Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Η ΟΜΑΔΑ FACEBOOK ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ.



Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ..
.
ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΟΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΒΕΓΓΑΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ ,ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ.ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΦΕΤΟΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ,Η ΒΡΑΔΥΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ .ΗΔΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ.ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.














ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΨΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ .ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ.ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΔΥΝΩΝ ΒΕΓΓΑΛΙΚΩΝ ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑΣ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ.
Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΑΠΟ 0.10 Ε ΜΕΧΡΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ,ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ,ΟΛΩΝ.
ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΩΔΗ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.
ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ ,ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.
ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ!!!

https://www.facebook.com/groups/260656147357796/

1 σχόλια :

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...