Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΟΒΕΛΙΑ.



Μετά το κίνημα της πατάτας, αναμένεται και το κίνημα του αρνιού ενόψει Πάσχα, με τους κτηνοτρόφους να προτίθενται και αυτοί να παρακάμψουν τους μεσάζοντες και να διαθέσουν φτηνά και ελληνικά αμνοερίφια.


  • Ήδη κτηνοτρόφοι από το Λαγκαδά Θεσσαλονίκης οργανώνονται προς αυτή την κατεύθυνση σκοπό να ρίξουν την τιμή στα 7,5 ευρώ/κιλό.
Μέχρι τώρα, εξαιτίας των μεσολαβητών, οι κτηνοτρόφοι πουλούσαν στους μεσάζοντες 5 ευρώ στον καταναλωτή έφτανε να πωλείται εώς και 12 ευρώ!
Πλέον με την έκπτωση που θα κάνουν οι κτηνοτρόφοι οι καταναλωτές θα κερδίσουν μέχρι και 40 ευρώ το αρνί, αφού για 10 κιλά κρέας η τιμή θα διαμορφώνεται στα 70 ευρώ (από 111 ευρώ) ενώ ανάλογο κέρδος θα αποκομίσουν και οι ίδοι οι κτηνοτρόφοι καθώς θα πουλήσουν σε τιμές μεγαλύτερες απ΄ότι πέρυσι..





ΠΗΓΗ... http://greece-salonika.blogspot.com 

1 σχόλια :

Η ΠΑΤΑΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΩΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΝΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ; ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΑΧΤΕΙ; ΑΝ ΣΦΑΧΤΕΙ ΣΕ ΝΟΜΙΜΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΘΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ ΚΡΕΑΤΑ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.Η ΠΑΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΤΟ ΑΡΝΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ...!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...