Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΠΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΑ






Iερέας στη Λαμία έκανε άνω-κάτω μια βάφτιση επειδή ο νονός τόλμησε να του δώσει μόνο 130 ευρώ. Μα για τι τον πέρασε; Για ψιλικατζή;


Συνέβη στη Λαμία την Κυριακή, 18/9. Σύμφωνα με το LamiaReport, στη συγκεκριμένη εκκλησία έλαβαν χώρα γάμος και βαφτίσια την ίδια μέρα, ενώ όταν ο νονός πλησίασε τον ιερέα μετά το γάμο δίνοντάς του 100 ευρώ ενόψει της βάφτισης, ξεκίνησε μια λεκτική μάχη.
Ο παπάς θεώρησε ότι τα 100 ευρώ είναι λίγα (άραγε ήταν υποχρεωμένος ο νονός να του τα δώσει;) και όταν ο νονός πρόσθεσε άλλα 30, ο ιερωμένος εξερράγη.
Οι παρευρισκόμενοι τον άκουσαν να φωνάζει "τι μας περάσατε και μας δίνετε τόσα;", ενώ η οργή του τον οδήγησε να κλείσει την εκκλησία άρον-άρον μετά τη βάφτιση, μην αφήνοντας τους κουμπάρους να πάρουν έστω τις λαμπάδες μέσα από το ναό.
Αυτά πιθανότατα συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα.


contra.gr

1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...