Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΔΗΣ


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΔΗΣ

Τελετή παράδοσης – παραλαβής πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 8/11/2016 στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου, όπου εγκαταστάθηκε ο νέος Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Γούδης, παρουσία των εργαζομένων που στεγάζονται στο πρώην Δημαρχείο Εξαπλατάνου.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνεχάρη αρχικά τον προκάτοχο του συγκεκριμένου αξιώματος κ. Στέφανο Αβραμίκα και αναφέρθηκε στα θετικά αποτελέσματα της προσπάθειάς του. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο νέο Αντιδήμαρχο, σημειώνοντας ότι αναλαμβάνει να επιτελέσει ένα πολύ σημαντικό έργο.

Ο νέος Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου κ. Γιώργος Γούδης ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του και δεσμεύτηκε να βρίσκεται δίπλα σε όλα τα χωριά. Όπως είπε, από αύριο κιόλας θα δει από κοντά όλα τα ζητήματα που υπάρχουν και θα επιδιώξει να έχει μια εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους Προέδρους προς όφελος των πολιτών.

Το παρόν στην τελετή έδωσε και ο Πρόεδρος του Εξαπλατάνου κ. Νίκος Χατζηανδρέου, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος για την αποχώρηση του κ. Αβραμίκα από τη συγκεκριμένη θέση, καθώς όπως είπε έδωσαν μαζί πολλές κοινές μάχες για να επιλύσουν ζητήματα που αφορούν την έδρα του πρώην Δήμου. Επίσης, καλωσόρισε το νέο Αντιδήμαρχο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, με τη δέσμευση να είναι δίπλα του και να στηρίζει την προσπάθεια.

Αμέσως μετά την τελετή, ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι Καθημερινότητας κ. Στέφανος Αβραμίκας και Δ.Ε. Εξαπλατάνου κ. Γιώργος Γούδης βρέθηκαν στα σημεία όπου τα μηχανήματα του Δήμου Αλμωπίας πραγματοποιούν εργασίες για τον καθαρισμό των δρόμων από χόρτα και κλαδιά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου από τον Εξαπλάτανο μέχρι τον Αρχάγγελο.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...