Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Διάσπαση ατόμου κατ’ οίκον!


Οι λόγοι σύλληψης ενός ανθρώπου μπορεί να είναι αμέτρητοι. Ληστείες, δολοφονίες, και λοιπές ποινικά κολάσιμες πράξεις, είναι λίγο πολύ γνωστές σε όλους μας και καθημερινά ακούμε γι’ αυτές. Ένας Σουηδός όμως φρόντισε να μας δείξει ότι πάντα υπάρχει χώρος για πρωτοτυπία στην παραβατικότητα, όταν τον συνέλαβαν στο σπίτι του εν ώρα προσπάθειας… διάσπασης του ατόμου!


Μην αναρωτιέστε αν διαβάσατε καλά και μην βιαστείτε να τον παρεξηγήσετε, ο άνθρωπος ήταν ξεκάθαρος: «Το κάνω μόνο για χόμπι!», είπε στους έκπληκτους αστυνομικούς, που «επισκέφθηκαν» το σπίτι του.

Ο Richard Handl, δήλωσε στο The Associated Press ότι είχε στο σπίτι του στη νότια Σουηδία, τα ραδιενεργά στοιχεία ράδιο, αμερίκιο και ουράνιο, τη στιγμή που η αστυνομία εμφανίστηκε στο σπίτι του και τον συνέλαβε για παράνομη κατοχή πυρηνικών στοιχείων.

Ο κ. Handl δεν είναι κανένας… πρωτάρης της πυρηνικής φυσικής, καθώς επί μήνες προσπαθούσε να εγκαταστήσει έναν πυρηνικό αντιδραστήρα στο σπίτι του και διατηρούσε blog με τα πειράματά του, περιγράφοντας πως αυτά έκαναν τον φούρνο του να λιώσει!

Κάποια στιγμή ο φιλόδοξος Σουηδός, συνειδητοποίησε ότι ίσως οι δραστηριότητές του είναι παράνομες και απέστειλε ερώτηση στη σουηδική Αρχή Ραδιενέργειας, η οποία αντί απάντησης, του έστειλε την αστυνομία.

«Πάντα ενδιαφερόμουν για τη φυσική και τη χημεία», είπε ο Handl, προσθέτοντας «απλά ήθελα να διαπιστώσω αν είναι δυνατόν να διασπάσω άτομα στο σπίτι!»

Αν η απόφαση για τον κ. Handl, είναι καταδικαστική, θα αντιμετωπίσει την ποινή της φυλάκισης για ένα, ή δύο χρόνια. Ο ίδιος αναγνωρίζει πλέον ότι ίσως η ιδέα του να μην ήταν πολύ καλή, παρ’ ότι η αστυνομία δεν ανίχνευσε επικίνδυνα επίπεδα ραδιενέργειας στο σπίτι του.

Αποθαρρυμένος πάντως, δήλωσε: «Από εδώ και στο εξής, θα μείνω στη θεωρία!».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...