Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ Η ΑΛΜΩΠΙΑ.


ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΩΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ,ΤΟ ΚΟΚΤΑΙΗΛ ΕΓΙΝΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ...
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ.
ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ..ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΜΗΝΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ,ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΠΙ 4 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΣΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ.Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΒΛΑΒΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ..

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...