Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΟΥ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 3-0

ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΡΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-0.



Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ 8"  ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝΤΡΕΝΤΣΗ,ΣΤΟ13" ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΜΠΑΡΗ,ΣΤΟ 17" ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΚΕΡ ΓΟΥΔΗ.
ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΗΡΘΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΣΤΟ 18" ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΠΙΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ 20" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΤΖΟ ΑΝΤΡΑΜ.
ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΩΣΤΙΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ 27".


ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΑΛΕΞΗ ΤΑΝΟΥΡΗ ΜΠΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΕΧΑΣΑΝ ΔΥΟ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ 55" ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΟΥΔΗ ΠΑΡΚΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟ 60" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΤΖΟ ΑΝΤΡΑΜ.
ΣΤΟ 69" ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΑ.ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΚΟΥΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.
ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΤΟ 76" ΟΤΑΝ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΝΑΝΟΣ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΓΚΟΛ.
ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ 3-0.
ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΤΖΑΚΗΣ ΣΤΟ 70"  ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΤΣΙΤΣΚΑΣ ΣΤΟ 72"


ΠΡΟΜΑΧΟΙ


ΝΑΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΜΗΤΣΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ
ΣΑΤΖΑΚΗΣ ΣΤΕΛΗΣ
ΓΚΙΩΤΣΗΣ ΤΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΙΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΒΕΣΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΜΠΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΗΤΡΕΝΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΑΜΣΟΥΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ


ΚΟΟΥΤΣ..ΤΑΝΟΥΡΗΣ ΑΛΕΞΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ


ΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΟΥ
Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΡΕΝΤΣΗΣ

ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ

ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΘΕΑΤΕΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΠΑΡΗΣ

ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ

ΤΑΚΗΣ ΓΚΙΩΤΣΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΙΝΑΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΠΑΡΗΣ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ

ΝΑΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΣΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΤΖΟΣ -ΑΝΤΡΑΜ

8 σχόλια :

Θέλω να ρωτήσω ένα - δυο πράγματα από αυτόν που έγγραψε το άρθρο και θα ξεκινήσω κατευθείαν ρωτώντας τον 1) πως κατάλαβε ότι φώναζε ο προπονητής στους παίχτες για την απόδοση τους στον αγώνα την ώρα που ήταν μαζεμένοι οι παίχτες ο πιτσιρικάς- δημοσιογράφος καταβρόχθιζε σάντουιτς στην καντίνα που βρισκόταν διπλά στο γήπεδο 150 μετρά μακριά? 2) πως γραφεί ότι η ομάδα τα παράτησε ενώ μας αναφέρει ίδιος αρκετές φάσεις μέχρι το 76? (ούτε τα λεπτά δεν είναι στη σωστή σειρά) 3) από το 76 και μετά βαρέθηκε και την κοπάνησε ο τύπος δεν είδε καν τι έγινε και παρέδωσε ολοκληρωμένο ρεπορτάζ δηλαδή έλεος (ας μου επιτραπεί η έκφραση), δεν σας κρίνω γιατί δεν είμαι εγώ ο ειδικός, κατανοώ ότι είστε ερασιτέχνες και το κάνετε από μεράκι αλλά δεν είναι σωστό να γραφούμε ότι θέλουμε, γιατί όλα αυτά τα σχόλια θα τα διαβάσουν κάποιοι οι οποίοι δεν ήταν παρών στο γήπεδο και θα σχηματίσουν γνώμη από το ρεπορτάζ σας η οποία θα είναι άκρως αρνητική για το σύνολο της ομάδας! πήρα απόφαση αυτή να γράψω αυτά τα λίγα λόγια γιατί το ποτήρι ξεχείλισε όταν άκουσα αυτόν τον τυπάκο – δημοσιογράφο να φωνάζει στην πλατεία καλά να πάθουν καλά τους γ@@ν πως δηλαδή αυτός ο άνθρωπος μπορεί να γράψει ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ? πως αυτός ο άνθρωπος θα βοηθήσει τον τόπο τον οποίο γεννήθηκε και μεγαλώνει όταν δε το στηρίζει? αυτό μου έδωσε εμένα να καταλάβω από τα λόγια του έξω στην πλατεία…. Φιλικά εγγράψα αυτό το σχόλιο και δεν ξερώ αν θα δημοσιευτεί αλλά θα παρακαλούσα τον ιδιοκτήτη του μπλοκ να προσέξει τους συνεργάτες τους οποίους επιλεγεί! Καλή συνέχεια μάγκες να συνεχίσετε την προσπάθεια αλλά ΣΩΣΤΑ!

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ..

ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ?ΣΤΟ ΣΚΟΡ?ΣΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ? ΣΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ?ΜΗΠΩΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?

ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ "Π.Ν."ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ,ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ,ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΝΑΙ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΨΑΜΕ ΠΟΤΕ.ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ,ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΨΗΦΗΣΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΙ ΕΤΡΕΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΤΑ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΚΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ.


ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ!!!
"ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ"

Κάτω τα χέρια σας από τα Προμαχιώτικα Νέα !!! παιδιά συνεχίστε έτσι .. μην ακούτε κανέναν .. κάνετε εξαίσια δουλειά !!

o rakis kai o adreas einai kai gamo ta atoma.kanoyn kalh doylia.kanenas allos den ekane kati kalitero gia to xorio mas.kai akougete se olo ton kosmo.kato ta xeria sas.mhn iste bahovites

anonyme 1.53 pane allou na vgalis to koblex soy.ase ta paidia isyxa.mia xara ta grafoyne

adram edw!!! esu ti exeis kanei gia tin omada kai tous krinis me auto to tropo?paidia sunexiste emeis san podosferistes den exoume kanena problima

esy p egrapses oti trwei st imixrono p t 3ereis...isoun ekei...an exeis t arxidia pes t onoma s k mn milas mono xwris n 3ereis t ginetai

raki kai antrea min akoute tis malakies tou ka8e papara.

MONO KALA LOGIA EXOUN NA POUN OLOI GIA TI DOULEIA SAS...

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...