Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ.10.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ..

 Η ΤΕΤΡΑΩΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΕΗ .

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ" ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΕΠΕΛΕΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΡΕΥΜΑ.Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ  ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ "ΧΑΡΑΤΣΙ" ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ.Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΙΤΗΣΗ  ΑΞΙΑΣ 3.50 ΕΥΡΩ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΛΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ.ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

ΟΣΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ.


http://promahi-nea.blogspot.com/2012/04/blog-post.html

2 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...