Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΚΥΜΑ ΨΥΧΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,


 
Συνεχίζονται οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά
σχεδόν ολόκληρης της χώρας σήμερα, Κυριακή, ενώ για τη Δευτέρα αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη επιδείνωση του καιρού. Στο μεταξύ, ο δήμος της Αθήνας, αλλά και αρκετοί της περιφέρειας, λαμβάνουν μέτρα για την περίθαλψη των αστέγων. 
Άστατος θα είναι ο καιρός και την Κυριακή με χιόνια στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Χαμηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν και τη Δευτέρα ενώ τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί ισχυρός παγετός. 
Στη νότια χώρα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές , και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Στην κεντρική και βόρεια χώρα θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις με παροδική βροχή ή χιονόνερο , ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αρχικά στα ορεινά-ημιορεινά και βαθμιαία και σε πεδινές περιοχές. Τα φαινόμενα όμως αυτά θα είναι μικρής διάρκειας και τοπικού χαρακτήρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ στα πελάγη μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...