Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΜΣΟΥΡΗ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.ΠΕΛΛΑΣ


Χθες συνέβη ,όχι μόνο στο  νομό, αλλά σε όλη την Ελλάδα  κάτι που φάνταζε ακατόρθωτο!!.


 Ένα κόμμα μετρημένων ημερών, με 230 υποψήφιους  χωρίς κανένα πολιτικό ένσημο, αποκλεισμένο από τα ΜΜΕ , με προεκλογικό αγώνα 15 ημερών , κατόρθωσε να μπει στον πολιτικό χάρτη της Ελλάδας.

Το μήνυμα της μετατροπής της Ελλάδας σε μια ευνομούμενη πολιτεία έφθασε σε όλη την Επικράτεια. Μια Ελλάδα που θα είναι ένα κράτος σύγχρονο, ευέλικτο και αποτελεσματικό, στην υπηρεσία του πολίτη. Μια Ελλάδα στην οποία  δε θα χρειάζεται να συζητάμε  για τα αυτονόητα!!.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς  που  εμπιστεύτηκαν  με την ψήφο τους τη «Δημιουργία, Ξανά!» στο Ν. Πέλλας ,αυτούς που έτρεξαν ανιδιοτελώς να μεταφέρουν το μήνυμα της « Δημιουργίας, Ξανά» σε όλο το νομό και  τέλος, τη  γενέτειρα μου, τους Προμάχους του Νομού Πέλλας, που έφεραν  τη «Δημιουργία, Ξανά!» τρίτο κόμμα .
Η προσπάθειά μας  για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε  δεν τελείωσε χθες αλλά μόλις άρχισε!!!


Σαμσούρης Ιωάννης
Υπ .Βουλευτής Ν. Πέλλας «Δημιουργία, Ξανά!»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...