Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε το  Δ.Σ. του Άρη Λουτρακίου, το οποίο απαρτίζεται από 9 ενεργά  και 3 αναπληρωματικά μέλη και την οποία μας απέστειλε ο κύριος Νάσος Μποτσφάρης:

Μετά την απαράδεκτη και σφαγιαστική διαιτησία του κ. Μιχάλη Καρυπίδη, η διοίκηση του Άρη Λουτρακίου συνεδρίασε εκτάκτως και διαμαρτύρεται έντονα για τα όσα έγινα στους Προμάχους. Πριν αρχίσει το παιχνίδι είχαμε καταλάβει τι μας περιμένει καθώς με την άφιξη του διαιτητή, έστησε “πηγαδάκια” με τοπικούς παράγοντες όπου και μετά το τέλος του ματς έλαβε και το ανάλογο “δώρο”.  Πιο συγκεκριμένα από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής ειρωνευόταν συνεχώς τους ποδοσφαιριστές μας, καθώς έβγαζε τις κίτρινες από την τσέπη τους εις βάρος μας χωρίς λόγο (οι πρώτες 3 κίτρινες ήταν σε κερδισμένο δικό μας φάουλ στο 1Ο  δεκάλεπτο και την ώρα της εκτέλεσης του φαουλ!!!!!!!!), κοινός 11 κίτρινες και μια απευθείας αποβολή εμείς, έναντι 3 κίτρινων των αντιπάλων μας που άφησε επανειλημμένα το αντιαθλητικό παιχνίδι τους όπου  σε τουλάχιστον 5 περιπτώσεις όχι μόνο δεν έβγαλε την κόκκινη αλλά ούτε καν την κίτρινη κάρτα. Με το σφύριγμα για την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο ποδοσφαιριστής της αντίπαλης ομάδας κ. Γιώργος Νάνος, επιτέθηκε στον ποδοσφαιριστή μας Χρήστο Μήτσκα πιάνοντας τον από το λαιμό και κάνοντας τον “κεφαλοκλείδωμα” και ανταυτού αντί να αποβάλλει μόνο τον ποδοσφαιριστή τους απέβαλλε και τον δικό μας, λέγοντας μας ότι δεν έπεσε κάτω από την συγκεκριμένη φάση, για το συγκεκριμένο περιστατικό έχει δει την φάση και παράγοντας της ΕΠΣ για την οποία συμφωνεί απόλυτα!!! Αποκορύφωμα του ματς είναι το πέναλτι εφεύρεση στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ποδοσφαιριστή μας να παίρνει καθαρά την μπάλα σε μαρκάρισμα και αυτός να ορίζει την εσχάτη των πεινών. Το ποδόσφαιρο γύρισε πίσω Κύριοι της ΕΠΣ Πέλλας! Εσείς που τον ορίσατε σίγουρα θα είστε δικαιωμένοι για την επιλογή σας γιατί δεν υπάρχει κανένα κόστος για εσάς.

Η σκέψη μας για αποχώρηση από το πρωτάθλημα ολοένα και περνάει και ίσως γίνει άμεσα πραγματικότητα. Υπήρχαν άνθρωποι της ΕΠΣ στο γήπεδο που ότι αναγράφουμε συμφωνούν, ακόμα και οι ίδιοι οι επόπτες έλεγαν εμείς τι να κάνουμε, γελάνε όσοι βρέθηκαν στο παιχνίδι πραγματικά. Δυστυχώς γίναμε μάρτυρες και υποστήκαμε συνέπειες που βιώνουν κάθε Σαββατοκύριακο οι παράγοντες στα γήπεδα πότε ο ένας πότε ο άλλος και είμαστε σίγουροι 100% ότι έπεται και συνέχεια, για εμάς είναι το 4ο συνεχόμενο ΣΚ όπου μας αδικούν.  
Το μόνο καλό που μπορείτε να κάνετε Κύριοι που διοικείτε το ποδόσφαιρο του Ν. Πέλλας είναι να μας διώξετε από το άθλημα και μόνο αυτό τίποτα άλλο. Δεν ζητήσαμε την βοήθεια κανενός γιατί ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μας παίζετε το φυσιολογικό το 50-50, άγνωστο προφανώς για εσάς που μας ορίζεται τους διαιτητές. Είπατε θέλετε νέους ανθρώπους δίπλα σας στις πρώτες μας συζητήσεις για το ποδόσφαιρο του Νομού, αλλά τους θέλετε προφανώς για άλλους λόγους!!!! Αν έχετε αποφασίσει ποιος θέλετε να πρωταγωνιστεί πείτε μας τουλάχιστον να μην χάνουμε ΧΡΗΜΑ και ΧΡΟΝΟ……. 

Υ.Γ. 1 Μετά το τέλος του αγώνα επικοινωνήσαμε τηλεφωνικός με τον Αρχιδιαιτητή κ. Δαμιανό Καρακελίδη για να εκφράσουμε τα παράπονα μας σε έντονο ύφος και αυτός μας εξύβρισε τηλεφωνικός με την φράση “ ΑΝΤΕ ΓΑ.….Ε”  και μας το έκλεισε!! Να τον χαίρεστε κύριοι της ΕΠΣ. Και αν δεν πιστεύεται σας προκαλούμε να ανοιχτεί το τηλεφωνικό απόρρητο.

Υ.Γ. 2  Ευχαριστούμε την διοίκηση της ομάδας των Προμαχών για την φιλοξενία και υποσχόμαστε ότι θα υπάρξει ανάλογη φιλοξενία και από μας. Αντίθετα καταδικάζουμε την συμπεριφορά τους προπονητή τους Βασίλη Σαμαρά όπου σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού έβριζε συνεχώς τους ποδοσφαιριστές μας, τα μαρκαρίσματά του ήταν από σκληρά εώς αντιαθλητικά και μάλιστα χτύπησε τον ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Βασιλόπουλο εκτός φάσης με σφαλιάρα (εννοείτε χωρίς να τιμωρηθεί) αλλά το αποκορύφωμα ήταν στην φάση του 4ου γκολ που δεχτήκαμε, με το να κάνει άσεμνη χειρονομία προς τους παίχτες μας, προς έκπληξη όλων των παρευρισκόμενων φιλάθλων ουδετέρων και μη. 

   Με εκτίμηση 
       το  Δ.Σ. 
ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Νάσος Μποτσφάρης

15 σχόλια :

Το να παραδέχεσαι την ήττα σου, είναι μαγκιά.
Το να ρίχνεις ευθύνες εδώ κι εκεί, είναι κακομοιριά.
Δίκαια χάσατε ...
Φίλαθλος ουδέτερος από Αριδαία.(ήμουν στο ματς)

ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΛΟΥΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΤΣΦΑΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ?ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΠΟΡΙΑΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΛΙΜΠΕΡΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΑΟΥΛ ,Η ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ

ο λουπου που χτύπησε την πόρτα δεν λέτε τπτ ...απο το πρώτο ημίχρονο έπρεπε να παίζει το Λουτράκι με 10 .
και αντικειμενικά αγύμναστη ομάδα το Λουτράκι όποτε καλά ιστέ εκεί που ιστέ κ αφήστε της ανακοινώσεις !!!

ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΛΟΥΠΟΥ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ... ΗΡΘΕ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ. ΑΔΙΚΗ ΟΜΩΣ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΛΟΥΠΟΥ. ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕ-ΝΑΛ-ΤΑ-ΡΑ... ΔΕΝ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ Η ΔΕ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ Η ΔΕ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΛΟΙΩΣΗ.. ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

ΥΓ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

"...... Πριν αρχίσει το παιχνίδι είχαμε καταλάβει τι μας περιμένει καθώς με την άφιξη του διαιτητή, έστησε “πηγαδάκια” με τοπικούς παράγοντες όπου και μετά το τέλος του ματς έλαβε και το ανάλογο “δώρο”......"
ΤΙ ΕΝΟΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ? ΤΙ ΔΩΡΟ ΕΛΑΒΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ? ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ Η Η ΠΙΚΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΥΣ?

Ας ρωτήσετε τον ΚΑΡΥΠΙΔΗ τι ακριβως ειχε η κλούβα μεσα!! Που έλαβε απο εκλεγμένο Δ.Σ αλμωπίας με καταγωγή απο τους προμαχους ακριβως μετα την λήξη του ματς ενώ πηγε να πλεινει και καλα τα παπούτσια του ο ρέφερι!

Και την ανακοίνωση δεν την γράφει ο ΝΑΣΟΣ ΜΠΟΤΣΦΑΡΗΣ αλλα σύσσωμη η διοίκηση του Άρη λουτρακιου

mia xara sas paizoun oi dietites kai afiste tis klapses ta idia legate gia to lukostomo pou sas gurise to mats apo 0-2 3-2 kai klegate pali egine to loutraki adikimeno gelane kai oi petres

γεια σου ρε νασο π απαντας μονος σου. κλαρινο

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ 4 ΚΑΙ 4 ΚΑΙ 4 ??? ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΡΑΓΕ? ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ? ΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ...Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ? ΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΡΜΑ...Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ?..ΜΠΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ...Ε ΤΟΤΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 65 "ΚΑΤΑΡΕΥΣΕ" "ΨΩΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ" ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ "ΤΖΑΜΠΑ" ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ...ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....Υ.Γ. Ο ΛΟΥΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΣΑΣ .....ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ...

Το παιδί που δεν λερώθηκε η μπλούζα του ήταν του Αλκη πανταζη απαράδεκτη συμπεριφορά του λουπου και του Γιώργου νάνου

Σαμαρά για μένα ήσουν είσαι και θα είσαι μεγάλη παιχτουρα .....ένας φίλος σου

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...