Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Άλλη μια μεγάλη διάκριση για το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στην Κομμωτική!!!



Ο Λευτέρης Παυλίδης σπουδαστής μόλις Β΄Εξαμήνου στην Κομμωτική Τέχνη, έλαβε τη δεύτερη θέση διαγωνιζόμενος ανάμεσα σε επαγγελματίες.
Πρόκειται για το Festival Κομμωτικής που διοργανώνει ο Σύλλογος Κομμωτών Θεσσαλονίκης στον οποίο συμμετείχαν συνολικά 16 επαγγελματίες.
Ο σπουδαστής μας στην κατηγορία Barber (Αντρικό) είχε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση ανάμεσα στους επαγγελματίες συμμετέχοντες.
Πρόκειται για ιδιαίτερα τιμητική επίδοση που ενισχύει το βιογραφικό των σπουδαστών μας και αποτελεί εφόδιο για την επαγγελματική τους αναγνώριση και εξέλιξη.
Συγχαρητήρια απευθύνουμε τόσο στον σπουδαστή μας Λευτέρη Παυλίδη για την διάκριση αυτή όσο και στην εκπαιδεύτρια κ. Νικολάου Χρύσα για την εκπαιδευτική καθοδήγηση και υποστήριξη.
Σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!!!
Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Γιόρτσος Α. Γεώργιος







Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ισχύει από αύριο Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 ως και την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 18/2018) που ισχύει από αύριο Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 ως και την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους προβλέπονται από αύριο Σάββατο 23 Ιουνίου 2018.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
1. Αύριο Σάββατο 23 Ιουνίου 2018:
Τις προμεσημβρινές ώρες τα βορειότερα νησιά του Ιονίου. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η Δυτική και Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη. Από τις μεσημβρινές ώρες η Κεντρική Μακεδονία. Από τις βραδινές ώρες η Ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες και η Βόρεια Εύβοια.

2. Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018:  
Τις πρωινές ώρες η Χαλκιδική, η Ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες και η Βόρεια Εύβοια και τις απογευματινές κυρίως ώρες τα ηπειρωτικά πλην Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

3. Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018:
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική και Κεντρική Στερεά και η Πελοπόννησος.

4. Την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018:
Τα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr)

Παρακαλούνται οι πολίτες να λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Παράλληλα, η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Ειδικότερα καλούνται οι πολίτες:  
·         Να βεβαιωθούν ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από το σπίτι τους δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
·         Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.
·         Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ, καθώς και να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
·         Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
·         Να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων.
·         Να αποφεύγουν να διασχίζουν πεζοί ή με αυτοκίνητο τις διασταυρώσεις δρόμων με χειμάρρους (Ιρλανδικές διαβάσεις).

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...