Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

"ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ".ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.


Στην κορύφωσή της βρίσκεται η αντιπάθεια των Τούρκων
για τον γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, μετά και την υπερψήφιση της ποινικοποίησης της άρνησης της αρμενικής γενοκτονίας από τη γαλλική γερουσία.


Ανταποκρινόμενο στο... κοινό αίσθημα, ένα τουρκικό site διαδικτυακών παιχνιδιών παρουσίασε την Τρίτη ένα παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να... χαστουκίσεις τον γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί για να κερδίσεις πόντους!

Το διαδικτυακό παιχνίδι αναρτήθηκε στο σάιτ www.sunoyun.com και έχει τίτλο «Χαστουκίστε τον Σαρκοζί». Ο χρήστης ελέγχει ένα εικονικό χέρι με το ποντίκι του, και στόχος είναι να χαστουκίσει τον γάλλο πρόεδρο όσο δυνατότερα γίνεται...

Στην παρουσίαση του παιχνιδιού η τουρκική εταιρεία που το δημιούργησε εξηγεί: «Δεν νομίζετε ότι αξίζει στον Σαρκοζί ένα καλό χαστούκι στο πρόσωπο;» ενώ παρουσιάζεται αναλυτικά η ανάμιξή του στην υπερψήφιση του επίμαχου νόμου, προφανώς για να δικαιολογηθούν τα εικονικά χαστούκια.

Για να παίξεις ευκολότερα το διαδικτυακό παιχνίδι, μπορείς να επιλέξεις μεταξύ επτά γλωσσών από το μενού, με τα γαλλικά να μην περιλαμβάνονται σε αυτές (γιατί άραγε;).

Το παιχνίδι υπολογίζει πόσο... γρήγορα χαστουκίζει ο χρήστης τον Σαρκοζί και δίνει το αποτέλεσμα σε... χιλιόμετρα ανά ώρα. Για κάθε χαστούκι κάτω των 200 χλμ./ ώρα, το χαστούκι κάνει λόγο για «αποτυχία» του χρήστη. 

Αν και εσείς έχετε απωθημένα με τον Σαρκοζί, πατήστε ΕΔΩ για το παιχνίδι...


ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...