Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Σας καλούμε να έρθετε στις 29 Δεκεμβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00΄π.μ στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας  στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να  συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο Ψήφιση πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον Προϋπολογισμό οικ. έτους 2015.

ΘΕΜΑ 2ο   Απαλλαγή υπολόγου από εντάλματα προπληρωμής.

ΘΕΜΑ 3ο   Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για εξόφληση της με αριθ.97/2010 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμωπίας-ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΘΕΜΑ 4ο   Άσκηση ή μη  ενδίκων μέσων κατά της υπ.αριθ. 282/2015 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας.

ΘΕΜΑ 5ο   Παράταση σύμβασης του έργου « Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων πλατειών ,πεζοδρομίων κλπ Δ.Ε. Αριδαίας» .

ΘΕΜΑ 6ο   Απευθείας ανάθεση έργου με τίτλο: «Ανάπλαση πεζοδρομίων οικισμού Γαρεφείου».

ΘΕΜΑ 7ο   Κατακύρωση του πρακτικού του πρόχειρου διαγωνισμού έργου ¨Συντήρηση δημοτικών κτιριακών υποδομών ΔΕ Αριδαίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ...ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ.!



Οι μέρες πλησιάζουν για να φτιάξουμε την παραδοσιακή Βασιλόπιτα που θα κόψουμε στην αλλαγή του Νέου Χρόνου..

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ LEMMY ΤΩΝ MOTORHEAD



Έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα ο θρυλικός τραγουδιστής των Motorhead, Ίαν Φρέιζερ «Lemmy» Κίλμιστερ, ο οποίος είχε διαγνωστεί με μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου πριν από μόλις δύο μέρες.
Σύμφωνα με το TMZ, ο Lemmy πέθανε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 16:00 τοπική ώρα, ενώ έπαιζε το αγαπημένο του videogame.
Ο 70χρονος Lemmy ήταν αντιμέτωπος για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα με διάφορα προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να περιορίσει το αλκοόλ και το κάπνισμα.

Ο Lemmy γεννήθηκε στο Μπάρσλεμ του Στάφορντσαϊρ της Αγγλίας, την παραμονή Χριστουγέννων του 1945. Σε εφηβική ηλικία ξεκίνησε να παίζει κιθάρα, αφού είδε τους Beatles ζωντανά και εντάχθηκε στους The Sundowners. Στα 17 του χρόνια, μετακόμισε στο Στόκπορτ μαζί με την κοπέλα του, Κάθι, με την οποία έκανε ένα γιο. Εκεί, έγινε μέλος των Rainmakers, των The Motown Sect και το 1965, εντάχθηκε στους The Rockin' Vickers με τους οποίους κυκλοφόρησε τα σινγκλ «Zing! Went the Strings of My Heart», «It's Alright» και «Dandy» μέσα σε ένα χρόνο μέσω της δισκογραφικής εταιρείας CBS.
Το 1967, μετακόμισε στο Λονδίνο και συγκατοίκησε με τον Νόελ Ρέντινγκ, μπασίστα του σχήματος του Τζίμι Χέντριξ. Ο Lemmy ξεκίνησε να δουλεύει σαν μεταφορέας του προαναφερθέντος συγκροτήματος, ενώ το 1969 κυκλοφόρησε το δίσκο Escalator με τους Sam Gopal. Στη συνέχεια, έγινε μέλος των Opal Butterfly οι οποίοι διαλύθηκαν ένα χρόνο αργότερα.

Το 1972, έγινε μέλος του space rock συγκροτήματος Hawkwind, μαζί με το ντράμερ Σάιμον Κινγκ. Το συγκρότημα εμφανίστηκε στη φιλανθρωπική εκδήλωση Greasy Truckers και συμπεριλήφθηκε στη συλλογή Greasy Truckers Party, με το σινγκλ του τραγουδιού Silver Machine να ανεβαίνει στο # 3 των βρετανικών τσαρτ, όντας η μεγαλύτερη επιτυχία του συγκροτήματος.
Ο Lemmy συνεργάστηκε με τον κιθαρίστα Λάρι Γουόλις των Pink Fairies, σχηματίζοντας τους Motörhead, με την ονομασία του συγκροτήματος να προέρχεται από το τελευταίο κομμάτι που έγραψε όταν ήταν μέλος των Hawkwind. Αρχικός σκοπός του ήταν να ονομάσει το συγκρότημα Bastards, αλλά άλλαξε γνώμη μετά από προτροπή του μάνατζερ του. Με το ντράμερ Λούκας Φοξ να συμπληρώνει τη σύνθεση τους, οι Motörhead ξεκίνησαν πρόβες αλλά σύντομα τη θέση του κιθαρίστα και του ντράμερ κάλυψαν οι Έντι Fast Κλαρκ και Φιλ Philthy Animal Τέιλορ, αντίστοιχα.
Η συγκεκριμένη σύνθεση γνώρισε μεγάλη επιτυχία και καθιέρωσε το συγκρότημα ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του New Wave of British Heavy Metal. Το 1981, ανέβηκαν στην κορυφή των charts της πατρίδας τους με το ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ No Sleep 'till Hammersmith, ενώ μεγάλη ήταν η επιτυχία των Overkill, Βomber, Ace of Spades και Iron Fist.






ΠΗΓΗ...http://www.newsbeast.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...