφέρονται με την απόφαση λύσης και εκκαθάρισης τα χρέη της Τουριστικής ΑΕ».

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΣΕ ΔΙΩΚΌΜΕΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 παραπέμπονται σε δίκη τα μέλη του 15μελους συμβουλίου του Γενικού Λυκείου Αριδαίας της σχολικής χρονιάς 2012-2013, λόγω της ειρηνικής κατάληψης διαμαρτυρίας στην οποία προέβησαν τον Νοέμβριο του 2012, ύστερα από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μαθητών του Λυκείου.
Οι μαθητές διαμαρτύρονταν για την συνεχή υποβάθμιση και απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης. Αλήθεια που είναι οι «υπεύθυνοι» όταν δεν τηρείται και δεν γίνεται σεβαστό το στοιχειώδες συνταγματικό δικαίωμα για δημόσια δωρεάν παιδεία;
Οι μαθητές πέρα από την διεκδίκηση για δημόσια και δωρεάν παιδεία, παιδεία που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες, διεκδικούσαν επίσης τη λύση του στεγαστικού προβλήματος του σχολείου, καθώς παρά τις επανειλημμένες και για χρόνια διαβεβαιώσεις που ελάμβαναν από τους «υπευθύνους» καμία λύση δεν έβλεπαν να δίνεται, την ίδια στιγμή που οι διάδρομοι είχαν μετατραπεί σε «αίθουσες».
Αλήθεια, που ήταν, και πάλι, οι «υπεύθυνοι» όταν δεν τηρούνταν οι κανόνες ασφαλείας των σχολικών μονάδων;
Οι μαθητές προχώρησαν στον συγκεκριμένο τρόπο διαμαρτυρίας, καθώς είχαν εξαντλήσει κάθε έτερο τρόπο, εισπράττοντας μόνο αδιαφορία.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης των μαθητών :
υπήρχε διαφύλαξη του σχολείου από τους ίδιους τους μαθητές,
δεν προκλήθηκε η παραμικρή ζημία στον χώρο και στις εγκαταστάσεις,
επιτρεπόταν η είσοδος στους καθηγητές και στον διευθυντή του σχολείου,
δεν εισήλθε στο χώρο του σχολείου κάποιος πέρα από την σχολική κοινότητα.

Οι μαθητές μας παραπέμπονται σε δίκη με βάση έναν από τους πιο αντισυνταγματικούς και αντιδημοκρατικούς νόμους που ποινικοποιεί τις μαθητικές κινητοποιήσεις (Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 4/12/1999), που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον Νόμο για τις Μαθητικές Κοινότητες (Γ2/4094/23-09-1986), που ενισχύει τη συμμετοχή των μαθητών σε δημοκρατικές διαδικασίες και δημιουργεί τις προϋποθέσεις το σχολείο να γίνει κύτταρο δημοκρατίας και κοινωνικής συμμετοχής.

Αυτή η πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και του κυρωτικού της Νόμου 2811/2000, που ποινικοποιεί τις κινητοποιήσεις της μαθητικής κοινότητας πρέπει άμεσα να καταργηθεί και να τεθούν οι σχετικές υποθέσεις στο αρχείο, αλλά και να αρθούν οι συνέπειες τυχόν καταδικών μαθητών για τις πιο πάνω πράξεις.

Ο σύλλογος των γονέων των μαθητών του Γενικού Λυκείου Αριδαίας, εκφράζει για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη του και συμπαράσταση του στους διωκόμενους μαθητές. Σε κάθε αγώνα τους για καλύτερο σχολείο, για καλύτερη παιδεία, για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα είμαστε δίπλα τους.

Το Δ.Σ.

Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Αριδαίας

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ


Συνεχείς επαφές του Γιάννη Σηφάκη για την άμεση διακοπή της αυθαίρετης λειτουργίας της σήραγγας μεταφοράς νερού από την Βεγορίτιδα προς τον Άγρα που εμφανίστηκε σαν δήθεν δοκιμαστική λειτουργία
Θα προστατευτεί η λίμνη Βεγορίτιδα από τις παράνομες «αποφάσεις» για αφαίρεση πολύτιμων ποσοτήτων νερού – να αφεθεί να τροφοδοτήσει την πτώση του υδροφόρου ορίζοντα
Η κυβέρνηση μαζί με την κοινωνία της Πέλλας και της Φλώρινας θα δώσουν την λύση
Με άγνοια των άμεσα υπεύθυνων Διευθύνσεων Υδάτων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας λειτουργεί ήδη πέραν της μιας εβδομάδας η σήραγγα μεταφοράς νερού από την Βεγορίτιδα προς την λίμνη του Άγρα με τελικό αποδέκτη την τάφρο 66 στην Σκύδρα ( που σημειωτέον φέτος πλημμύρισε με σημαντικές ζημιές σε υποδομές και καλλιέργειες).
Η αυθαίρετη αυτή ενέργεια έγινε, μάλλον, από την ΔΕΗ μετά από έγγραφο του οργάνου Πολιτικής προστασίας της Φλώρινας, έγγραφο που ζητούσε δοκιμαστική λειτουργία της σήραγγας.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες των αποκεντρωμένων διοικήσεων δεν έδωσαν καμιά έγκριση για την όποια ενέργεια. Ακόμη η περίοδος δοκιμαστικής λειτουργίας σε τέτοιες περιπτώσεις ορίζεται από κάποιες ώρες ως το πολύ 24 ώρες.
Απαιτείται η άμεση διακοπή της λειτουργίας της σήραγγας καθόσον χάνονται πολύτιμες ποσότητες νερού από την λίμνη που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας και της δυνατότητας της λίμνης να τροφοδοτεί η ίδια τον υδροφόρο ορίζοντα και όχι το αντίστροφο που συμβαίνει τόσα χρόνια.
Οι ενέργειες του βουλευτή προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες. Να σημειωθεί ότι οι ενέργειες του συντονίζονται με αντίστοιχες ενέργειες προς την ίδια κατεύθυνση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Κώστα Σέλτσα.

 Ο Γιάννης Σηφάκης καλεί τον σύλλογο προστασίας της λίμνης, τους φορείς της περιοχής και τους κατοίκους σε σύσκεψη ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων  το Σάββατο 9 Μαΐου στην Άρνισσα σε ώρα που θα ανακοινωθεί.     

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...