Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΤΑ "ΧΡΥΣΑ" ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΟ!


 
Η Ιταλία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Αϊντχόφεν,
ωστόσο η Ελλάδα παραμένει η καλύτερη ομάδα στον κόσμο.  Δυστυχώς, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε το χειρότερο παιχνίδι του στον τελικό του τουρνουά και γνώρισε την ήττα με 13-10.
Η Ελλάδα ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου για δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και η κατάκτηση τριών μεταλλίων σε τρεις συνεχόμενες διοργανώσεις, την καθιστά ως την πιο επιτυχημένη εκπρόσωπο ομαδικού σπορ στη χώρα μας σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

"Ό,τι κι αν γίνει θα είναι χρυσές στην καρδιά μου", είχε δηλώσει ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης στη συνέντευξη του στο Sport24.gr λίγο πριν από το μεγάλο τελικό. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια και την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου μετά από προετοιμασία μόλις τριών εβδομάδων, δεν έλειψαν τα δάκρυα στον ελληνικό πάγκο.

Ο αγώνας

Στη δεύτερη συνάντηση των δύο ομάδων στο Αϊντχόφεν, τα πράγματα πήγαν στραβά για την Ελλάδα μετά το πρώτο σπριντ.

Το κείμενο ανανεώνεται

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-2, 3-4, 5-3

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Γ.Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 2, Μελιδώνη, Ψούνη 1, Λιόση, Αβραμίδου, Ασημάκη 3, Ρουμπέση 2, Γερόλυμου 2, Μανωλιουδάκη, Αντωνάκου, Λαρά.

ΙΤΑΛΙΑ (Φ.Κόντι): Τζίλι, Αμπάτε 4, Καζανόβα 1, Αϊέλο, Κεϊρόλο 1, Λάπι, Ντι Μάριο 1, Μπιανκόνι 4,  Έμολο 1, Ραμπάλντι, Κότι, Φρασινέτι 1.


Πηγή: Sport24

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...