Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ


ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ,,,



ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ.ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΔΕΗ ΠΡΟΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΜΟΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ..ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ Β. ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ "Π.Ν." ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΜΟΝΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΑΝ ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ..ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΝΕΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ,ΤΕΛΙΚΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΒΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ...ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

1 σχόλια :

Μόναχα ένας εχει προβλημα με το χλώριο?Οι άλλοι κάτοικοι του χωριού τι πίνουν???ΠΕΡΙΕ????ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.
Το κεντρικό δίκτυο του χωριού είναι απο αμύαντο.Πουθενα στον κόσμο δεν υπάρχει αυτό το υλίκο και όπου υπήρχε αντικαταστάθηκε.Εμείς ποτε θα απαιτήσουμε να αλλαχτει???Οταν θα πεθάνουμε?Και ερχονται οι κυριοι της ΔΕΥΑΡ και μας απειλουν οτι θα μας πανε τα χρεοι στην εφορία,και οτι θα μας πάνε στα δικαστήρια.Μήπως πρέπει να τους πάμε εμείς,να καταθέσουμε μια αγωγή που θα την φυσάνε και δεν θα κρυώνει.ΟΛΑ μπορουμε να τα αποκτήσουμε με αγώνα και ομαδίκη δουλειά.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...