Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟ


Επιστροφή στον τρόπο θέρμανσης προηγούμενων δεκαετιών έχει σημάνει η αύξηση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης...


με τις ξυλόσομπες αλλά και τις σύγχρονες σόμπες υγραερίου και τα ενεργειακά τζάκια, να γνωρίζουν μεγάλη απήχηση στα ελληνικά νοικοκυριά.Η κίνηση ιδιαίτερα στην αγορά των καυσόξυλων είναι αυξημένη κατά 30% σε σχέση με την προηγούμενη αντίστοιχη περίοδο, ενώ οι τιμές παραμένουν στα ίδια επίπεδα τα τελευταία χρόνια.

Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που επιλέγουν τη λύση της ξυλόσομπας ή της χρησιμοποίησης πολύ περισσότερο από ότι τα προηγούμενα χρόνια του τζακιού που έχουν στο σπίτι τους, προκειμένου να γλιτώσουν μέρος των εξόδων που απαιτούνται για τη χρήση καλοριφέρ.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Λεμπέση, ιδιοκτήτη καταστήματος πώλησης καυσόξυλων υπάρχει σημαντική αύξηση στη ζήτηση με την τιμή να ξεκινά από130 ευρώ τον τόνο και φτάνει μέχρι τα 180 ευρώ ανάλογα με το είδος του ξύλου.

roufianos.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...