Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Χρηματοδότηση ύψους 2.707.926,18 ευρώ πλέον ΦΠΑ ,εξασφάλισε ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΕΥΑ από το πρόγραμμα "Φιλόδημος"


ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 2.707.926 € (ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ) ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ), ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ,ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ, ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ,ΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟΘΕΑΣ (ΑΓΑΘΗΣ)

Χρηματοδότηση ύψους 2.707.926,18 ευρώ πλέον ΦΠΑ ,εξασφάλισε ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΕΥΑ από το πρόγραμμα "Φιλόδημος" του Υπουργείου Εσωτερικών, για τη βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης.
Συγκεκριμένα, η χρηματοδότηση αφορά την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Αριδαίας και τη βελτίωση των υποδομών ύδρευσης Αρχαγγέλου, Φούστανης, Λουτρακίου, Όρμας, Δωροθέας-Αγάθης.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
"Πρόκειται για μια εξέλιξη, η οποία μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Με την έγκριση αυτής της μεγάλης χρηματοδότησης, εξασφαλίζουμε για τον τόπο μας ένα έργο πνοής, που θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής όλων μας. Το δίκτυο ύδρευσης της Αριδαίας είναι παλιό και η αντικατάστασή του θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχει δει ο τόπος μας, σε συνέχεια της κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου ,που ολοκλήρωσε η δική μας Δημοτική Αρχή. Παράλληλα, οι Τοπικές Κοινότητες που προαναφέρθηκαν, θα δουν σημαντική βελτίωση στα δίκτυα ύδρευσης. Θέλω να συγχαρώ τη ΔΕΥΑ Αλμωπίας, τον Πρόεδρο Χρήστο Γεωργίου, που έχει εργαστεί σκληρά, για να σταθεί με αξιοπρέπεια η Δημοτική μας επιχείριση ,το Δ.Σ. και όλους όσους συνέβαλαν στην εκπόνηση της πρότασης ,που καταθέσαμε γι' αυτό το σπουδαίο έργο. Η ΔΕΥΑ απέδειξε για άλλη μια φορά, ότι παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, εξαιτίας της διαχείρισης παλαιότερων ετών, σήμερα μπορεί να σχεδιάζει και να υλοποιεί, έχοντας ως στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών της προς τους καταναλωτές".

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...