Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

" I AM A HUMAN" !!!


ierosagon696 200x160 Συγκινητικό βίντεο: Αν πιστεύετε ότι είστε διαφορετικός δείτε το... Ένα πραγματικά συγκινητικό video “ανέβηκε” πριν από λίγες μέρες στο youtube και σίγουρα αξίζει να το δείτε.

Το βιντεάκι δημιούργησε ένα σχολείο θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι είμαστε όλοι τόσο διαφορετικοί αλλά ίσοι. Φοιτητές, μαθητές αλλά και ενήλικοι κρατούν ταμπελάκια με ένα μήνυμα για τον εαυτό τους. “Είμαι χριστιανός”, “Είμαι ψηλή”, “Είμαι χοντρός”, “Με έχουν συλλάβει”, “Είμαι ορφανός” είναι μερικά από τα μηνύματα που γράφουν τα ταμπελάκια. Πάνω απ’ολα όμως είμαστε όλοι άνθρωποι και ίσοι. Και είναι πολύ ωραίο να είμαστε διαφορετικοί…
Δείτε το συγκινητικό video:









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...