Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ.


Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2008...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 50 ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ.
ΣΤΟΝ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΙΑΛΩΝ ΕΙΝΑΙ 125.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΘΕΙ 25 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΙΜΑ.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 50 ΦΙΑΛΕΣ.
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ 1.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΟ..ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ,ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ,ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ...

ΕΜΕΙΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ,ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Σ.Σ.ΤΑ "ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...