Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ



Η Ομάδα Ενεργών Πολιτών Προμάχων ευχαριστεί για άλλη μια φορά, όλους όσους στηρίζουν και συμμετέχουν μαζικά και με θέρμη, την προσπάθεια που καταβάλλει, ώστε να πραγματοποιεί μικρές αλλά ουσιαστικές παρεμβάσεις, τόσο σε υλικές δομές, όσο και σε ανθρωποκεντρικές ενέργειες. 

Επειδή οι δύσκολοι καιροί που ζούμε, και η σχεδόν εκκωφαντική απουσία των κρατικών φορέων, επιτάσσουν την κινητοποίηση όλων, η ομάδα μας έχει καταστρώσει ένα χρονοδιάγραμμα παρεμβατικών δράσεων, που με τη βοήθεια και την συμμετοχή όλων, μπορεί να αποδώσει καρπούς, βελτιώνοντας τόσο την καθημερινότητα, όσο και την ανακούφιση δεινοπαθούντων συνανθρώπων μας.

Έτσι για την τελευταία δράση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκτός από όλους όσους συμμετείχαν αγοράζοντας τους λαχνούς, και το Καφέ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ, το Καφέ ΛΙΜΠΕΡ, το φαστφούντ GRECOS, την ταβέρνα ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ, το κατάστημα ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΗΤΣΑΝΗ, τη ταβέρνα ΚΑΤΩ ΜΥΛΟΣ και το καφέ ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ για την εθελοντική τους φιλοξενία και την πώληση των λαχνών.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιθύνοντες νόες της ομάδας, Πέτρο Σαλαμάνη, Γιάννη Χατζή και Μαρία Βαρελά, που αποτελούν την γεννήτρια των ιδεών και τους "Αρχιμηχανικούς" των σχεδιασμών.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φωτογραφείο +Photorama+Studioγια την δωρεά των εξαιρετικών συσκευών αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων USB.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...