Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ...ΕΓΩ!!!



Είμαστε οι αλλοτριωμένοι οπαδοί του ΕΓΩ.
1 - Ποιοί είμαστε?
2 - Σε ποιούς δίνουμε λογαριασμό?
3 - Γιατί υπηρεσίες και αγαθά πληρώνουμε?
4 - Ποιοί νομοθετούν χωρίς εμάς για εμάς.... συγγνώμη.. για αυτούς?
5 - Τι μπορούμε να κάνουμε για τις ζωές μας?



1 - Είμαστε οι αλλοτριωμένοι οπαδοί του ΕΓΩ.
2 - Λογαριασμό δίνουμε παντού εκτός απο τον εαυτό μας.
3 - Για ότι είναι συνειφασμένο με την κοινωνική μας καθημερινότητα.
4 - Αυτοί που καλούμαστε ανά τακτά (άτακτα) διαστήματα να επιλέξουμε μέσα απο μια μεγάλη λίστα δοσίλογων εγκάθετων λαοφιλών μαριονετών.
5 - Ενα και μόνο.....να τις αναλάβουμε εμείς οι ίδιοι.

Νόμοι που νομοθετούνται μέσα στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού φασισμού που λειτουργεί με την εικονική δημοκρατία.

(π.χ. οποιος δεν ψηφίσει Ναι στο μνημόνιο τίθεται αυτόματα εκτός κόμματος! - αργότερα βλέπουμε).

1. ΔΕΗ όσο περισσότερα πληρώνεις τόσο καλύτερα για τους μάγκες που τα αρπάζουν.
Φορτώστε λοιπόν τους λογαριασμούς με ποσά που θα βοηθήσουν την γρηγορότερη εξαθλίωση...δείτε τον λογαριασμό ενός κοινωνικού αγαθού και μετρήστε παράνομες νομοθετημένες χρεώσεις.

2. Διόδια σε δρόμους που αφ' ενός έχουν εξοφληθεί προ πολλού αφ' ετέρου συνεχίζουμε να πληρώνουμε κερατιάτικα χωρίς να συντηρούνται, πρός όφελος των ιδιωτών που αφού γίνονται χορηγοί των υποψήφιων πολιτικών πρέπει και να βγάλουν το κατι τίς τους.

3. Δημόσια περιουσία που συνίσταται στον πλούτο της χώρας και που παραδίδεται (ουτε καν ξεπουλιέται) σε καρχαρίες τύπου Μπόμπολας κλπ.

4. Οικονομία ναρκωτικό που δεσμεύει τον λαό μας σε αιώνια κατοχή μετά δόσεων ανα τρίμηνο.

5. Φόροι που καταιγιστικά πέφτουν στα κεφάλια μας ενώ ούτε κουβέντα να γίνει για μείωση του κόστους διαβίωσης.

6. Εξαπάτηση κάθε μη κρατικοδίαιτου πολίτη με κάθε τρόπο σε κάθε επίπεδο και επι τούτου κολλήματα σε κάθε επιχειρηματική ή εξελικτική προσπάθεια που δεν τους έχει κατα 55% συμμέτοχους στην αρπαχτή.

7. Πολιτική στην παραγωγική δυναμική της χώρας που απαξιώνει κάθε προσπαθεια για δημιουργία.π.χ. επιδοτούνται τα μανιτάρια αλλά επιτρέπεται οι έμποροι να αγοράζουν το λάδι κοψοχρονιά και να το εξάγουν στην ιταλία απο όπου το επανεισάγουν νοθευμένο και μας το πουλάνε ακριβά.

8. Μεθοδευμένη πολιτικοοικονομική διάλυση και διαίρεση της κοινωνίας σε μικρά κομμάτια συμφερόντων ξένων προς το κοινό συμφέρον της ευημερίας του λαού και της ανάπτυξης.

9. Απαξίωση της παιδίας, του μόνου μέσου για την δημιουργία αντίστασης στην χειραγώγιση των μαζών και την υγειή τους πολιτικοποίηση σε κοινούς στόχους και ερίσματα.

10. ΜΜΕ που λειτουργούν ως ναρκωτικά συνειδήσεων και αποτεφρωτές εγκεφάλων.

11.Σύνταγμα κομμένο και ραμένο στα μέτρα τους. Νόμοι περί ασυλίας τους, περί αρπαχτής τους, περί κομματικών συμφερόντων τους και εναντίον μας.

12. Ακρίβεια σε κάθε πτυχή του δημόσιου βίου που ξεπουλιέται σε ιδιώτες και μονοπωλειακά συμφέροντα με σκοπό το ξεζούμισμά μας.

13. Μείωση των εσόδων κάθε πολίτη που η μόνη του διέξοδος είναι η συμμετοχή του στο σύστημα αρα η λαμογιά ώστε το σύστημα να υποστηρίζεται εκ των έσω και οι λοιποί να εξαθλιώνονται ταχύτατα με τελικό στόχο την ανυπαρξία τους ως αντίπαλο δέος στο κέρδος τους.

14. Διάλυση των θεσμών και κατάλυση του κράτους πρόνοιας. Πλήρωνε για όσα έχεις ήδη πληρώσει.

15. Επιχορηγούνται οι τράπεζες (ιδιωτικά κερδοσκοπικά ιδρύματα) με χρήματα που πληρώνουν οι πολίτες, που παραμένουν πτωχοί και καταχρεωμένοι.

Θα μπορούσα να συνεχίσω για ώρα αλλά ποιό το νόημα... λίγο ως πολύ όλοι τα ζείτε και κάτι αντιλαμβάνεστε. κοιτάξτε γύρω σας με ανοικτά μάτια και θα απηυδήσετε.
Και διαλέξτε ανάμεσα σε 32 επιλογές μενού πολιτικής επιλογής. Δημοκρατικός πλουραλισμός υποψηφιοτήτων για κυβερνητικές θέσεις -ασυδωσία -βαυκαλισμός -παραπληροφόρηση -εκτροχιασμός -εκμετάλευση -ύπνωση.

Όσο καθυστερεί η επανάσταση τόσο πιο πολύ θα χρεώνονται τα εγγόνια μας.




ΠΗΓΗ... http://www.ramnousia.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...