Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

FACEBOOK CREDITS.ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ?


Σύμφωνα με το επίσημο blog της Facebook, το εικονικό νόμισμα της εταιρείας, Facebook Credits,

που μέχρι τώρα ήταν αποκλειστικότητα των παιχνιδιών του κοινωνικού δικτύου, σκοπεύει στο εξής να χρησιμοποιείται και από άλλες εταιρείες για τις διαδικτυακές τους συναλλαγές.

Αυτή τη στιγμή η Facebook έχει θέσει ήδη σε εφαρμογή το νέο της πλάνο σε συνεργασία με την εταιρεία social games Gamehouse, με τα πρώτα παιχνίδια που θα κάνουν χρήση των Facebook Credits να είναι τα Collapse! Blast και UNO Boost.

Στο εξής, οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν τα παιχνίδια είτε μέσω του Facebook είτε μέσω του GameHouse.com, χωρίς να χάνουν τα δεδομένα και τα σκορ τους. Εφόσον, μάλιστα, θα εξακολουθούν να συνδέονται στους λογαριασμούς τους στο Facebook για να παίξουν τα παιχνίδια, τεχνικά τα Facebook Credits θα αγοράζονται απευθείας από το κοινωνικό δίκτυο.

Ωστόσο, όπως ορίζει η συμφωνία των δύο εταιρειών, η GameHouse υποχρεούται να καταβάλει το 30% των εσόδων της από τα Facebook Credits στη Facebook. Με τις διαστάσεις που έχει πάρει το Facebook, δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό κάνουμε λόγο για το νέο διεθνές νόμισμα του Internet.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...