Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ



ΔΥΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ.
ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥΗΔΙΑ ,ΝΟΡΒΗΓΙΑ,ΔΑΝΙΑ,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ, ΕΣΘΟΝΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ,ΣΕΡΒΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.
ΜΑΡΙΑ ΒΕΣΚΟΥ
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ , Η ΜΑΡΙΑ ΒΕΣΚΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΦΑΦΚΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ Α ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ 21η ΚΑΙ 22η ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 51 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟ 1 ΩΡΑ,39 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.


ΜΑΡΙΑ ΦΑΦΚΑ
ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΙΛΑΣ.
ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΩΡΑΡΙΑ ,ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ.
ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ : το Αγώνισμα του Προσανατολισμού σαν παράγοντας ανάπτυξης του σώματος και του πνεύματος του ατόμου που συμμετέχει, αλλά και ως μέσο γνωριμίας με έναν τόπο..


ΤΑ "Π.Ν." ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...