Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΚΜ



Ευρεία σύσκεψη εργασίας για τον στρατηγικό προγραμματισμό και την διοίκηση της Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού-Σχεδιασμού κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη

Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης:  Στην κρίση απαντούμε με έργα που φέρνουν εισόδημα και αξιοποιούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού–Σχεδιασμού κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα (30/1) ευρεία σύσκεψη, για τον αναπτυξιακό προγραμματισμό και τη διοίκηση της Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή των Προϊσταμένων και στελεχών όλων των υπηρεσιών της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας. Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων κ. Στάθης Αβραμίδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πέλλας κκ. Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη, Μαρία Καράμπελα, Λάκης Βασιλειάδης και Πέτρος Ζέρζης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι άλλων Περιφερειακών Ενοτήτων κκ. Τεληγιαννίδης Θεόφιλος και Νίκη Καρατζιούλα, ο Γενικός Διευθυντής κ. Απόστολος Γιάντσης, ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής Πέλλας κ. Ιορδάνης Κιοσέογλου, επιστημονικοί συνεργάτες και ειδικοί σύμβουλοι, Προϊστάμενοι και στελέχη της Περιφέρειας.

Η συζήτηση άνοιξε με εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη ο οποίος παρουσίασε συνολικά το πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής της Περιφέρειας, με κύριο στόχο την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και τις προτεραιότητες της Περιφέρειας για το νέο Σχέδιο Εταιρικής Σχέσης 2014-20. Βασικοί πυλώνες του προγραμματισμού είναι η αγροτική ανάπτυξη, με επιμέρους στόχευση την ενίσχυση της κτηνοτροφίας και η τουριστική ανάπτυξη, με βασικό εφαλτήριο τον πολιτισμό και στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Όπως εξήγησε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης η αγροτική ανάπτυξη και ο τουρισμός αποτελούν τη βάση της οικονομίας και μπορούν να εξασφαλίσουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την εθνική οικονομία, μέσω του περιορισμού των εισαγωγών αγροτικών προϊόντων και την αντίστοιχη αύξηση των εξαγωγών.

Ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρθηκε ειδικότερα στο νέο σύστημα της ενιαίας και αδιαίρετης περιφερειακής διοίκησης και στην ανάγκη για «έξυπνο» σχεδιασμό με έργα ανταποδοτικού χαρακτήρα που δημιουργούν πλούτο για την τοπική κοινωνία.  Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μπορούν να αξιοποιηθούν για την ανάπτυξη σύγχρονων επιχειρηματικών δράσεων. Η διοίκηση της Περιφέρειας προωθεί εξάλλου την εξωστρέφεια και την καινοτομία ενώ, μέσω των Αναπτυξιακών Εταιριών, των Κοινοτικών Πρωτοβουλιών LEADER, INTERREG και άλλων χρηματοδοτικών μέσων, παρέχεται ενίσχυση στις μικρές και οικογενειακές επιχειρήσεις που αποτελούν την «ραχοκοκαλιά» της τοπικής αγοράς. 

Ο κ. Αβραμίδης αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας που καλούνται να υλοποιήσουν τον πολιτικό σχεδιασμό της ηγεσίας με αρτιότητα και ταχύτητα. Επισήμανε την ανάγκη για συνεργασία και εγκατάσταση ενός συστήματος τακτικής επικοινωνίας μεταξύ των συναρμόδιων υπηρεσιών.

Ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κ. Απόστολος Γιάντσης αναφέρθηκε στο σημαντικό θέμα της στελέχωσης των υπηρεσιών η οποία είναι ελλιπής και στην ανάγκη για βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της Περιφέρειας με ευθύνη της ηγεσίας της. Ακόμη, έδωσε συγκεκριμένες κατευθύνσεις για τον συντονισμό των υπηρεσιών ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες απορρόφησης των διαθέσιμων κονδυλίων και να εξασφαλιστεί ετοιμότητα για την ένταξη έργων στο πλαίσιο των διαδικασιών της νέας προγραμματικής περιόδου του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Προγράμματος, των Κοινοτικών Πρωτοβουλιών και άλλων χρηματοδοτικών μέσων.

Μεγάλο μέρος της σύσκεψης αφιερώθηκε στην συζήτηση γραφειοκρατικών κι άλλων δυσχερειών που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών σχετικά με την ένταξη των έργων και τις διαδικασίες προκηρύξεων και αποπληρωμής.


Καθώς τα θέματα που προέκυψαν ήταν πολλά και σοβαρά, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης πρότεινε την σύγκλιση μίας επόμενης σύσκεψης με τη συμμετοχή στελεχών από το Υπουργείο Εσωτερικών, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και τον Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό.    




ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α. 05/2015, 30/01/2015) τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Κακοκαιρία αναμένεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής (30/01/2015) έως και τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (01/02/2015) με κύρια χαρακτηριστικά:
1.    Ανέμους γενικά νότιων διευθύνσεων που η έντασή τους κατά περιόδους θα φτάνει:
Α. Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τα 8 και τοπικά τα 9 Μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ του Σαββάτου (31/01/2015).
Β. Στις υπόλοιπες περιοχές τα 8 με 9 Μποφόρ και τοπικά τα 10 Μποφόρ κυρίως στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο.

2. Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές:
Α. Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.
Β. Κατά διαστήματα στη Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο και πιθανώς το ανατολικό Αιγαίο.

3. Χιονοπτώσεις κατά περιόδους πυκνές σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας (ενδεικτικό υψόμετρο 700 μέτρα).

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).
Παρακαλούνται οι πολίτες όπως λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους.

Παράλληλα, η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Π.Κ.Μ. συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων. Ειδικότερα:

• Να βεβαιωθούν ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από το σπίτι τους δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
• Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.
• Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.
• Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
• Να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων.
• Αν πρόκειται να μετακινηθούν να ενημερωθούν για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου.
• Να αποφεύγουν να διασχίζουν χείμαρρους και ρέματα πεζοί ή με το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς επίσης και για αρκετές ώρες μετά το τέλος εκδήλωσής τους.

• Αν κατά τη διάρκεια της καταιγίδας βρίσκονται στο αυτοκίνητο, να το ακινητοποιήσουν στην άκρη του δρόμου και μακριά από δέντρα που ενδέχεται να πέσουν πάνω του. Επίσης να μείνουν μέσα σε αυτό με αναμμένα τα προειδοποιητικά φώτα στάσης, μέχρι να κοπάσει η καταιγίδα.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ


Οι μετακλητοί εργάτες στο επίκεντρο σύσκεψης στο Διοικητήριο

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Θεοδωρίδη και καθορίστηκε ο αριθμός των μετακλητών εργατών για την Π.Ε. Πέλλας 

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη, ο οποίος και προήδρευσε στη σύσκεψη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, Κοινοπραξίες και Ενώσεις με θέμα τη διαδικασία καθορισμό του όγκου εισδοχής πολιτών τρίτων χωρών που πρόκειται να απασχοληθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας τη διετία 2015- 2016.
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι η συνάντηση αυτή με τους τοπικούς φορείς είναι το ενδιάμεσο στάδιο πριν την έκδοση της εγκυκλίου για τον καθορισμό του αριθμού των μετακλητών εργατών για απασχόληση σε επιχειρήσεις της περιοχής μας. Ζητείται η γνώμη των Περιφερειών της Χώρας έτσι ώστε να καθοριστούν από κοινού με τους παραγωγικούς φορείς οι ανάγκες σε μετακλητό εργατικό δυναμικό. 
Επίσης, ο κ. Θεοδωρίδης παρουσίασε συνοπτικά το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης της αγροτικής οικονομίας της Πέλλας και τόνισε στους παρευρισκόμενους εκπροσώπους των φορέων, την ανάγκη για συνεργασία, έτσι ώστε και μέσα από τις οργανώσεις και τις ομάδες παραγωγών ο πρωτογενής τομέας να αποτελέσει την ατμομηχανή της επανεκκίνησης της πραγματικής οικονομίας.
Στη συνέχεια, ο Διευθυντής Ανάπτυξης κ. Δημόκριτος Μανδάλης ανέφερε τα τεχνικά στοιχεία της διαδικασίας και στάθηκε στα μικρά χρονικά περιθώρια που έχει η υπηρεσία ώστε να αποστείλει την εισήγησή της στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εκπρόσωποι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συζήτηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα παρουσία του κ. Θεοδωρίδη και ανέφεραν τις ανάγκες που παρουσιάζονται σε μετακλητούς εργάτες αλλά και το υψηλό κόστος μετάκλησης που ανέρχεται στα 370,00 € το δίμηνο.
Μετά το τέλος της συνάντησης συναποφασίστηκε ο αριθμός των πολιτών τρίτων χωρών που απαιτούνται  για την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για τη διετία 2015 -2016 και πρόκειται να εργαστούν ως μετακλητοί εργάτες γης, κτηνοτροφίας, εποχικής απασχόλησης ή με εξαρτημένη εργασία στην επικράτεια της Π.Ε. Πέλλας.
Τις επόμενες ημέρες, άμεσα, θα σταλούν τα αποτελέσματα της συνάντησης στους αρμόδιους φορείς για τη συνέχιση της διαδικασίας όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ


Σύμφωνα με τα δεδομένα επιτήρησης της εποχικής γρίπης του ΚΕΕΛΠΝΟ βάσει των οποίων αναμένεται να υπάρχει αυξητική τάση στα κρούσματα τις επόμενες εβδομάδες, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, εφιστά την προσοχή των πολιτών επισημαίνοντας ότι η γρίπη μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές ιδιαίτερα σε άτομα που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου (καρδιοπαθείς, διαβητικοί, άτομα σε ανοσοκαταστολή, ηλικιωμένοι κ.τ.λ.) γι΄αυτό και θα πρέπει οι μετακινήσεις των ατόμων αυτών να γίνονται με προσοχή και εφόσον κρίνονται απαραίτητες.

Απαιτείται εγκαίρως να αναζητείται ιατρική συμβουλή σε περίπτωση παρατεταμένων ή σοβαρών συμπτωμάτων γρίπης ακόμα και για τα  άτομα που δεν ανήκουν σε ομάδα υψηλού  κινδύνου καθώς και την έγκαιρη λήψη αντιικών φαρμάκων μετά από ιατρική συμβουλή.

Ο εμβολιασμός κατά της εποχικής γρίπης επιβάλλεται στις ομάδες αυξημένου κινδύνου καθ΄ όλη τη διάρκεια του φετινού κύματος γρίπης ενώ είναι πιθανό, για τη διατήρηση επαρκούς επιπέδου αντισωμάτων,  
να απαιτείται επαναληπτική δόση, κατόπιν συνεννόησης με το θεράποντα γιατρό.

Επιπλέον εφιστάται η προσοχή των πολιτών επισημαίνοντας την αναγκαιότητα λήψης προληπτικών μέτρων κατά της εποχικής γρίπης όπως:


  • Συχνό πλύσιμο των χεριών (ιδιαίτερα μετά από βήχα και φτέρνισμα).
  • Κάλυψη του στόματος και της μύτης, κατά το βήχα και το φτέρνισμα, με μαντήλι.
  • Συχνός αερισμός των χώρων και αποφυγή παραμονής σε κλειστούς χώρους όπου αυτό  είναι δυνατό.
  • Αποφυγή συγχρωτισμού.
  • Τήρηση κανόνων αναπνευστικής υγιεινής.
  • Τα άτομα με συμπτώματα γρίπης, για την αποφυγή μετάδοσης του ιού, επιβάλλεται να απομονώνονται οικειοθελώς στην οικία τους.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤIΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



           «Κοινωνικό Φροντιστήριο ».

Τα τελευταία χρόνια η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει πολλούς συμπολίτες μας στην ανεργία και στην ανέχεια . Η στήριξη όλων αυτών των συμπολιτών μας από την κεντρική εξουσία είναι ανεπαρκής. Ένα τμήμα του πληθυσμού που πιέζεται κατεξοχήν, είναι τα παιδιά.
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις οικογενειών οι οποίες δεν μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους  όχι μόνο όσα χρειάζονται για την εκπαίδευση τους, αλλά ούτε και αυτά που απαιτούνται για τη σωστή   διατροφή τους.
Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω σε συνδυασμό με το οικονομικό κόστος που καταβάλλεται κάθε χρόνο από τους γονείς για την φροντιστηριακή βοήθεια των παιδιών τους, θεωρούμε επιτακτική  την ανάγκη λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου  στο Δήμο μας, το οποίο  έχει στόχο την δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής αρωγής σε μαθητές – μαθήτριες  Πρωτοβάθμιας-Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης λόγω των δύσκολων  οικονομικών συνθηκών.
Σκοπός της όλης προσπάθειας είναι η παροχή ίσων ευκαιριών σε μαθητές Δημοτικού Γυμνασίου και Λυκείου που λόγω της οικονομικής κρίσης δε δύνανται να τις έχουν.  (προτεραιότητα για την ένταξη στο πρόγραμμα θα δοθεί σε μαθητές με γονείς άνεργους, τρίτεκνους, πολύτεκνους, σε μονογονεϊκές οικογένειες κ.τ.λ.).
Η δράση αποσκοπεί στη δημιουργία ενός πλέγματος Κοινωνικής Προστασίας μέσου του οποίου θα καλύπτονται ενισχυτικά οι εκπαιδευτικές ανάγκες μαθητών και  μαθητριών της πόλης μας.
Στα πλαίσια λειτουργίας του κοινωνικού φροντιστηρίου  θα παρέχονται δωρεάν μαθήματα με στόχο να καλυφθεί όλο το φάσμα των μαθημάτων, γιατί πιστεύουμε στην  εθελοντική προσφορά των εκπαιδευτικών της πόλης μας .

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι μαθητές -  μαθήτριες των Σχολείων της πόλης μας. Κριτήριο ένταξης των ενδιαφερομένων θα είναι η οικογενειακή τους κατάσταση και κοινωνικά κριτήρια.
 Οι αιτήσεις θα βρίσκονται στο Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας ,Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού τόσο για τους εκπαιδευτικούς όσο και για τους μαθητές.
 Η προθεσμία υποβολής της αίτηση και των επιπλέον  δικαιολογητικών ορίζεται η  15 Φεβρουαρίου 2015.

Υπεύθυνη:κ Χατζηαβραμίδου Ευδοκία..
Τηλ:2384350207.

Email:social@0598.syzefxis .gov.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...