Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ..638 ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ

Φιντέλ Κάστρο για… Γκίνες! 638 απόπειρες δολοφονίας του!!!
Ο 85χρονος Κουβανός ηγέτης Φιντέλ Κάστρο, επιβίωσε από 638 απόπειρες δολοφονίας του από το 1959 έως το 1996 (47 χρόνια).

Ο Φιντέλ Κάστρο μπαίνει έτσι στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για το εξωπραγματικό αριθμό σε απόπειρες δολοφονίας εναντίον του που είχαν διαταχθεί από τον Λευκό Οίκο και είχαν οργανωθεί από την Cia.
Η είδηση μεταδίδεται από τον ιστότοπο Cubadebate με πληροφορίες από το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες και από τα αρχεία της Cia. Ο αριθμός των αποπειρών δολοφονίας μπορεί να αυξηθεί ακόμα αφού αναμένεται να αποχαρακτηριστούν τα απόρρητα ντοκουμέντα που χρονολογούνται από το 1996 και έως τις μέρες μας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...