Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Οι "Γιατροί της Αγάπης" στους Προμάχους


Στα πλαίσια του προγράμματος πρόληψης της υγείας, των πολιτών του Δήμου μας, οι ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ επισκέφθηκαν τους Προμάχους και εξετέλεσαν το θεάρεστο λειτούργημά τους, εξετάζοντας δεκάδες κατοίκους του χωριού κι όχι μόνο.
Από νωρίς το πρωί, στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας από το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, και τη ΔΗΚΕ Αλμωπίας  βρίσκονταν στα τρία εξεταστήρια που στήθηκαν την προηγούμενη, στο Αγροτικό ιατρείο, στη αίθουσα του Μορφωτικού συλλόγου και στο κέντρο νεότητας, και τακτοποίησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Κατά τις 10.00 ξεκίνησε η διαδικασία και πολλοί κάτοικοι που είχαν κλείσει ραντεβού τις προηγούμενες ημέρες εξετάστηκαν και πήραν την άποψη των πλέον ειδικών επιστημόνων για τα θέματα που τους απασχολούν.
Παρούσα ήταν και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μαρία Γιουρούκη, ο πανταχού παρών Γιώργος Τσιμτσιρίδης από πλευράς δήμου, ενώ στο τέλος της ημέρας, κατέφθασε και ο δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, φανερά ικανοποιημένος από την επιτυχία της οργάνωσης.

Αξιόλογη πρωτοβουλία, που εκτός από τα πρακτικά αποτελέσματα, προάγει επίσης και την έννοια του εθελοντισμού και της προσφοράς προς τον Άνθρωπο, αφού οι επιστήμονες ιατροί εργάστηκαν αφιλοκερδώς.

Ακολουθούν τα ονόματα και οι ειδικότητές τους:

Βραχνός Παναγιώτης
Χειρουργός. Διευθυντής χειρουργικής στο ΚΑΤ

Τετρακόγιαννης Κώστας
Δερματολόγος. Διευθυντής στο ΚΑΤ

Μισάρατ Φαρούκ
Ουρολόγος. Διευθυντής ουρολογικής στο ΚΑΤ

Γούναρη Νατάσσα
ΩΡΛ. Επιμελήτρια Α’ Νοσοκομείου παίδων Πεντέλης

Πάρλα Γιούλα
Χειρουργός οφθαλμίατρος

Συγχαρητήρια στους εμπνευστές και τους διοργανωτές καθώς και στους γιατρούς για την ανιδιοτελή γενναιοδωρία ψυχής.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...