Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΤΑΝ Ο STING ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ


Ο Sting, ο καλλιτέχνης που τη δεκαετία του 1980 ερμήνευσε το προφητικό τραγούδι: "Spirits in the material world" ("Πνεύματα στον υλικό κόσμο"), ήρθε αντιμέτωπος με μια οπτασία, η οποία εισέβαλλε στο σπίτι του και τον αναστάτωσε!



  Ο άνθρωπος, που στην παρουσίαση του τελευταίου δίσκου του είπε ότι μέχρι σήμερα αισθάνεται να έχει ζήσει τρεις φορές, εξομολογήθηκε την εμπειρία που τον ώθησε στο κόσμο του μεταφυσικού. "Ποτέ στο παρελθόν δεν είχα προβεί σε τέτοιου είδους δηλώσεις, μέχρι που είδα κάτι τέτοιο! Δεν είμαι τρελός. Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Όταν συνειδητοποίησα τι ήταν, απλά κοκάλωσα".
  Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio 2, στη παρουσιάστρια Claudia Winkleman, ο Sting  ξεδιπλώνει σιγά σιγά το κουβάρι που κρύβει μέσα πτυχές ενός "πνευματικού", ανεξήγητου γεγονότος: 
 "Το σπίτι που κατοικώ τώρα είναι ένα παλιό κτίσμα στο Γουόλσεντ της Βορειοανατολικής Αγγλίας. Εκείνο το βράδυ το κρύο μας άγγιζε την καρδιά. Είχαμε ξαπλώσει νωρίς. Κατά τις τρεις τα ξημερώματα  άνοιξα τα μάτια μου. Στην γωνία του δωματίου είδα τη Trudie να κρατά ένα από τα παιδιά μας και να με κοιτά επίμονα"

"Η γυναίκα μου ήταν ταυτόχρονα δίπλα μου αλλά κι απέναντί μου!"

  "Αρχικά αναρωτήθηκα γιατί κάθεται απέναντί μου. Έχει γίνει κάτι; Γυρίζω προς την πλευρά που συνήθως ξαπλώνει και την βλέπω να κοιμάται. Αισθάνθηκα μια ανατριχίλα να αγκαλιάζει όλο μου το σώμα. Ένα ψυχρό πέπλο μυστηρίου είχε εγκατασταθεί για τα καλά. Ξυπνά και έντρομη με ρωτά: "Ποια είναι αυτή; Τι θέλει;" Μετά από λίγα δευτερόλεπτα εξαφανίστηκε από προσώπου γης".

  Μιλώντας για τη διατάραξη της ψυχικής τους ηρεμίας, ο μουσικός που ακολουθεί το ένστικτό του, ξεκαθαρίζει πως  δεν ήταν οπαδός αντίστοιχων φαινομένων, μέχρι  τη στιγμή που έγινε το συμβάν. Ωστόσο επεξηγεί:
 "Πολλές φορές έχουμε ακούσει για σπίτια τα οποία έχουν καταλάβει σκιές που η ψυχή τους κολυμπά σε ανήσυχα νερά. Όταν ζεις σε παλιά καταλύματα, η ενέργεια τους μεταφέρεται και στον ιδιοκτήτη. Δεν ξέρεις εάν έχει συμβεί κάτι στο παρελθόν και τι μπορεί να είναι".
  Αν ... αγριευτήκατε, απολαύστε το "Spirits in a material world" του Sting και των Police. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νέοι!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...