Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

"Ελπίδα μέσα από την Ασθένεια". Μαθήματα ζωής!!!


Κι αν νομίζετε ότι όλα σας πάνε στραβά, δείτε την συγκλονιστική κατάθεση ψυχής αυτής της οικογένειας και πάρτε μαθήματα, για το τί θα πει δύναμη, θυσία, πίστη, Αγάπη.
Δήμητρα, Χρήστο, Χριστίνα, λαμπρύνετε τον κόσμο με την ύπαρξή σας και κάνετε υπερήφανους όλους τους Προμαχιώτες συγχωριανούς σας.

Δείτε την εκπομπή-αφιέρωμα κάνοντας κλικ ΕΔΩ



Πηγή...http://www.cretetv.gr

Μαθητική συναυλία σπουδαστών Ωδείου Αριδαίας.


Υπογραφή επτά Συμβάσεων Έργων Δημοσίου χαρακτήρα CLLD/ LEADER της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε ΟΤΑ



Υπογραφή επτά (7) Συμβάσεων Έργων Δημοσίου χαρακτήρα CLLD/ LEADER της
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε ΟΤΑ

Στα πλαίσια του ΜΕΤΡΟΥ 19: «TΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ  (CLLD/ LEADER) TOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  2014-2020, ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ  ΤΗΣ  ΟΤΔ «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΕΛΛΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α.»-ΥΠΟΜΕΤΡΟ 19.2: «ΣΤΗΡΙΞΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (CLLD/LEADER)» υπεγράφησαν επτά (7) συμβάσεις έργων μεταξύ της Αναπτυξιακής Πέλλας Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α. και των παρακάτω Πολιτιστικών  Συλλόγων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.
Συγκεκριμένα, σήμερα 14 Φεβρουαρίου 2020, υπεγράφησαν οι παρακάτω συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 242.331,93 € .  
·         από τον Νόμιμο Εκπρόσωπο του ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΥΡΩΝ κο. Πεταλά Στέφανο η σύμβαση για το ενταγμένο έργο «Δράσεις αναβάθμισης των υπηρεσιών του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αθύρων» συνολικού προϋπολογισμού 66.273,16€.
·         από τον Νόμιμο Εκπρόσωπο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΩΝ «Ο ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ» κα. Κωστελίδου Μαρία η σύμβαση για το ενταγμένο έργο του «Προμήθειας παραδοσιακών φορεσιών, μουσικών οργάνων, εξοπλισμού και προωθητικού υλικού Ο ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ» συνολικού προϋπολογισμού 37.913,94€.
·         από τον Νόμιμο Εκπρόσωπο του ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΡΙΖΟΥ κα. Παπαδοπούλου Ευθυμία η σύμβαση για το ενταγμένο έργο  «Ενίσχυση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Ριζού μέσω της προμήθειας παραδοσιακών φορεσιών, εξοπλισμού και προωθητικού υλικού ΡΙΖΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού 34.592,8€.
·         από τον Νόμιμο Εκπρόσωπο του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΝ κο. Καμάρογλου Νικόλαο η σύμβαση για το ενταγμένο έργο «Αγορά Παραδοσιακών φορεσιών για την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Μακεδονικού Χορευτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλυβίων» συνολικού προϋπολογισμού 27.204,44€.
·         από τον Νόμιμο Εκπρόσωπο του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΝΔΑΛΟΥ κα. Εγγονίδου Φωτεινή η σύμβαση για το ενταγμένο έργο  «Αγορά παραδοσιακών φορεσιών και λοιπού εξοπλισμού για την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανδάλου» συνολικού προϋπολογισμού 26.960,00€.
·         από τον Νόμιμο Εκπρόσωπο του ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΗΣ κα. Βενιαμίδου Σοφία η σύμβαση για το ενταγμένο έργο  «Αγορά παραδοσιακών φορεσιών και λοιπού εξοπλισμού για την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Φιλοπρόοδου Επιμορφωτικού Συλλόγου Καλής» συνολικού προϋπολογισμού 23.439,31€.
·         από τον Νόμιμο Εκπρόσωπο του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΥΤΡΟΧΩΡΙΟΥ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ κο. Φερεκίδη Παύλο η σύμβαση για το ενταγμένο έργο «Αγορά παραδοσιακών φορεσιών και λοιπού εξοπλισμού για την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λουτοχωρίου ο Αριστοτέλης» συνολικού προϋπολογισμού 25.948,28€.

Ο κ. Κιοσέογλου Ιορδάνης, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας και Συντονιστής του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER της Πέλλας ευχήθηκε ομαλή, εύρυθμη και αποτελεσματική συνεργασία για την ολοκλήρωση των συμβατικών τους δεσμεύσεων.
Τις επτά (7) συμβάσεις με τους Συλλόγους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας υπέγραψε για την Αναπτυξιακή Πέλλας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΠΕ Α.Ε.), ο κ. Γιάννου Δημήτριος Πρόεδρος της Ε.Δ.Π.L και του Δ.Σ., ο οποίος αφού ευχήθηκε, δύναμη και πρόοδο για επιτυχή ολοκλήρωση, τόνισε επίσης  την μεγάλη σημασία του Τοπικού Προγράμματος CLLD/ LEADER .
Κατά την  υπογραφή των συμβάσεων παρευρέθησαν η Δήμαρχος Σκύδρας και μέλος της ΕΔΠ κα. Ιγνατιάδου Αικατερίνη και το μέλος της ΕΔΠ κ. Χατζηνικολάου Νικόλαος εκπρόσωπος του Φιλοπρόοδου Επιμορφωτικού Συλλόγου Καλής.
Έτσι για το έτος 2020 το συνολικό ποσό υπογραφής συμβάσεων για ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ στην Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ   με τοπικούς φορείς και ΟΤΑ  ανέρχεται στο ποσό των  2.933.460,29  ευρώ.
 Στηρίζοντας τους φορείς  που έχουν την δυναμική να συμβάλλουν στην ανάπτυξη, στηρίζουμε τον Νομό μας.

Για την ΑΝ.ΠΕ. A.Α.E. Ο.Τ.Α.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Δ.Π.L & Δ.Σ.
ΓΙΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...