Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ


Ένα απίστευτο βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου με έναν αστυνομικό που "χτυπά" με ρεύμα μια 14χρονη μαθήτρια.
Δες φωτογραφίες και βίντεο.
Ηλεκτροσόκ σε νεαρή μαθήτρια έξω από σχολείο της πόλης Allentown στην Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.
Στο βίντεο που τραβήχτηκε στις 29 του περασμένου Σεπτέμβρη αρχικά βλέπουμε μαθητές να περπατούν αμέριμνοι στο δρόμο. Λίγη ώρα αργότερα ένας αστυνομικός έχει πιαστεί "στα χέρια" με μια νεαρή 14χρονη. 
Πρωταγωνιστές του επεισοδίου είναι η μαθήτρια Keshana Wilson και ο αστυνομικός Jason Ammary. Παρατηρώντας προσεκτικά το βίντεο διαπιστώνει κανείς ότι η 14χρονη προσπαθεί να απωθήσει τον αστυνομικό, εκείνος κάνει μερικά βήματα πίσω, σηκώνει το πιστόλι, σημαδεύει στην περιοχή της κοιλιάς της και την "χτυπά" με ηλεκτρικό ρεύμα.
Αυτό που κάνει εντυπώσει  είναι πως η Keshana φαίνεται να σηκώνει τα χέρια, λίγο πριν δεχτεί το ηλεκτροσόκ. Στη συνέχεια σπαράζοντας από τον πόνο πέφτει στο έδαφος ενώ μια φίλη της προσπαθεί να την πλησιάσει. 
Η Keshana έχει καταθέσει μήνυση κατά του αστυνομικού, υποστηρίζοντας πως την έπιασε από πίσω, χωρίς να την προειδοποιήσει και να της πει ότι είναι αστυνομικός. Ο Ammary από την πλευρά του ισχυρίζεται πως την πυροβόλησε με το ειδικό πιστόλι για ηλεκτροσόκ γιατί τον χτύπησε, τον έβρισε και αντιστάθηκε στη σύλληψη. 







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...