Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΜΠΡΑΤΣΑ - Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΚΟΙΛΙΤΣΑ

Ξεχάστε το six pack: Η νέα μόδα θέλει τον άνδρα με κοιλιά [εικόνες]
Ξεχάστε τους κοιλιακούς φέτες, τις μεγάλες πλάτες και τα φουσκωμένα μπράτσα που βλέπατε μέχρι στιγμής στο Instagram. Η νέα μόδα επιβάλλει κανονικά σώματα και αποθεώνει την κοιλίτσα.
Θραύση κάνει στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ο λογαριασμός College Dad Bods, ο οποίος παρουσιάζει φυσιολογικούς άνδρες να ποζάρουν με αυτοπεποίθηση στον φακό.
Δεν είναι ούτε οι φουσκωμένοι ούτε αυτοί που έχουν κάνει κοιλιά από τις πολλές μπύρες. Είναι άνδρες της διπλανής πόρτας που θέλουν να δείξουν πως στα social media δεν έχουν μόνο θέση τα ηλιοκαμένα, δεμένα από την πολύωρη γυμναστική σώματα.
Πολλές είναι, εξάλλου, οι γυναίκες που λατρεύουν αυτό τον τύπο άνδρα, τονίζοντας πως δεν τους αρέσει να αγκαλιάζουν μια πέτρα!
«Είμαστε αρκετά ανασφαλείς με το σώμα μας», αναφέρει η 19χρονη Mackenzie και συνεχίζει: «Δεν χρειαζόμαστε τον τέλεια γραμμωμένο τύπο να κάθεται δίπλα και να μας κάνει να νιώθουμε χειρότερα».
Αν και πολλές φωτογραφίες συνοδεύονται από λεζάντες, που αστειεύονται με τους άνδρες της φωτογραφίας, τα περισσότερα σχόλια είναι άκρως κολακευτικά.
Τα περισσότερα posts είναι από νεαρά άτομα που βρίσκονται είτε στην παραλία είτε σε πάρτι και συνήθως είναι χωρίς τις μπλούζες τους.


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...