Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ "Π.Ν." ΚΑΙ ΣΩΣΑΝΔΡΑ ΝΙΟΥΖ".

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ "ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ" ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ "ΣΩΣΑΝΔΡΑ ΝΙΟΥΖ"...



ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ....ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΑΡΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ Η ΑΝΑΓΚΗ ΠΙΟ ΣΤΕΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ...


Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ "ΣΩΣΑΝΔΡΑ ΝΙΟΥΖ" ΤΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ..


ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ "Π.Ν" ΔΟΘΗΚΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,ΠΑΡΑΔΟΣΗ,ΔΑΣΟΣ..

1 σχόλια :

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ . ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ . ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ . ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ .

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...