Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ.



ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ..



ΗΔΗ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ..ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΡΧΕΤΑΙ.


ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ..


ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ
ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ.

4 σχόλια :

εμενα με κοψανε τελειως.ειναι σωστο?

Πολλά συγχαρητήρια στον πάτερ Γεώργιο κ στα μέλη της επιτροπής για την σκληρή κ ανιδιοτελή δουλειά που κάναν...ας μη τα θεωρούμε όλα δεδομένα κ ας τους ευχαριστήσουμε γιατί το αξίζουν πραγματικά.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...