Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΖΩΑ



Στέλνοντας έναν ιδιοκτήτη σκύλου στη φυλακή



Ο πρόεδρος της χώρας της Μέσης Ανατολής, Τουρκμεντιστάν, δείχνει εδώ και καιρό περιφρόνησή για τα αδέσποτα που ζουν στους δρόμους του Ασμαπγάτ, της πρωτεύουσας της χώρας του. Αυτή τη φορά όμως, ο Gurbanguly Berdymukhamedov (με το απίστευτο όνομα-σιδηρόδρομος) έδειξε για τα καλά το μίσος που τρέφει για τα τετράποδα, όταν ένας άνδρας που έβγαζε τον σκύλο του βόλτα μπήκε κατά λάθος σε μια περιοχή που η περιδιάβαση της επιτρεπόταν μόνο σε μέλη της αυτοκινητοπομπής του προέδρου, σύμφωνα με την εφημερίδα The New Zealand Herald.

Περιτριγυρισμένος από την αστυνομία, ο άνδρας ρίχτηκε στο έδαφος, και μεταφέρθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου του δόθηκε η δυνατότητα επιλογής: είτε θα επέλεγε να φυλακιστεί για δύο εβδομάδες είτε θα έπρεπε να γίνει ευθανασία στο σκύλο του. Φυσικά ο άτυχος άνδρας επέλεξε την ποινή φυλάκισης και χρησιμοποίησε το ένα και μοναδικό τηλεφώνημα που του επιτράπηκε για να ειδοποιήσει τους συγγενείς του να πάρουν τον ζώο.

Για την ιστορία, ο Berdymukhamedov έγινε πρόεδρος του Τουρκμενιστάν, όταν ο προκάτοχός του, Saparmurat Niyazov, πέθανε από καρδιακή πάθηση το 2006. Από τότε, η αποστροφή του προέδρου για τα ζώα είναι μνημειώδης. Σε μια περίπτωση που καταγράφηκε μέσα στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Τουρκμενιστάν μέσω του WikiLeaks, η περίεργη αποστροφή που έχει ο εν λόγω πρόεδρος προς τα τετράποδα τον οδήγησε στην απόλυση ενός διοικητή ασφαλείας επειδή πίστευε ότι μια γάτα προσπαθούσε να τον δολοφονήσει!

Νάτος ο εν λόγω κύριος!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...