Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Σε συγκινησιακό κλίμα η απολογιστική εκδήλωση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας



Σε συγκινησιακό κλίμα η απολογιστική εκδήλωση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: «Η Πέλλα και οι άνθρωποι της είναι μέσα στην καρδιά μου»


Σε φιλικό και, παράλληλα, συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η απολογιστική εκδήλωση με πρωτοβουλία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά και στην οποία παραβρέθηκαν οι κ.κ. Δήμαρχοι Έδεσσας Δ. Γιάννου, Πέλλας Γρ. Στάμκος και Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου, οι κ.κ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πέτρος Ζέρζης, Ιορδάνης Τζαμτζής και Άλκης Νουσηκύρου, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ι. Τσώτσος, εκπρόσωποι Μέσων Ενημέρωσης, υπηρεσιακοί παράγοντες και συνεργάτες.

Η κα. Αηδονά στο χαιρετισμό της παρουσίασε συνοπτικά τον απολογισμό πεπραγμένων των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και συνολικά το έργο της Διοίκησης της Π.Κ.Μ. στην Πέλλα την τριετία 2017 – 2018 – 2019. Συγκεκριμένα, το διάστημα αυτό και σε επίπεδο τεχνικών έργων, το σύνολο περαιωμένων έργων ανέρχεται σε 15.524.542,00, το σύνολο εκτελούμενων έργων είναι της τάξεως των 9.927.000,00 και το σύνολο του προϋπολογισμού των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασιών (π.χ. έγκριση τευχών δημοπράτησης κ.λπ) ανέρχεται σε 7.628.300,00. Συνολικά, πάνω από 33.000.000,00 ευρώ αξιοποίησε η Π.Ε. Πέλλας σε παρεμβάσεις τεχνικής φύσεως το χρονικό διάστημα με επικεφαλής την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κα. Αθηνά Αθανσιάδου – Αηδονά.

Η κα. Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε δημόσια τους εκπροσώπους των φορέων, τους δημοσιογράφους και όλους τους πολίτες για τη συνεργασία αυτά τα χρόνια. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε και στάθηκε στη συνεργασία και στην εμπιστοσύνη που έδειξε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προς το πρόσωπο της, αναθέτοντας παράλληλα καθήκοντα Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας. Σε ένα σημείο της ομιλίας της η κα. Αηδονά ανέφερε εμφατικά «Είχα την τιμή να είμαι για τριάντα τρεις μήνες επικεφαλής της Διοίκησης της Π.Κ.Μ. στην Πέλλα ως Αν. Αντιπεριφερειάρχης. Ολοκληρώνω την εδώ παρουσία μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλώνοντας υπερήφανη και τυχερή που βρέθηκα στην Πέλλα και είχα την ευκαιρία να σας γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί σας», ενώ, έκλεισε την ομιλία της λέγοντας ότι «η Πέλλα έχει, πλέον, ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και θα είμαι στη διάθεση όλων από οποιαδήποτε θέση».

Στη συνέχεια έλαβαν το λόγο οι παρευρισκόμενοι οι οποίοι, όλοι ανεξαιρέτως, ευχαρίστησαν την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά για το έργο και την προσφορά της λέγοντας πως η συνολική παρουσία της τίμησε την περιοχή. Το ήθος, ο πολιτικός πολιτισμός, η συνέπεια, η ευγένεια, το μεγαλείο ψυχής και η αποτελεσματικότητα της κας Αηδονά είναι στοιχεία της προσωπικότητας της που αφήνουν σπουδαία παρακαταθήκη για την επόμενη ημέρα.

Ακολούθησε συζήτηση για τις τρέχουσες εξελίξεις στην αυτοδιοίκηση και στην κεντρική πολιτική σκηνή. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αμοιβαίες ευχές για υγεία, καλή νέα θητεία με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την Πέλλα, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και, κατ’ επέκταση για τους συμπολίτες μας με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας και του επιπέδου ζωής.






"Άθληση για όλους" από τον Δήμο Αλμωπίας



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους πολίτες ότι  από τις 02-09-19 θα πραγματοποιηθούν προγράμματα  «Άθλησης για όλους» τα οποία θα απευθύνονται σε: 
Γυναίκες
Τρίτη ηλικία
Ευπαθείς ομάδες
 στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας (Δ.Α.Κ.Α.)
Οι εγγραφές θα γίνονται στο κέντρο κοινότητας Αριδαίας από Δευτέρα 02/09/2019 τις εργάσιμες ώρες 8:00π.μ. εώς 2:30μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αλμωπίας τηλ.2384021300 και στο κιν 6938226588 κ. Οπλασένη Βασιλική ,6980359435 κ. Μάτη Ευαγγελία).

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...