Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του ΑΣ Προμάχων


Ο Α.Σ. Προμάχων δηλώνει πως η διαιτησία του κυρίου Κατεριάδη στον αγώνα με τον Εδεσσαϊκό, δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα κύριοι της ΕΠΣ.
 Έπεσε και το τελευταίο  φύλο συκής. Ο Α.Σ. Προμάχων δεν θα ανεχτεί εφεξής άλλη τέτοια  διαιτησία.
Διοίκηση και φίλαθλοι των Προμάχων έχουμε φτάσει στα όρια μας. Ο Ά.Σ. προμαχων με την παρούσα διοίκηση  δεν έχει ζητήσει  ως τώρα καμιά χάρη και ούτε  θέλει χάρες, απλά θέλουμε όλοι να σέβονται  τον κόπο και τον ιδρώτα των αθλητών μας. Ως εδώ κύριοι, παιχνίδια σε βάρος της ομάδας μας δεν είναι πλέον ανεκτά. Η διαιτησία  του κυρίου Κατεριάδη απέδειξε ότι το ποδόσφαιρο στη Πέλλα δεν παίζεται στα γήπεδα, όπως είναι το φυσιολογικό.  
Ο Α.Σ. Προμάχων καλεί τους υπεύθυνους  να αναλάβουν τις ευθύνες τους και με τα κατάλληλα  μέτρα να αρχίσει να ξαναπαίζεται το  ποδόσφαιρο στο φυσικό του χώρο, μέσα στο γήπεδο.

Υ.Γ.1. Σε ανάλογο περιστατικό  τοΔ.Σ.των Προμάχων δεν εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα καθώς πλέον οι φίλαθλοι  δεν ελέγχονται. 
Υ.Γ. 2. Είναι η αλήθεια ότι παρατηρητής  και διαιτητής έχουν συγγένεια πρώτου βαθμού;
Υ.Γ. 3. Πως γίνεται να ορίζεται παρατηρητής αγώνα μη μέλος της ΕΠΣ ;

Εμείς, οι λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον κατήφορο σας, δεν θα σας ακολουθήσουμε

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...