Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ENERGA ΚΑΙ HELLAS POWER?


 

Μέχρι τα τέλη Απριλίου οι συγκεκριμένοι καταναλωτές, καλούνται να δηλώσουν αν θα παραμείνουν στη ΔΕΗ ή θα μεταφερθούν σε άλλον εναλλακτικό προμηθευτή.

ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ.ΥΛΙΚΑ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.


aπό χρησιμοποιημένο φυτικό τηγανόλαδο!

ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ...ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.


Xωρίς Λόγια….

Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ.

Ο ιπτάμενος …μοναχός! 
Για τον Li Wei πάντως αυτό είναι το … θαύμα της τρέλας του!

ΑΚΡΑΙΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ.



Αυτά τα παιδιά γνωρίζουν πώς να λάβουν την καλύτερη εικόνα ..

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: ΒΑΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!


Αδιανόητο: Βάζουν ελεύθερους σκοπευτές στις 25 Μαρτίου στο Σύνταγμα!! 
Ελεύθερους σκοπευτές θα αναπτύξει στις ταράτσες γύρω από την πλατεία Συντάγματος η Αστυνομία κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΟΝΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.


Ο νέος νόμος περί ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας και η αντίδραση της Madonna. 

Η περιοδεία της Madonna στη Ρωσία έχει ήδη προκαλέσει την οργή των ορθόδοξων Χριστιανών ακτιβιστών. Η Madonna θα αψηφήσει έναν καινούργιο νόμο ο οποίος πέρασε στις 7 Μαρτίου από τον κυβερνήτη του Petersburg, Georgy Poltavchenko, σύμμαχο του Πούτιν και πρώην πράκτορα της KGB, και ο οποίος απαγορεύει την ομοφυλοφιλική «προπαγάνδα» που θα δημιουργούσε στους νέους τη λανθασμένη εντύπωση ότι οι παραδοσιακές και οι μη παραδοσιακές σχέσεις είναι κοινωνικά ίσες.

«Θα έρθω στο St. Petersburg για να συμπαρασταθώ στην gay κοινότητα και να δώσω δύναμη και έμπνευση σε όσους είναι ή νιώθουν καταπιεσμένοι», δήλωσε η Madonna χτες. «I’m a freedom fighter».

Η ομοφυλοφιλία είχε κηρυχτεί παράνομη στην περίοδο του Κομμουνισμού και δεν αποποινικοποιήθηκε μέχρι το 1993. Εβδομήντα-έξι από τα 193 μέλη των Ηνωμένων Εθνών θεωρούν την ομοφυλοφιλία παράνομη, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Τουλάχιστον πέντε χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν, τιμωρούν την ομοφυλοφιλία με θανατική ποινή!


«Γελοία Φρικαλεότητα»

«Δεν αποφεύγω τις συγκρούσεις», δήλωσε η Madonna που έχει χρησιμοποιήσει και κατά το παρελθόν τη φήμη της για να υποστηρίξει τα δικαίωμα των ομοφυλόφιλων. «Θα μιλήσω στη διάρκεια της συναυλίας μου για αυτή τη γελοία φρικαλεότητα».


Η πρώτη συναυλία της στη Ρωσία πριν από έξι χρόνια αμαυρώθηκε από διαμαρτυρίες Ρώσων Ορθοδόξων ακτιβιστών για την ερμηνεία της στο τραγούδι Live to Tell, το οποίο τραγούδησε πάνω σε ένα σταυρό, φορώντας ένα στέμμα από αγκάθια.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία στη Ρωσία θεωρεί την ομοφυλοφιλία αμαρτία. Περίπου 69% των Ρώσων είναι Ορθόδοξοι, σύμφωνα με στοιχεία από μετρήσεις του Αυγούστου.

Οι υπερασπιστές του νέου αυτού νόμου υποστηρίζουν ότι το κρίσιμο σημείο είναι η προπαγάνδα προς τους ανηλίκους και όχι η απαγόρευση της ομοφυλοφιλίας.

Η Ρωσία, που θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς το 2014 και το Μουντιάλ το 2018, δέχεται ήδη τρομερές επικρίσεις  για τη νομοθεσία της. Ο Καναδάς έδωσε οδηγία στους πολίτες που θα ταξιδέψουν στο St. Petersburg να αποφεύγουν τις δημόσιες εκδηλώσεις υπό το φόβο της βίας.


ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΦΑΣΤΦΟΥΝΤΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


Πάμε στου Vetutius Placidus; 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...