Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Αριδαία, 30/11/2016

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
-Το Καλοκαίρι του 2017 αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατασκευή του σημαντικού αυτού έργου
-Μέχρι την Άνοιξη του 2017 θα επιστρέψει η λαϊκή αγορά στη θέση της

Εδώ και αρκετούς μήνες βιώνουμε ως κάτοικοι της Αριδαίας τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου. Συχνές διακοπές υδροδότησης, λακκούβες στους δρόμους, σκόνη, είναι μερικά απ’ αυτά που πολλές φορές προκαλούν ακόμα και την οργή κάποιων συμπολιτών μας που νιώθουν ότι η καθημερινότητά τους γίνεται πιο δύσκολη.
Ως πολίτης αυτού του τόπου, κατανοώ ειλικρινά όλους τους προβληματισμούς που προκύπτουν λόγω αυτών των ζητημάτων, ωστόσο θεωρώ χρήσιμο να αναφερθώ για άλλη μια φορά στον λόγο που χρειάζεται όλοι μας να κάνουμε υπομονή και να δούμε τα πράγματα με μια πιο θετική ματιά.
 Και εξηγώ…
Η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου της Αριδαίας και η σύνδεση με τον βιολογικό είναι ένα μεγαλόπνοο έργο που όχι μόνο θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης μας, αλλά κυρίως θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής. Είναι ενδεικτικό να αναφέρω ότι σήμερα τα λύματα ολόκληρης της πόλης καταλήγουν στο ποτάμι και κατ’ επέκταση γίνονται ένα με το περιβάλλον που ζούμε. Αν το κατανοήσουμε αυτό με όλη του τη σημασία και τις συνέπειες που έχει για τον καθένα από εμάς ξεχωριστά, θα κατανοήσουμε και τους λόγους που θα πρέπει να είμαστε πιο ανεκτικοί απέναντι στα προβλήματα που δημιουργούνται. Η πόλη μας θα είναι πιο καθαρή και η δυσοσμία που παρατηρείται μέχρι σήμερα λόγω των φρεατίων όμβριων που είναι κοινά –του ποταμιού και της αποχέτευσης θα αποτελεί παρελθόν. Σχετικό παράδειγμα, το φρεάτιο που βρίσκεται στην περιοχή «ψαράδικα» στο κέντρο της Αριδαίας και προκαλεί έντονη δυσοσμία στην γύρω περιοχή.
Ως Δημοτική Αρχή κάνουμε καθημερινά ότι μπορούμε για να τα περιορίσουμε και παρεμβαίνουμε με τον οποιοδήποτε δυνατό τρόπο για να λύνουμε ζητήματα. Η παλαιότητα του δικτύου ύδρευσης της πόλης μας για το οποίο δεν υπάρχει κάποια χαρτογράφηση ευθύνεται για τις συχνές διακοπές νερού και με όσα μέσα διαθέτουμε προσπαθούμε να ξεπερνάμε τα προβλήματα στον μικρότερο δυνατό χρόνο και ταυτόχρονα να υλοποιούμε το έργο με όλες τις προδιαγραφές που προβλέπονται από τη μελέτη. Η κατάσταση με τους κατεστραμμένους δρόμους, σε λίγους μήνες θα αποτελεί παρελθόν στο σύνολό της. Ήδη, έχουν ξεκινήσει οι αποκαταστάσεις οι οποίες γίνονται με τον ενδεδειγμένο τρόπο, όπως ακριβώς προβλέπεται στην σχετική μελέτη και υπό τον συνεχή έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου μας.
Το τελευταίο διάστημα γίνομαι δέκτης πολλών παραπόνων που σχετίζονται με την μετεγκατάσταση της λαϊκής αγοράς. Διαβεβαιώνω τους επαγγελματίες της πόλης μας ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην τοπική αγορά και ειδικά σε μία δύσκολη εποχή όπως αυτή που βιώνουμε σήμερα. Κατανοώ τους προβληματισμούς τους και ενστερνίζομαι την ανησυχία τους. Ωστόσο, θέλω να είναι σίγουροι ότι εξαντλήσαμε κάθε προσπάθεια για να παραμείνει η λαϊκή αγορά στη θέση της τουλάχιστον μέχρι το πέρας των εορτών, ωστόσο αυτό κατέστη αδύνατο εξαιτίας κάποιων ζητημάτων που προέκυψαν κατά την κατασκευή του έργου και μας ανάγκασαν να επιτρέψουμε στην ανάδοχο εταιρία να σκάψει σε κάποια σημεία της κεντρικής οδού που διενεργείται η λαϊκή αγορά. Έχω ήδη λάβει την διαβεβαίωση από τους συνεργάτες μου ότι η λαϊκή αγορά θα επιστρέψει στην θέση της μέχρι την Άνοιξη του 2017.
Οφείλω να ομολογήσω ότι μέχρι σήμερα οι πολίτες της Αριδαίας έχουν επιδείξει υπομονή και κατανόηση σε όλα τα προβλήματα που προανέφερα και έχουν δείξει έμπρακτα ότι κατανοούν τη μεγάλη σημασία που έχει η κατασκευή αυτού του έργου. Τέτοια έργα δεν πραγματοποιούνται συχνά και γίνονται για τους ίδιους τους πολίτες στους οποίους οφείλουμε να τα παραδώσουμε με τις καλύτερες προδιαγραφές.
Η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου της Αριδαίας, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί με ομαλή ροή χρηματοδότησης μέχρι το Καλοκαίρι του 2017, δεν αφορά μόνο εμάς, αφορά κυρίως τα παιδιά μας τα οποία αξίζουν να ζήσουν σε ένα υγιές και καθαρό περιβάλλον και να απολαύσουν όλες εκείνες τις υποδομές που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Παράλληλα, όραμα της Δημοτικής μας Αρχής αποτελεί η διάνοιξη τμημάτων του ποταμιού που διασχίζει την πόλη της Αριδαίας, με σκοπό την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της πόλης μας. Είμαι βέβαιος πως όσοι από εσάς έχετε επισκεφθεί πόλεις που διαπερνώνται από ποτάμια, μένετε εντυπωσιασμένοι. Αυτό θέλουμε να κάνουμε κι εμείς, να αναδείξουμε το ποτάμι μας. Αυτό όμως μπορεί να συμβεί μόνο όταν ολοκληρωθεί το έργο της αποχέτευσης, καθώς σήμερα αυτό το ποτάμι εμπεριέχει όλα τα λύματα της πόλης μας.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ


ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

Στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των ακραίων φαινομένων ήταν καθόλη τη διάρκεια της νύχτας ο Δήμος Αλμωπίας.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με τις χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν στα ορεινά χωριά του Δήμου μας, δημιούργησαν μία δύσκολη κατάσταση η οποία αντιμετωπίστηκε σε συνεργασία με την Π.Ε. Πέλλας.

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Στέφανος Αβραμίκας καθόλη τη διάρκεια της νύχτας παρακολουθούσε από κοντά την εξέλιξη των εργασιών και συντόνιζε το δύσκολο αυτό έργο.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Αλμωπίας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα οι επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Οι δρόμοι παραμένουν ανοιχτοί, ωστόσο συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ειδικά κατά τις μετακινήσεις τους.

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Πέθαναν λοιπόν ο Φαν Μπάστεν, ο Πελέ και ο Μαραντόνα και πηγαίνουν στον Παράδεισο.

Στη δωρεάν διανομή χυμών σε 20.000 μαθητές προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας


Στη δωρεάν διανομή χυμών σε 20.000 μαθητές προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας – Την πρωτοβουλία χαιρέτισε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Αηδονά


Στη δωρεάν διανομή συσκευασμένων χυμών που προήλθαν από την επεξεργασία αποσυρόμενων φρούτων και οπωροκηπευτικών, σύμφωνα με τον Κανονισμό 921/2016 προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Η διανομή η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, διενεργείται μέσω των Σχολικών Επιτροπών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας.

Για την πρωτοβουλία αυτή ενημερώθηκε ενδελεχώς η Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά από την υπεύθυνη του Ε.Π. Ε.Β.Υ.Σ. του Τ.Ε.Β.Α. Ελένη Καραντώνη. Η κ. Αηδονά παραβρέθηκε στο χώρο όπου αποθηκεύονται τα προϊόντα παραδίδοντας ένα δείγμα από αυτά, συμβολικά, στους εκπροσώπους Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας.


Σε δήλωσή της, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας αναφέρει: «Είναι σημαντικό αυτή τη δύσκολη περίοδο για τους συμπολίτες μας να πραγματοποιούμε δράσεις που ενισχύουν τον κοινωνικό ιστό της τοπικής κοινωνίας. Η δωρεάν διανομή χυμών στους μαθητές όλων των σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας αποτελεί μια επιπλέον βοήθεια στον δικό τους καθημερινό αγώνα αλλά και των οικογενειών τους. Αξιοποιούμε τα διαθέσιμα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα ώστε να ενισχύσουμε την κοινωνική αλληλεγγύη στην περιοχή».Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για το «ειδικό τέλος ταφής» στα απορρίμματα


 ΕΡΩΤΗΣΗ 
Προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εσωτερικών

Θέμα: Σχετικά με το «ειδικό τέλος ταφής» στα απορρίμματα.                                  

Στο νόμο 4042/2012, που πιστά εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, προβλέπεται, μεταξύ σωρείας άλλων αντιλαϊκών μέτρων, και η επιβολή του περιβόητου «τέλους ταφής» στα απορρίμματα, που διατίθενται ανεπεξέργαστα στους χώρους ταφής, αρχής γενομένης - ύστερα από τρεις αναβολές - από την 1.1.2017. Το μέτρο αυτό πριμοδοτεί προκλητικά τη μηχανική επεξεργασία και την καύση των σύμμεικτων αποβλήτων, πεδίο επενδύσεων και κερδοφορίας για το κεφάλαιο στο επόμενο διάστημα σε βάρος της υγειονομικής ταφής, μεθόδου κατά πολύ οικονομικότερης και τεχνικά πιο προσιτής στις υπηρεσίες των δήμων και των οικείων ΦΟΔΣΑ.
Το νέο αυτό χαράτσι κλιμακώνεται από τα 35 ευρώ ανά τόνο το 2016, για να φτάσει τα 60 ευρώ ανά τόνο το 2021. Εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης φοροεπιδρομής υπέρ των αναγκών του κεφαλαίου, που κλιμακώνει σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με συγκεκριμένα μέτρα και ενέργειες όπως αυτή του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ), που ισχύει από το Δεκέμβρη του 2015 με Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ). Μέσω αυτού του σχεδιασμού θεσμοθετείται το εξοντωτικό και παραπλανητικό για τα λαϊκά στρώματα σύστημα «πληρώνω όσο πετάω» και προβλέπεται και η επιβολή πρόσθετων, κατά περίπτωση, φορολογικών μέτρων.
Από μόνο του το χαράτσι ταφής, το οποίο με τα σημερινά δεδομένα εκτιμάται ότι θα εφαρμόζεται σε περίπου 4.000.000 τόνους δημοτικών απορριμμάτων το χρόνο, θα αφαιμάξει από το ήδη λεηλατημένο λαϊκό εισόδημα, μέσω των ανταποδοτικών τελών καθαριότητας, 125 εκ ευρώ το 2017, για να φτάσει το 2022 τα 240 εκ. ευρώ/έτος! Ποσά που έρχονται να τροφοδοτήσουν μέσω του κρατικού κορβανά (βλέπε «Πράσινο Ταμείο») τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων, ντόπιων και ξένων, που ετοιμάζονται να μπουν στον κλάδο της διαχείρισης και αποκομιδής των απορριμμάτων.
Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του νέου φορομπηχτικού μέτρου, αρκεί να αναφερθεί, ότι το κόστος ταφής των αποβλήτων του ΕΔΣΝΑ για το 2014 υπολογίστηκε με αναλυτικά στοιχεία των υπηρεσιών του σε 5,02 ευρώ ανά τόνο. Ποσό που θα οκταπλασιαστεί από 1.1.17, εφόσον εφαρμοστεί το τέλος ταφής, φτάνοντας τα 40 ευρώ ανά τόνο! Ανεβάζοντας δηλαδή την εισφορά των δήμων της Αττικής στο Φορέα Διαχείρισης (ΕΔΣΝΑ) από 48 ευρώ ανά τόνο την περίοδο 2014 - 2016, σε 83 ευρώ ανά τόνο για το 2017! Ανάλογη θα είναι η εκτίναξη του κόστους ταφής για τους άλλους δήμους της χώρας. Ένα χαράτσι δηλαδή που οδηγεί με βεβαιότητα τους δήμους να μεταφέρουν το κόστος στους δημότες, κατά βάση στα λαϊκά στρώματα.
Το ΚΚΕ, όπως επανειλημμένα έχει τοποθετηθεί, είναι κατηγορηματικά αντίθετο σε οποιαδήποτε αύξηση των ανταποδοτικών τελών καθαριότητας και μάλιστα σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών. Προβάλλει την ανάγκη (α) για την άμεση κατάργησή τους για συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες όπως είναι άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι, ΑμΕΑ κ.ά. και (β) για τη δραστική μείωσή τους για τα λαϊκά στρώματα - με προοπτική την πλήρη κατάργησή τους - με αντίστοιχη επιβάρυνση στις μεγάλες επιχειρήσεις, αφού είναι αυτές που κατά κύριο λόγο ρυπαίνουν.

Με βάση τα παραπάνω ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί: Προτίθενται να προχωρήσουν στην άμεση κατάργηση του νέου αυτού βραχνά για την λαϊκή οικογένεια και όχι να διατηρούν αυτή τη «δαμόκλεια σπάθη» πάνω από το κεφάλι της, προχωρώντας, πιθανά, σε μια ακόμη παράταση του χρόνου επιβολής του;


Οι βουλευτές
Θανάσης Παφίλης

Γιάννης Γκιόκας

Σάκης Βαρδαλής

Λιάνα Κανέλλη
Χρήστος Κατσώτης

Νίκος Καραθανασόπουλος

Γιώργος Λαμπρούλης

Μανώλης Συντυχάκης

Οδυσσέας Κορδελιού: Αναλαμβάνει ο Μιχάλης Μαυρίδης


Ο Οδυσσέας Κορδελιού πριν από λίγη ώρα, γνωστοποίησε τον νέο προπονητή του ανδρικού του τμήματος, μετά και την αποχώρηση του Κώστα Νικολαϊδη.

Ο λόγος για τον έμπειρο προπονητή Μιχάλη Μαυρίδη, ο οποίος έχει παλαιότερα κοουτσάρει τον Αλμωπό Αριδαίας, την Δόξα Εξαπλατάνου, τους Ιστορικούς Προμάχους και άλλες ομάδες.ΠΗΓΗ...http://pamebala.gr

Συνάντηση Γιάννη Σηφάκη - Πάνου Σκουρλέτη για τους εργαζόμενους στους Καταρράκτες Έδεσσας


Συνάντηση Γιάννη Σηφάκη με Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη για το θέμα των εργαζομένων στους Καταρράκτες
Θα προωθηθεί η ρύθμιση που είχε ετοιμαστεί επί προηγούμενου Υπουργού ως τροπολογία σε ένα από τα επόμενα νομοσχέδια που θα κατατεθούν στη Βουλή άμεσα
Στην συνάντηση ο βουλευτής ανέφερε την ιστορία του θέματος, τις προγενέστερες ενέργειες της κυβέρνησης για το θέμα αυτό μετά τις συσκέψεις στις οποίες συμμετείχαν οι προηγούμενοι Υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, βουλευτές, Δήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες. 
Ο Υπουργός αφού εξέτασε την νέα ρύθμιση με το νομικό του επιτελείο αποφάσισε τον χαρακτηρισμό της ρύθμισης αυτής ως κατεπείγουσας και προώθησης της για ψήφιση στη Βουλή σαν τροπολογία σε Νόμο που θα εισέλθει στη Βουλή ίσως την επόμενη εβδομάδα. 
Με αυτό τον τρόπο, μετά από προσπάθεια ενός έτους του βουλευτή, του Δημάρχου Έδεσσας και των εργαζομένων γίνεται κατορθωτό , επιτέλους, να λυθεί το πρόβλημα των 19 εργαζομένων που μετά την λύση της Δημοτικής επιχείρησης Καταρρακτών και θέση της σε εκκαθάριση ( που έχει ήδη συντελεστεί) θα απορροφηθούν από τον Δήμο Έδεσσας.   

Παγοδρόμια σε σημεία-παγίδες των δρόμων στους Προμάχους


Σε παγοδρόμια έχουν μετατραπεί κάποια σημεία των δρόμων της κοινότητας των Προμάχων, απόρροια της χθεσινής χιονοθύελλας που έπληξε την περιοχή.
Ως εκ τούτου, η μετακίνηση πεζών και οχημάτων κρίνεται επικίνδυνη και συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή.
Το τοπίο, από την μία μοιάζει ειδυλλιακό, όμως στην πρακτική του πλευρά, ελλοχεύει πολλές επικίνδυνες παγίδες.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση από τους αρμόδιους για την λειτουργία η μή, των σχολικών συγκροτημάτων, κάτι που κατά την άποψή μας, έπρεπε να είχε γίνει από νωρίς, για να λάβουν τα μέτρα τους γονείς και μαθητές.
Δεδομένης δε της ασταμάτητης πνοής του παγωμένου αέρα, ο οποίος εξακολουθεί να υφίσταται και των αρνητικών θερμοκρασιών που καταγράφονται, κρίνεται επιβεβλημένη η έγκαιρη ενημέρωση, την οποία θα σας ανακοινώσουμε, αν κι εφόσον εκδοθεί. 


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...