Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΛΕΦΤΕΣ laptop ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ USB STICK !


Μερικοί κλέφτες τελικά μπορεί να είναι πολύ ευσυνείδητοι άνθρωποι, όπως εξομολογείται ένας Σουηδός καθηγητής, ο οποίος διηγήθηκε μια τέτοια ιστορία στην τοπική εφημερίδα.

Ο εν λόγω καθηγητής, έχοντας πρόσφατα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αποφάσισε να μην μπει στον κόπο να αφήσει την τσάντα με το laptop του στο διαμέρισμα του αλλά να την πάρει μαζί του καθώς θα πήγαινε στο πλυντήριο ρούχων της γειτονιάς του. Άφησε λοιπόν την τσάντα πίσω από μια πόρτα στο κλιμακοστάσιο, σκεπτόμενος ότι θα ήταν ασφαλής για λίγα λεπτά. Αλλά όταν επέστρεψε λίγο αργότερα, η τσάντα έλειπε, μαζί με τον υπολογιστή, τα κλειδιά, το ημερολόγιο και άλλα έγγραφα στο εσωτερικό της.

Αναστατωμένος από το συμβάν ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία και επιστρέφοντας στο πλυντήριο ρούχων λίγη ώρα αργότερα διαπίστωσε έκπληκτος ότι η τσάντα είχε επιστραφεί στη θέση της με όλα της τα υπάρχοντα εκτός από το laptop! Έχοντας γλυκόπικρη γεύση που από τη μια βρήκε τα υπόλοιπα πράγματα του αλλά από την άλλη έχασε όλα τα σημαντικά αρχεία του υπολογιστή του, ο καθηγητής επέστρεψε σπίτι. Ο ευγενής αυτός κλέφτης, όπως αργότερα τον αποκάλεσε, είχε άλλη μια έκπληξη για αυτόν. Μια βδομάδα αργότερα ο καθηγητής βρήκε έναν φάκελο στην πόρτα του, ο οποίος περιείχε ένα USB stick με όλα τα αρχεία του υπολογιστή του!
Εντέλει, ο καθηγητής έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, παρά την απώλεια του υπολογιστή του. Ευελπιστεί, ωστόσο, ότι και άλλοι κλέφτες μπορούν να μάθουν από αυτό. Εκτός από τον υπολογιστή, το μόνο άλλο στοιχείο που δεν έχει ακόμη επιστραφεί, είναι η κάρτα βιβλιοθήκης του καθηγητή και αστειευόμενος αναφέρει για τον κλέφτη «προφανώς υπάρχουν και άλλα σημεία που πρέπει να βελτιώσει».

ΠΗΓΗ: A-PISTEFTO

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...